Avanture

5 razlogov, zakaj seksati na prvem zmenku!

28.09.2013 | Izabela M

Seveda obstajajo moralni zadržki do seksa na prvem zmenku. A preberite, v katerih primerih seks na prvem zmenku ni ravno "greh".

 


Seks na prvem zmenku ni vedno greh. (PhotoXpress)

Seks na prvem zmenku ni vedno greh. (PhotoXpress)

1. Razlog za seks na prvem zmenku: Edina šansa

Kadar gre za dolgotrajno simpatijo, pri kateri se vam končno nasmehne sreča in se z njo končno znajdete na zmenku, je morda vredno razmisliti o seksu po končanem večeru. Vendar vsekakor pred tem dejanjem pretehtajte posledice seksa. Če bo seks pomenil, da vas oseba ne bo nikoli več poklicala, potem je vredno s seksom še malce počakati. Vsaj do tretjega zmenka. Če seks med vama ne bo spremenil ničesar (to vključuje tudi vpliv na vajino prijateljstvo) potem bi to lahko pomenilo zeleno luč za izključno vajino privatno zabavico.

2. Razlog za seks na prvem zmenku: Utišajte seksiste

Nekateri trdijo, da moški ženske, ki gre z njim v posteljo že na prvem zmenku, ne bo jemal resno. To se velikokrat izkaže za nesmisel in predvsem gre za seksistične izjave, ki z njegovim razmišljanjem nimajo prav nič veze. Njegove namere se bodo odkrile tako po prvem kot tudi po petdesetem zmenku. Edina razlika je v tem, da si prihranite čas.

3.Razlog za seks na prvem zmenku: Tudi ženske rade seksajo

Resnica je takšna, da tudi ženske rade seksajo. In resnica je takšna, da se mnoge ne obremenjujejo s tem, kaj bi se utegnilo zgoditi, če bi se slučajno zgodilo, da bi ... seksala. Včasih ženskam enostavno ni mar, ker tudi njih prevzame surova pohota.

4. Razlog za seks na prvem zmenku: Tako lahko preizkusita vajino seksualno kemijo

Včasih je edini način, da izveste, ali se seksualno privlačita, ta, da enostavno skočita med rjuhe in se prepričata. Na zmenku lahko sijete v najboljši luči, vendar če vas vaša simpatija ne vzburja in če v postelji ne začutite kemije med vama, potem to lahko pomeni težave na obzorju. Zakaj bi s tem neizogibnim odkritjem odlašali?

5.Razlog za seks na prvem zmenku: Včasih je dovolj tudi enkrat

Čeprav mnogi moški razmišljajo, da se bo ženska po seksu vedno znova želela vračati, je to povsem nepotrebno. Zelo zmotno in stereotipno razmišljanje je, da ko ženska enkrat spozna penis, želi postati njegova najboljša prijateljica. V nekaterih primerih je to popolnoma odveč, saj je včasih dovolj že en sam seks z določeno osebo.

Le vi lahko določite ali je seks z moškim na prvem zmenku dobra odločitev za VAS, pri čemer upoštevajte svoje želje in to, kaj si od njega želite po seksu. Pa ne pozabite na kondome.

Več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran