Anikine erotične zgodbice: Anika se preda ženski

11.03.2010 | Anika

4. del: Najprej jo vitka blondinka polije s koktejlom, potem jo skuša oprati z vodo, a ker ne gre, se podata na nočno kopanje. Četrtič sta obe mokri na palubi tuje jarnice.

 
Kupim kopalke in dobro kremo za sončenje. Hrana je precej zanič, jaz hočem viseti po fast foodih, vendar me Primož prisli jesti doma narejene solate in testenine. Saj kar dobro kuha, zato pa moram jaz vedo pomiti posodo. Primož mi vsak dan razkaže en del otoka, na nekatere izlete pa gremo seveda skupaj s študenti. Zadnji večer imamo grški večer s tipično večerjo, glasbo in sirtakijem. S Primožem pijeva lokalno muškatno vino. Po tistem preiskuševalnem seksu sva se zmenila, da ne bova več seksala, ker ne bi bilo profesionalno. Hmja.A moja luknjica je pohotna in močno obžalujem, da ne smem seksati s strankami. Sicer ne vem, kdo bi to lahko preverjal, vendar nočem tvegati. Še bolj obžalujem, da nisem vzela s sabo kake igračke. Doma me v predalu pisalne mize čaka velik, debel silikonski vibrator, izjemno dobro anatomsko oblikovan, ki me tako lepo do roba napolni... Med sanjarjenjem o čudovitem nadomestku za penis me prekine nekakšen hrup in nenadoma me od glave do nog preplavi leden val. Jagode, zamrmram v mislih. Graciozna blondinka se mi hiti opravičevat, čeprav je sama vsa objokana.»Joj, joj, oprosti, uničila sem ti to krasno belo oblekico,« vije roke. Ker je ona tako obupana, jo pričnem tolažiti, da jo bom že rešila, samo hitro sperem madež. Odpravim se v kopalnico. Bljak, nekakšen jagodna vodka v rdeče-sirupastem koktajlu. Obleka je vsa rdeča, lase imam tudi zlepljene. Blondinka se mi še vedno opravičuje in mi sledi v kopalnico.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!»Joj, joj, tista koza me je porinila vate in zdaj sem ti uničila večer,« hlipa. »Ne skrbi, raje se nasloni na vrata in pazi, da ne pride kdo noter,« ji ukažem. Res se nasloni na vrata in me, medtem ko mi razlaga o prepiru s prijateljico, opazuje. Najprej si skušam sprati madež z obleke, nato pa ugotovim, da tako zlahka ne bo šlo, zato obleko slečem. Pod njo, kot ponavadi, nimam nič. Gabrielle malce ostrmi  nad mojo goloto. Predrzno jo pogledam.Precej višja je od mene in zelo vitka. Na bledi koži so se ji zaradi sonca zarisale pege. Dolgi svetli lasje ji padajo na rahlo zabuhle oči z razmazano maskaro. Oblečena je v tanek top, ki se zaveže za vratom, in odrezane kavbojke. »Kaj, ti je čudno, da nimam perila?« navržem.


»Ne,« se nasmehne in se poboža po tankem blagu topa, da se to prilepi ob njene prsi in odkrije, da je brez modrčka. Zarotniško se nasmehne. Obleko operem v umivalniku. Poskušam jo posušiti pod sušilcem za roke. Gabrielle skuša z zmočenim papirjem očistiti sirup z mojih las. Stojiva si zelo blizu, Gabriele je za glavo večja od mene. Med nama začutim napetost. Skozi top vidim njene nabrekle bradavičke. »Mislim, da bo najbolje, da se vržeš v morje,« mi reče, sedaj že z umirjenim glasom.


»Ni slaba ideja,« jo navihano pogledam in si nadenem vlažno obleko. Bradavičke se razločno vidijo skozi belo tkanino, ki je zaradi mokrote prilepljena ob moje telo, prav tako obrisi moji malih joškic. Gabrielline oči se svetijo, ko me gleda. »S tabo grem.«


Stečeva na obalo, obleke kar odvrževa in odplavava v temno morje. Hihitava in škropiva se. »Greva na tole ladjo,« predlaga Gabrielle. Sprejmem izziv. Povzpneva se na tujo jadrnico in zadihani sedeva na palubo. Še vedno sva rahlo evforični. Gabrielle ima oglata ramena in elegantne roke, ki jih položi na pokrčena kolena, ko se usede. Tako mi je pogled na njene lepo oblikovane breskvaste prsi zakrit. Črnih tangic s tremi trakci ob strani ni slekla. »Res imaš lepo telo. A poziraš?« jo vprašam. Sramežljivo pokima, da ji mokri lasje padejo na oči. »Tudi ti imaš super postavo. Kaj treniraš?« mi vrne kompliment. »Ah, balet sem trenirala,« rečem in vstanem, da bi duhovito emitirala baletno držo in korake.

Gabrielle vstane in me prične posnemati, kar dobro ji gre, najbrž je odličen model. V igri jo popravljam kot stroga baletna učiteljica. Stopim za njo in ji poravnam roke. Črtica dlak mojega mendožja se dotakne njene čvrste pegaste ritke. Rahlo trzne, a se ne premakne. Udarim jo po ritki. »Rito stisni,« ukažem. »Trebuh noter,« rečem in pritsinem na njen popolnoma raven trebušček. »In prsi ven,« ji rečem čisto potiho na uho in z dlanmi sledim obrisom lepo oblikovanih joškic, ki zadrhtijo pod mojimi dlanmi. Njeno telo se rahlo zaziba in nasloni se name. »Mmm, ja, tako,« ji rečem. Ne govoriva več o posnemanju baletne drže.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!Z dlanmi drsim po teh lepih prsih, katerih koža se je naježila, da so bradavice trde kot kamenčki, drsim po gladkem trebuščku, ki podrhteva pod mojimi rokami in končno pod tangice s tremi trakci ob strani. Njen griček je gol in povsem gladek. Očitno si je privoščila brazilsko, pomislim. Slečem jo in ji predlagam, da sede na tla palube. Njena pičkica je res nekaj posebnega, drobne velike sramne ustnice in iz njih gleda bogat cvet malih sramnih usten. Zelo so svetle, nežne in željne pozornosti, drhtijo in se svetlikajo od njenih sokov.»Mmmm to je najlepša muca, kar sem jih kdaj videla,« zavzdihnem in se ji približam z usti. »Hvala,« dahne in zaječi, ko se je dotaknem z jezičkom. Z velikim potegi ji preližem velike sramne ustnice. Tiho stoka, ker si želi, da bi se spet dotaknila gumbka užitka. Brez skrbi, Gabrielle, vse ob svojem času, si mislim zadovoljno in jo še naprej samo dražim. Z velikih ustnic preidem na cvet malih, najprej jih obsujem s poljubi, da se dekle hihita in zvija pod mano, nato jih pričnem sesati. To ji je zelo všeč, a ni ji dovolj. »Klitoris, prosim,« zasope. Kdo bi se uprl taki prošnji? Poljubim njen nabrekli gumbek, da spet zaječi. V dlaneh mečkam njene prsi, medtem ko ji grizem in sesam slani ščegetavček, ki mi ga poriva v usta.

»Oh, kako si dobra,« stoka na ves glas. Glasno cuzam in vlečem njen bledi ščegetavček, vsake toliko časa se ustavim, da ji ne bi prehitro prišlo in uživam v razpiranju njenih vitkih belih nog. »Hočem, da ti pride v moja usta,« zabrnim v njeno mednožje in se s hitrim kroženjem jezika lotim njenega klitorisa, nato ga pričnem udarjati. Ko se ji pička začne krčiti, se prisesam na ščegetavček in ga ne izpustim. S sramno kostjo udarja v moje zobe in njeni sokovi mi močijo brado. Ko se umiri, temeljito poližem njeno luknjico, Gabrielle pa se zvira in hihita.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!

 Ocena 4.70 (13 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran