Hlinjenje orgazma

Kako zahliniti orgazem?

4.12.2011 | K. Ž.

Tudi hlinjenje orgazma je umetnost. Moški, veste, kako čim bolje zahliniti orgazem?


kako hliniti orgazem

Kako prepričljivo zahliniti orgazem? (Photoxpress)

 

Ko govorimo o hlinjenju orgazma, imamo v mislih po navadi ženske, ki jih njihov ljubimec nikakor ne more vzburiti, zato orgazem preprosto zahlinijo. Vendar pa tudi moški sem ter tja zahlinijo orgazem, čeprav obstaja stereotip, da lahko moškim »pride« vedno, v vseh situacijah in s komer koli. No, v določenih okoliščinah temu le ni tako.

Zakaj zahliniti orgazem?


Na nezmožnost orgazma pri moških lahko vpliva na primer uporaba antidepresivov, stres in pretirano masturbiranje. Zelo težko pa dosežejo tudi orgazem, če so ravnokar imeli spolni odnos. Hlinjenje orgazma nikakor ni dolgoročna rešitev za vaše spolno življenje, še posebej, če ste v dolgoletni resni zvezi. V tem primeru bo najbolj na mestu pogovor z vašo partnerko o vaših težavah. Če pa se na primer znajdete v postelji s punco, ki ste jo spoznali pred dvema urama in ji ne želite razlagati popolnoma intimnih zadev, pa orgazem pač zahlinite. Kako to storite?

Kako zahliniti orgazem? Uporabite kondom


Če želite zahliniti orgazem, morate uporabiti kondom. Brez njega žal ne bo šlo, saj bi bilo tako očitno, da do orgazma in izliva ni prišlo.

Kako zahliniti orgazem? Ne pretiravajte


Za verodostojen zahlinjen orgazem je ključno, da ne pretiravate. Bodite čim bolj zmerni, ne pretiravajte z glasnim stokanjem in vzdihovanjem in ne delajte nenavadnih izrazov na obrazu. Slaba igra vas bo pri tem namreč nedvomno pokopala in nasedla vam ne bo še tako naivna ženska.

Kako zahliniti orgazem? Ne delajte tega iz oči v oči


Vsakdo ima poseben »orgazmičen« obraz, za katerega sploh ne ve, da obstaja. Dekle, ki pa se je z vami v postelji znašlo že prej, ta obraz zagotovo pozna, zato bo takoj razkrinkala vaš zahlinjen orgazem. Za popolno igro bo zato bolje, da izbereta položaj, kjer se ne bosta gledala direktno v obraz.

Kako zahliniti orgazem? Čim prej se znebite kondoma


Kondom, ki ne vsebuje materialnih dokazov o vašem orgazmu, je seveda precej sumljiv. Zato ga čim prej zavijte v papirnat robček in odvrzite v koš za smeti ter se tako znebite vsega, kar bi vas lahko razkrinkalo.

Kako zahliniti orgazem? Obnašajte se kot običajno


Po koncu seksa ne počnite stvari, ki jih običajno ne delate. Če po seksu vedno zaspite, storite to tudi sedaj. Če ste morda tip moškega, ki se po seksu rad crklja in objema, nikar sedaj ne spreminjajte rutine. Razen seveda, če gre za seks za eno noč, pri katerem vas vaša partnerka pač ne pozna in zato tudi ne more vedeti, kako se obnašate, ko orgazem v resnici doživite.

 

Kako pa lahko ugotovite, ali ona hlini orgazem?

 To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran