Baronove erotične zgodbice: Končno potešitev

29.01.2010 | Piše: Baron

8. del: Luka končno pride tudi na svoj račun.

 Jlp


Luka je na vrhu svoje glavice začutil prijetno ščemenje, za katerega se sploh ni spomnil, kdaj ga je bil zadnjič deležen. Kar ni megel verjeti, da se je resnično začelo dogajati tudi zanj. V hipu je pozabil na vse moralne zavore, ki jih je imel še trenutek popreje, roko na srce, kar precej. Le kako jih ne bi bilo: šlo je vendar za Marto, Igorjevo ljubico, ki je bil poleg tega še oče njegove bivše punce! Še več, medtem, ko je Marta začela počasi in z občutkom s svojo razmočeno vulvo polzeti po njegovem tiču, je podstat za poblaznelo ugodje, ki ga je ob tem doživljal, črpal celo iz občutka uživanja prepovedanega sada. Ko je Marta s svojima ritnicama pripolzela vse do njegovih dimelj, je Luka začutil, da sta tudi oni močno navlaženi.


»Le kako za vraga je to mogoče, saj se je še dotaknil nisem tam spodaj,« je pomislil presenečeni Luka. Marta se mu je zazrla globoko v oči. Zazdelo se mu je, da mu je rekla, »hočem, da me fukaš, dokler ne omedlim,« vendar ni bil čisto prepričan. Pri sebi je pomislil, da je od silne želje začel do te mere aktivno fantazirati, da je svoje fantazije dejansko pomešal z realnostjo. Marta je naglo dvignila svoje mednožje na način, da se je ponovno nahajala čisto na vrhu njegovega tiča. Poleg tega pa je tudi svoji nogi s tal dvignila na sam rob stola, tako, da je nad njim dejansko čepela.

 

Ne zamudite vročih slik uporabnikov!


»Sedaj boš pa videl, ti pokvarjenec!,« mu je šepnila, osupli Luka pa je bil tudi tokrat prepričan, da zgolj halucinira. Prijela ga je za ramena in se začela divje natikati na njegovega tiča, medtem, ko je imela na sebi še vedno kopalni plašč. Luko je plašč nenavadno stimuliral, saj je imel tako občutek, da samo on lahko vidi, kaj Marta dejansko počne. Pri tem pa se sploh ni zavedal, ali gre za kakšno simbolno čistost plašča, pod katerim se dogajajo packarije ali pač za neko čudno slutnjo, morda pa tudi željo, da zadevo nekdo opazuje. Na trenutke se mu je celo dozdevalo, da je v prostoru sam Igor, pri čemer se mu je zdelo, da ga zadeva niti najmanj ne moti. V Lukovi glavi so se mu, v stoboskopovskem ritmu, fleši v podobi mentalnih slik izmenjavali kot za stavo, vse pa je preglasila Marta z novim brezpogojnim ukazom.

 


 »Primi me že za ritnici!« Za spremembo, je bil Luka tokrat prepričan, da je slišal prav in je zato tudi nemudoma ubogal. Medtem, ko se je ritem njenega natikanja stopnjeval, je Marta po njegovem tiču polzela vse više in ker Lukov korenjak ni bil ravno najdaljši, se je ustrašil, da bi se dvignila previsoko in v vnovičnem agresivnem zamahu zgrešila njegovo premoženje. Luka se je namreč nehote spominjal vseh tistih neizkušenih ženskic iz svoje preteklosti, ki so se v silni želji po hitrem orgazmu, v hipu, ko bi začutile le malo stonjevane strasti, začele brez občutka natikati nanj, kar je bilo lahko zelo boleče, če bi le-te svojo tarčo seveda tudi zgrešile. Vendar je bil tokrat strah odveč. Marta se je v slogu izkušene mojstrice, nanj natikala tako temeljito, da se je Luki dejansko nekajkrat celo zazdelo, da je v celoti spolzela iz njega in se iz samega zraka z mikroskopsko natančnostjo ponovno združila z njim. Zaradi hitrosti dogajanja, pa Luka tudi tokrat ni prav dobro dojel, kaj se pravzaprav dogaja. V divji ekstazi je iz Marte spolzel tudi plašč, tako, da se je pred Luko prikazalo njeno bohotno telo v vsem svojem čaru.  
»Jebaj me, ti ničvrednež in da si slučajno še ne bi drznil orgazmirati!,« je kot v transu vpila Marta. Zadnji stavek pa je Luko kar nekoliko razjezil, saj še pomislil ni, da bi mu dejansko že kar prišlo, zato se je odločil, da tudi on prevzame aktivnejšo pobudo. Močno jo je stisnil za ritnici in jo začel nabijati v ritmu, ki ga je diktiral sam. Na ta način sta vlogi zamenjala, poleg tega pa je tudi natanko vedel, na katerem predelu njegovega korenjaka se nahaja. Najprej je nabijal hitro, nato pa je začel zadevo umirjati, kar pa je sedaj ujezilo Marto, saj je nedvomno želela, da se ekstaza stopnjuje. Ker je bil tudi sam toliko izkušen, da je situacijo prečital, je ponovno začel s hitrejšimi gibi, vse dokler se ne bi, v pozi združitve, čisto ustavil. Marta je v trenutku mučnega navdušenja, kar zakričala.

 


»Tiho, prasica, saj vem kaj ti paše,« je bil sedaj kar naenkrat odločen Luka. Marto je Lukova reakcija do te mere zmedla, da je dejansko za hip obsedela in v sebi začutila utripanje njegovega tiča. Luka se je v hipu znašel in se začel na stolu premikati naprej in nazaj, namesto gor in dol, Marto pa je kar streslo od navdušenja. Za spremembo v niansi njenega ugodja, je bil dovolj že čisto nedolžen Lukov gib, kar je povzročila zgolj nenadna sprememba seksualne tehnike. Marta je od sebe začela spuščati glasove, za katere se mu je zdelo, da niso s tega sveta, ob čemer so se ji obračale tudi oči, da je gledala le z belim. Luka, ki jo je še vedno suvereno držal za ritnici, je z njima začel krožiti vse do svojih bokov. Njegov tič je ob tem v njej delal koncentrične kroge, podobno, kot bi s šestilom risali premer.
»Svinja mala...« je zašepetela Marta, Luka pa jo je v vnovični presenetljivi kretnji ponovno dvignil nad svojega tiča in jo z vso silo napičil. Tokrat je bilo, zaradi vmesnega počanega draženja, vse le še bolj vlažno. Luki se je zazdelo, da Marta iz sebe spušča neke nerazumljive besedne naveze, ob katerih je dobil občutek, da zna na pamet celotno biblijo. Tokrat mu je bilo za resničnost izrečenih besed prav malo mar in je zato tempo stopnjeval še naprej. V trenutku, ko se je zdelo, da sta postala center stvarstva, je Marta, skupaj z neljudskim krikom, ki ga je spravila iz sebe, vznak padla na tla in tam nepremično obležala.

(se nadaljuje)

 

Ne zamudite vročih slik uporabnikov!

 Ocena 4.45 (22 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran