Analni seks

O analnem seksu obstaja veliko predsodkov, pa tudi strahov. Najprej je treba prebroditi občutek morebitnega nelagodja - ta je običajno povezan z občutkom nečistoče, pri moških pa še posebej s predsodkom, da imajo zaradi želje po analnem seksu homoseksualna nagnjenja –  nato pa se je treba, če si analnega seksa res želite, le še opogumiti in se naučiti, kako začeti. Video o analnem seksu vam bo pri tem zagotovo v pomoč.

Erotični filmi: Fallo

5.11.2010 | Izabela M

Za vse oboževalce mojstra filmske erotike Tinta Brassa, ki ponovno uspešno operira z vsemi erotičnimi klišeji.

 


Šest vročih zgodbic vas bo popeljalo v izživete fantazije nagajivih parov.

Šest vročih zgodbic vas bo popeljalo v izživete fantazije nagajivih parov.

Naivna erotika in humor

 

Če sta vam bila všeč Opens internal link in current windowCosi fan tutte in Opens internal link in current windowPaprika,  vas tudi v filmu Opens external link in new windowFallo! (Do It!) Opens external link in new windowTinto Brass ne bo razočaral. Namreč tudi tu mojster filmske erotike uspešno operira z aduti ženskega telesa in moškim falusom, ki se vedno znova nestrpno osvobaja kopalniških brisač in napetih hlač. Prizori so spet večinoma osredotočeni na žensko zadnjico, igralske sposobnosti udeležencev pa so seveda minimalne. Erotika, ki se uspešno prepleta s humorjem, je predstavljena naravno ter močno kontrira trendu gladkih ženskih mednožij. Poleg tipičnih brassovskih potez je v filmu Fallo! prisoten tudi dokaj direkten prizor felacije in ročne masaže penisa. Že sam naslov namiguje na moški 'falus', a ga v filmu dobro zasenčijo ženske genitalije, saj Brass gledalcu ponudi kar nekaj eksplicitnih minut ženske masturbacije.

 


Fallo! je film, v katerem Tinto Brass ponovno prikaže svoja sanjarjenja o ženskih zadnjicah.

Fallo! je film, v katerem Tinto Brass ponovno prikaže svoja sanjarjenja o ženskih zadnjicah.

Šest vročih zgodb

 

Film je sestavljen iz šestih različnih erotičnih zgodb, kjer Brass obdela skorajda vse tematike seksa: Opens internal link in current windowanalni seks, seks v troje, Opens internal link in current windowsado-mazohistične fantazije, lezbične aferice, svingerstvo, Opens internal link in current windowfelacijo in seks pred sosedovimi očmi. Zgodbice Alibi, Double Trouble, Two Hearts in a Hut, Jolly Bangs, Honni Soit Qui Mal y Pense in Call me Whore, Cause I Like It! bodo razvnele vašo domišljijo in vas popeljale v seksualne izživete fantazije nagajivih parov, ki žensko telo še vedno postavljajo na prvo mesto. Prav način predstavitve ženskega telesa je nekaterim oboževalcem Brassa izjemno všeč. Namreč vedno znova svoje junakinje predstavi kot osebe iz vsakdanjega življenja in ne kot umetne barbike, kar je popolno nasprotje moderne erotike in pornografije. Dogajanje spominja na erotično knjigo Opens internal link in current windowŽgečkljive zgodbe, kjer so prav tako zbrane poredne zgodbice, le da je tam fantazij 7.  To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran