Erotične zgodbice: Jutranja pohota

4.02.2010 | Piše: Mirjam

4. del: Boris si tokrat Mirjam vzame na samem v kuhinji. Da, popoln začetek dneva.

 

 

Zbudim se na veliki, neznani postelji s temnomodro posteljnino. Na golem trebuhu čutim lahko roko, slišim tiho dihanje, voham mandlje, ko odprem oči, vidim slap rdečih las v slikovitem kontrastu s temno, zamolklo barvo postljnine.  Bogastvo čutnih dražljajev dopolnuje občutek izpolnitve, ki počasi prerašča v željo po še, in še neki drug občutek... Kaj je že to?

Občutek, da te nekdo opazuje. Odprem oči in se oprem na komolce. Boris je ležerno naslonjen na podboj vrat v svojo spalnico, v rokah ima veliko skodelico kave.  Šarmersko dvigne obrv in in pomigne na skodelico: »Bi tudi ti?«

 

Tako kot zgodbica so vroče tudi SLIKE v galeriji Interactiva - najbolj odprte spletne skupnosti. Ne spreglejte!Prikimam in odmaknem Arijanino roko s trebuha. Oblečem si eno Borisovih srajc, ki je obešena kar čez stol.

V kuhinji me čaka še vedno topla kava. Boris očitno uživa v pogledu na skuštrano blondinko v njegovi srajci, ki vsa krmežljava žlampa njegovo kavo in se prestopa na hladnih tleh v njegovi kuhinji.

»Si se naspala?,« vpraša, ko končno odložim skodelico na pult. Prikimam, in kot nalašč zazeham in se pretegnem. Srajca se pri tem dvigne in razkrije mojo muco, ki še prede od ugodja prejšnje noči.

»Dobro,« reče odločno, in še malce zniža zapeljivi glas. »Ker imamo še nekaj nedokončanih opravkov, se mi zdi.«


»Si lahko umijem zobe?,« vprašam, a je že pri meni, objame me od zadaj, z eno roko zdrsne pod srajco in se prične igrati z mojimi bradavičkami.  V stokih obrnem glavo k njemu in brez odlašanja me poljubi, dolgo, toplo, a rahlo raskavo. »Kavni piškot,« zamrmra v moje ustnice, in me prične poljubljati po vratu. Ko se začnem izgubljati v nežnosti me nekoliko grobo  porine k pultu in mi razkreči noge. Ko se zavem, da bom končno v sebi začutila njegov lepi, debeli ud se v trenutku navlažim in kolena se mi zašibijo pod težo sladkega pričakovanja.

Boris me ne preizkuša s prsti, v enem sunku je ves v meni, oba rahlo krikneva, od srečne izpolnitve stisnem mišice vagine, da je stik še bližji in napetost še večja. Kar nekaj časa mirujeva, ko ne zdržim več, pa zaokrožim z boki, a me Boris nasladno ustavi in prične prav zelo počasi suvati vame.  Prav vsakič zadene na pravo točko, a tako počasi, da se mi meša.

»Boris, prosim,« zasopem in poskusim premakniti boke, ki jih čvrsto držijo njegove žametno hrapave dlani.  
»Počakaj,« ukaže in ena njegovih dlani zdrsne naprej, počasi čez venerin griček, med sramne ustnice in nekajkrat nežno zakroži čez klitoris, nato pa se ustavi in obdrži samo pritisk.
Ne zdržim več, frustrirano pričnem krčiti vaginalne mišice, predstavljam si, da ustvarjajo vrtinec okoli sladko-mučilnega uda, ki se noče in noče premikati v meni. Boris nekajkrat globoko, a še vedno počasi, sune vame, in takrat se mi zamegli pred očmi, orgazem mi kot bela svetloba z epicentrom v vrtincu vaginalnih mišic in Borisovega kurca prežari vse telo.

Boris še nekajkrat hitreje zavrta v moj orgazem, nato pa se ustavi in tudi njegovo telo trzne v krčih, a precej bolj nadzorovano kot moje.

Kriki so zbudili Arijano, ki naju nagajivo in nič zaspano gleda izza svoje skodelice kave. »Dobro jutro.«

 

Tako kot zgodbica so vroče tudi SLIKE v galeriji Interactiva - najbolj odprte spletne skupnosti. Ne spreglejte!

 Ocena 4.67 (15 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran