Majhen penis

Kako povečati penis?

20.06.2009 | Sandra Jović

Si želite imeti večji ud? Preberite si, katere metode za povečanje penisa dejansko učinkujejo...

 

Želja mnogih moških po večjem penisu se je izkazala kot tržna priložnost za najrazličnejša čudežna srdstva. (jlp)

Želja mnogih moških po večjem penisu se je izkazala kot tržna priložnost za najrazličnejša čudežna srdstva. (jlp)

Marsikatero podjetje vam v zameno za denar obljublja povečavo penisa, kar pa se v večini primerov seveda izkaže kot nateg! Številni strokovnjaki na tem področju so spregovorili o različnih metodah za povečanje penisa, ter rezultatih, ki jih tovrstne metode dajejo.


Po besedah strokovnjakov so razne tablete in vaje za povečavo penisa izguba časa in ne dajejo vidnih rezultatov. Med učinkovitejše načine za povečavo penisa pa štejejo operativni poseg ter pripomočki za raztezanje penisa.Operativni posegi za povečanje penisaTovrstne posege opravljajo v različnih privatnih klinikah. Stroški operativnega posega so zelo visoki, pride pa lahko tudi do nekaterih zapletov, kot so krvavitev, infekcija ali celo deformacija uda.

Eden izmed najpopularnejših operativnih procesov je zareza suspenzornega ligamenta, ki poveča penis v spuščenem stanju (ligament drugače skrbi, da je penis med erekcijo obrnjen navzgor, po posegu pa se lahko zgodi, da je ta med erekcijo obrnjen bolj navzdol).


Drugi operativni poseg je povečanje obsega penisa z vbrizgavanjem vaše lastne maščobe, oziroma tkiva, ki se nahaja pod kožo penisa. Tudi ta način ne daje jamstva za uspeh, prav tako pa so možni zapleti.

Učinkoviti so le resni, kirurški, posegi...(jlp)

Učinkoviti so le resni, kirurški, posegi...(jlp)

 

Reztezanje vašega penisaŽe od nekdaj so ljudje uporabljali različne pripomočke, ki so krčili in raztezali tkivo penisa. Te pa so pogosto pustile trajne posledice na moškem spolovilu, kar se je kazalo predvsem v motnjah erekcije. Danes obstajajo podobni pripomočki, ki pa so povsem varni in ne puščajo posledic, zagotavljajo pa kar do 97% učinkovitost. Pripomoček deluje tako, da si ga namestite na penis ter ga vsakodnevno nosite nekaj ur.  Organ razteza do njegovega maksimuma, kar vpliva na razteg tkiva in posledično daljši ud. Pripomoček pod hlačami ni opazen, sprememba v dolžini vašega korenjaka pa je vidna že po nekajmesečni uporabi.

Preden se odločite za kirurški poseg vsekakor upoštevajte tveganje. (jlp)

Preden se odločite za kirurški poseg vsekakor upoštevajte tveganje. (jlp)

O zadovoljnih strankah poročajo tudi kirurgi iz Španije in Italije. Moški, ki so 4 mesece dnevno uporabljali pripomoček, so podaljšali svoj penis povprečno za 1,8 cm. Maksimalna rast penisa je sicer odvisna od posameznika, načeloma pa lahko dosežete tudi do 4 cm več! Velikost je opazna tako v erekciji kot v “mlahavem stanju”, pomaga pa tudi pri ukrivljenosti penisa - ta se lahko v obdobju terapije popravi tudi do 70%.

 

Več o samih postopkih lahko izveste na posameznih medicinskih klinikah. Vsekakor pa vam priporočamo, da se pred izbiro posega posvetujete z urologom, ki bo najbolje ocenil, ali je poseg zares potreben, oziroma vam svetoval pri izbiri metode.
To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran