Pojmovanje homoseksualnosti

Šele pred nekaj več kot 30 let je minilo, odkar homoseksualnost ali usmerjenost k istemu spolu ni več pojmovana kot duševna in vedenjska motnja. Danes homoseksualnost razumemo kot povsem običajno spolno vedenje. Homoseksualni pari se ravno tako zaljubljajo, ljubkujejo in živjo skupaj kot heteroseksualni pari ter uživajo pestro spolno življenje, ki je prikazano tudi v videu.

Ugotovite svoja prava spolna nagnjenja!

4.01.2009 | Antonio B

Za vam smo pripravili nekaj testov, s katerimi boste brez dvoma preverili svojo spolno orientacijo.

 


Druženje v savni je več kot idealna priložnost, da preverite svoja prava spolna nagnjenja. (jlp)

Druženje v savni je več kot idealna priložnost, da preverite svoja prava spolna nagnjenja. (jlp)

 

Mnogi ljudje v sebi skrivajo želje po istem spolu. Nazaj jih držijo moralni pomisleki in so prepričani, da se to ne sme, svoja morebitna nagnjenja za vedno potlačijo vase in se morda prikrajšajo za prave užitke. Ste prepričani, da vi jadrate v pravi smeri?

 

Poglejte si kak gejevski pornič

 

Moški bodo prvi preizkus najlažje naredili z ogledom kakšnega porniča, kjer nastopajo samo fantje. Če sem jim vse skupaj ne bo uprlo in če se jim bo zdelo dogajanje morda celo vznemirljivo, potem so na dobri poti, da preverijo svojo spolno orientacijo. In da ugotovijo, če jih morda ne privlačijo moški. Svetujemo tudi obisk savne ali fitnesa, kjer so moški ponavadi prav tako razgaljeni, kar pomeni, da boste lahko spet preverili kako se odzivate nanje. Še posebej, ko bo prišlo do kakšnega skupinskega tuširanja in preoblačenja. Prav tako ne bo slabo, če boste po internetu pregledali slike kakšnega zares privlačnega zvezdnika in si potem zavrteli še kak njegov film. Na ta način boste zagotovo ugotovili kaj se skriva v vas. Na misel nam je prišel Desperado Antonia Banderasa. Če boste namesto Salme Hayek raje občudovali njega, potem v sebi brez dvoma skrivate homoseksualna nagnjenja.

 


Če vam je bil v filmu Desperado bolj kot Salma Hayek všeč Antonio Banderas, ste na dobri poti, da se vprašate, če niste morda gej. (jlp)

Če vam je bil v filmu Desperado bolj kot Salma Hayek všeč Antonio Banderas, ste na dobri poti, da se vprašate, če niste morda gej. (jlp)

 

Ste prepričani, da vas resnično vzburjajo le ženske?

 

Če ste celo življenje seksali le z ženskami, v bistvu ne morete vedeti, če vas morda vzburjajo moški. Ste res prepričani, da vas ženska popolnoma zadovolji? Da boste zares prepričani, smo vam pripravili nekaj zanimivih iztočnic. Ko seksate s svojo partnerko, skušajte za trenutek pomisliti, da seksate s kakšnim svojim prijateljem, ali kakšnim lepim moškim, ki ste ga srečali v preteklosti. Če izvajata analni seks, bo vaša fantazija še najbolj pristna. Če vam bodo misli odplavale in če se boste počutili dodatno vzburjeni, potem je morda čas, da poskusite kaj novega in preverite kaj vam v resnici najbolj ugaja. Isto lahko poskusite med oralnim seksom, kjer si lahko predstavljate, da vam ga obdeluje kak moški. Če vam ideja ugaja in vas podžiga, ste morda skriti gej, ali pa pač le sanjarite in s tem ni prav nič narobe. Če vas bo vse skupaj odvrnilo in boste morda celo izgubili erekcijo, potem ste lahko sto odstotni, da ste čisto pravi hetero moški.

 


Dragi moški, ste res prepričani, da so vam všeč le ženske? (jlp)

Dragi moški, ste res prepričani, da so vam všeč le ženske? (jlp)

 

Sanjate o kakšni lepi filmski zvezdnici?

 

Pri ženskah je vse skupaj malce drugače, saj večkrat zelo rade pogledajo kakšno zares seksi zvezdnico ali manekenko in brez sramu povedo, da se jim zdi privlačna. Še več, ženske se večkrat tudi držijo za roke, prijateljsko poljubljajo na usta in imajo velikokrat za sabo vsaj eno srednješolsko lezbično izkušnjo. Toda to ne pomeni nič posebnega. To je le faza eksperimentiranja, ki vas ne označuje za lezbijko. Prav zato vam predlagamo, da greste v svojih občutkih zelo globoko. Ko ste same, si zavrtite kak film svoje najbolj vroče zvezdnice in skušajte masturbirati ter sanjati kaj počnete z njo. Če vas zadeva vzburja, ste morda skrita lezbijka. Če vas odbija, ste pač hetero ženska. Obstaja tudi možnost, da vas je ogled filma vznemiril samo enkrat, zato poskusite vajo ponoviti. Če so vaši orgazmi ob ogledu ženskih filmov močnejši kot ob ogledu kakšnega postavnega moškega, je morda čas, da zadevo preverite še v praksi.

 


Drage dame, če ob pogledu na lepo žensko pomislite na kakšne porednosti, potem ste morda skrita lezbijka. (jlp)

Drage dame, če ob pogledu na lepo žensko pomislite na kakšne porednosti, potem ste morda skrita lezbijka. (jlp)

 

Pojdite v savno in na nudistično plažo

 

Ko ste na morju, imate idealno priložnost za opazovanje na pol golih deklet. Če vas vznemirjajo, potem je jasno, da si jih želite tudi intimno. Svetujemo vam, da greste na nudistično plažo in si jih ogledate še v Evinem kostimu. Tako boste še bolj prepričane kaj vam ugaja. Enako velja za savno ali za tečaj aerobike. Tudi tam je več kot idealna prilika za golo kožo, kjer lahko preverite kako se odzivate na okolico. Če vam bo nerodno in če se boste počutile zelo nelagodno, potem to ni vaša scena. Če vas bo mikalo in če boste uživale, pa je čas, da si daste duška in preizkusite kako se obnese tudi pravi telesni stik.

 


Če ste boste znašli na morju, imate več kot idealno priložnost, da preverite kako se odzivate na takšne situacije. (jlp)

Če ste boste znašli na morju, imate več kot idealno priložnost, da preverite kako se odzivate na takšne situacije. (jlp)

 

Med seksom z moškim sanjajte o seksu z žensko

 

Ko vam partner liže vagino, si skušajte predstavljati, da vam to počne ženska. Če boste vzburjene, potem si to očitno želite tudi v resnici. Če vam ne bo ugajalo in če vam bo celo zbilo željo po seksu, potem ste pač izbrale pravi spol za svoje užitke. Isto lahko počnete tudi med seksom. Predstavljajte si, da je z vama še ena ženska, ki obdeluje vaše telo, ali pa ve obdelujete njo. Če vam bo ideja všeč, imate v sebi skrite želje po ženski, če vam ne bo, je vaša pustolovščina pač končana. Seveda obstaja možnost, da o vsem skupaj samo fantazirate, toda saj veste kaj pravijo, tam kjer je dim je tudi ogenj.

 

Upamo, da smo vam vsaj malo pomagali pri preverjanju vaših resničnih spolnih nagnjenj in da boste katerega od naših nasvetov preizkusili tudi v praksi. Če boste odkrili, da vas mika isti spol, želje le nikar ne zatrite in skušajte najti svoje resnične užitke. Le zakaj bi bili celo življenje ujeti v sceni, ki v resnici ni vaša. In le zakaj ne bi zares uživali s spolom, ki vam bo dal užitke, katerih doslej še niste poznali.To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran