Draženje klitorisa

Naučite se masaže klitorisa!

13.08.2011 | Tjaša Babič

Večno se obračamo in vračamo h klitorisu. Vedno v glavi roji vprašanje, kaj bi še lahko naredili, da bi bil njen užitek popoln.

 

 

masaža klitorisa

Obvladati klitoris pomeni več kot le drgnjenje (Photoxpress)

 

Odgovor je masaža klitorisa. Večina je mnenja, da »obdelati« žensko s prsti pomeni podrgniti parkrat gor in dol po klitorisu, ga malo zmrcvariti. Če želite poskrbeti, da si bo vaših prstov na svojem klitorisu resnično želela, jo zmasirajte! Naj ne bo to le del predigre, ampak je lahko za spremembo kar glavna jed.

Seks ni vedno le penetracija

Posebno primerna je za ljudi, ki so kakorkoli fizično omejeni. Nosečnice, ki jih od hormonov in poželenja razganja, pa jih spolni odnos boli ali pa se bojijo pretiravati, vam bodo sploh hvaležne, če se ji boste tako posvetili in poglobili v njen klitoris. Tudi impotentni moški si lahko še vedno želi zadovoljiti svojo partnerko in mu je lahko masaža prijetna popestritev, prav tako tudi najstniki, ki si želijo doživeti spolne užitke, ampak se ne spuščati v spolne odnose.

 

Za dobro masažo je potrebno dobro poznavanje klitorisa. Kako zgleda, ko je vzburjen in kako, ko ni, kaj mu takrat paše in kaj ne. Klitoris ni le majhen gumbek, ki je najbolj izrazit, ko je ženska vzburjena. Pomembno je tudi zavedanje, da niso vse enake. Nekatere ženske na primer sploh nimajo izrazitih notranjih ustnic ali pa imajo le eno. Pri raziskovanju pa bodite raje prej nežni, kot grobi, saj je večina klitorisov precej občutljivih in so lahko močnejši in bolj neposredni dotiki prej neprijetni, kot prijetni. Seveda tudi to ne velja za vse ženske. So tudi ženske, katerih klitoris je relativno neobčutljiv. Nekateri pa so na začetku občutljivi, potem pa zahtevajo močnejši prijem.

 

kako masirati klitoris

Spoznajte vsak košček njenega telesa. Le tako boste postali nepozaben ljubimec.

Uporabite lubrikant

Če se partnerka ne navlaži dovolj, je pred masažo potrebno nanesti lubrikant. Odločite se lahko tudi za uporabo rokavic iz lateksa, da bodo vaši prsti bolje drseli in bodo na otip bolj gladki. Prav tako pa so rokavice pripravne, če želite s prsti prodreti v nožnico, saj preprečijo praskanje, do katerega lahko pride.

 
Pri masaži uporabite enega, dva ali tri prste, odvisno od velikosti klitorisa. Uporabite palec, kazalec in sredinec. Z dvema ali tremi prsti primite tkivo klitorisa in rahlo premikajte gor in dol. Občutite obliko in vse kar skriva tkivo, ki ga obdaja in tudi kožo, ki prekriva »gumbek«, žleze. Hitrost početja prilagodite njej. Če ne morete prijeti klitorisa, položite kazalec na klitoris in zakrožite. Lahko pa se premikate tudi v smeri gor- dol.

Odkrijte pravi ritem

Spreminjajte pritisk in hitrost, vendar ne neprestano. Po določenem času se je priporočljivo ustaliti v enem določenem ritmu in pritisku. Sploh če se partnerka bliža orgazmu ni priporočljivo spreminjati načina, saj jo lahko to zelo zmoti. Njej orgazem je lahko zato manj intenziven, ali pa bosta potrebovala več časa, da ponovno prideta do te točke, lahko pa bo celo neprijeten.

Ponavadi je tako da začnemo nežno in počasi. Sčasoma pa okrepimo pritisk in ritem.
Pod prsti boste začutili vse dele klitorisa. Vaši prsti naj ves čas poskušajo zaobjeti čimveč tkiva, ki objema klitoris. Stimulirajte čimvečji predel. Ne bo vsaka doživela orgazma na tak način, gotovo je pa malo žensk, ki ne bi v masaži klitorisa uživale!

 

Pisali smo, da obstaja možnost, da od analnega seksa dobimo hemoroide. Zato ne spreglejte, kaj morate pri analnem seksu upoštevati, da se izognete tveganju za nastanek hemoroidov!To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran