Baronove erotične zgodbice: Nared za drugo rundo

30.01.2010 | Piše: Baron

9. del: Luka se še ni niti dobro ohladil, ko je že nared za novo rundo...

 


Luka je, kljub temu, da je sedaj vedel, da je v stanovanju tudi Igor, čedalje glasneje stokal in momljal. (jlp)

Luka je, kljub temu, da je sedaj vedel, da je v stanovanju tudi Igor, čedalje glasneje stokal in momljal. (jlp)


    Marta je torej nepremična obležala pred Lukovimi nogami. Še vedno s tičem napetim kot struna, je Luka potipal njen pulz. Lahko si je nekoliko oddahnil. V zapestju je namreč zaznal njen utrip. Nekoliko počasnejši, vendarle pa je bil utrip. Poleg tega je ležeča Marta njegovo ravnanje pospremila z nekakšnim zamolklim momljanjem, kar ga je pomirilo dokončno. Obdan z mislimi, ki so gladile njegovo samovšečnost, se je Luka samozavestno napotil v kopalnico, da si malček oddahne od vseh prestanih naporov.


    V ogledalu si je zadovoljno ogledoval svojo golo silhueto in si mislil: »Še malo počakam, potem bova pa počasi nared za drugo rundo.« Kar ni se mogel dovolj načuditi dejstvu, da je tako suvereno pofukal Igorjevo babnico. Za nameček pa niti enkrat samkrat ni bil v zadregi, da bi predčasno orgazmiral in jo tako pustil nezadovoljeno. Še nekaj trenutkov se je naslajal nad svojo konjsko potentnostjo, nakar ga je iz sanjarije predramilo nekakšno stokanje. Počasi je odprl vrata kopalnice in poslušal še naprej. Nedvomno je šlo za stokanje, ki je tokrat prihajalo iz dnevne, t.j. Igorjeve sobe. Šlo je za Marto, bil je prepričan. Še preden bi utegnil na karkoli pomisliti, je odšrkrtnil vrata dnevne sobe in pred seboj videl neljubo mu sceno. Na kavču je namreč zagledal zariplega Igorja, kako od zadaj po pasje natepava očitno še vedno nepotešeno Marto! In čeprav se mu je prizor racionalno kar se da upiral, se je zalotil, da so ga Martini vzdihljaji ponovno spravljali v ekstazo. Kljub temu, da Luka nikdar ni slovel kot pretirani moralist, ga je dana situacija navdajala z doslej neznanim mučnim nelagodjem, zato je bil v precepu. Naj torej spodvije rep med noge in jo ucvre iz stanovanja, kjer so se dogajale stvari, ki si jih ni znal razložiti, ali naj ostane in se preprusti toku dogodkov, kar je bilo seveda neprimerno bolj razburljivo. Še preden bi se utegnil odločiti, pa je s presenečenjem opazil, da Igor ejakulira v neko keramično posodo, poslikano z nenavadnimi vzorci raja ali nečesa podobnega, medtem, ko Marta škili proti vratom.


Igor izgine za predelno steno, kjer ima omaro s svojimi dragocenostmi, gospa Marta pa proseče zašepeta: »Lahko prideš, korenjak moj, vse je v redu.« Misel izda s tolikšno gotovostjo, da Luka vstopi v sobo kot hipnotiziran. Marta občudujuče pogleda Lukovo nabreklo mednožje, ki je napeto kot struna.


    »Želim si ga še malo čutiti v sebi, veš,« izdahne tako proseče, da Luki še na misel na pade, da bi razmišljal o čemerkoli drugem. Gospo Marto je v tistem trenutku videl kot vrhovno kraljico, ki si vsekakor zasluži ustrezne potešitve. Tudi na Igorja in njegovo nenavadno dejanje je čisto pozabil. Marta je kar naenkrat hlastnila po Lukovem tiču z identično prizadevnostjo, kot še malo prej v kuhinji. Pri svojem početju je bila do te mere temeljita, da je bil Luka ponovno v devetih nebesih. Poleg tega, da mu je tiča zavzeto vlekla od vrha do tal in grizljala glavico kot kakšen vanilijev sladoled, je svojo pozornost usmerila tudi na njegova jajčka in počasi zlezla prav pod njega, kjer je z magičnim jezikom nadaljevala svojo pot vse do Lukovega razporka. Saj ne, da Luka v svojem burnem seksulanem življenju oralnega servisiranja svojega anusa še ne bi doživel, vendar bi lahko rekli, da je bila gospa Marta na omenjenem področju vrhunska obrtnica, ki je znala svojo žrtev čisto obnoreti. Luka je, kljub temu, da je sedaj vedel, da je v stanovanju tudi Igor, čedalje glasneje stokal in momljal. Enostavno si ni mogel pomagati. Medtem, ko je Luka na kavču klečal, je Marta že v celoti ležala pod njegovim mednožjem, mu grizla ritnici, intenzivno lizala predel med anusom in jajci ter mu gladila in božala čedalje trši penis. Naenkrat je izpod njega spodvila svojo glavo in ga porinila vznak, tako, da je sedaj ležal on. Brez besed mu je obrnila hrbet in se predrzno nasadila na njegovega tiča. Začela ga je jahati kot kakšno nebogljeno žrebe. Z milimetrsko natančnostjo se je natikala na njegovo premoženje, pri čemer je ob vsakem vnovičnem vpiku naglas zavpila.

 

Luka je nekaj časa zgolj ležal, nato pa je kot strela z jasnega zagrabil njeni ritnici  in jih začel razširjati, da je lahko v slasti opazoval njen rožnati razporek. Kljub temu, da se nista niti gledala, sta z Marto sodelovala zelo dobro. Luka bi jo v odmerjeni strasti vselej dvignil tik do vrha svoje glavice, da je potem z navdušenjem opazoval, kako polzi po njegovem žilastem korenajaku vse do dimelj. Situacija je postajala čedalje bolj vlažna in razmočena, Lukove misli pa so bile še vedno usmerjene na edini cilj, ki ga je premogel: zadovoljiti gospo Marto. V trenutku mu je postalo tudi jasno od česa ima Marta tako močna in ohranjena stegna, do takrat je omenjeno skrb zase namreč pripisoval zgolj intenzivnemu joggiranju.


    »Fukaj me, ti mali pohotnež, kar močno ga zapiči vame!,« je bila še naprej neizprosna Marta. Med ognjevito ježo je Marta navpično zravnala svoje telo, da je res v celoti lahko začutila Lukovega kurca. Luka si ni mogel kaj, da ne bi zagrabil njene desne noge in jo začel s konico svojega jezika obdelovati po nožnih prstih. Najprej se je lotil malega in ga grizljal čisto nalahko, ostale pa je za začetek zgolj pokusil. Kmalu jih je začel lizati, vse dokler ni prišlo do intenzivnega sesanja. V prvi vrsti je bil zanimiv palec, ob katerem se je zdelo, da je tam našel akupunkturno točko, ki je bila očitno povezana z Martino seksualno čakro, saj se je njeno vzdihovanje stopnjevalo do te mere, da bi zunanji opazovalec lahko pomislil, da se bliža konec sveta. Tudi Luka je bil močno razkurjen in je imel na koncu v ustih že skopaj pol njenega stopala. Gospa Marta je v divjem razpololoženju svoje telo nagnila močno naprej v horizontalni položaj, kar je povzročilo spremembo v genitalnem delu obeh udeležencev iz natikanja v mešanje. Luka je še kar vztrajal pri razvlečevanju ritnic, nakar je sponatno pomislil, kako dobro bi bilo zapolniti tudi njen anus, saj se mu je zdelo, da kar vpije po tiču.

 

Že, ko je izgledalo, da se vanj prikraja nek strah, da z erekcijo ne bo mogel nadaljevati v nedogled, se je iza predelne stene nenadoma prikazal zadovoljni, popolnoma goli Igor, katerega telo resnično ni bilo prav nič podobno kakšnemu odcvetelemu pijančku. Ravno nasprotno, v bledi svetlobi senc, je prej izgledal kot nekakšen Apolon. Sredi njegovega mednožja pa se je k nebu dvigal njegov resnično impozantni kurac, ki je v višino meril krepko čez 20 cetimetrov.
»Vau, saj je ravnokar ejakuliral,« je pomisli Luka, ki sicer nikoli ni imel kakšnih gejevskih fantazij, vendar si je tokrat moral priznati, da je prizor nanj deloval navdihujoče. Šele čez nekaj časa je opazil, da ima Igor v glavico svojega premoženja zapičene nekakšne bodice.
»Da, gospod, da, želim si izpolnitve!,« je v orgazmičnem razpoloženju vztrepetala Marta.

(se nadaljuje)

Ne spreglejte ostalih erotičnih zgodbic!Ocena 4.45 (18 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran