Erotične zgodbice poredne Mirjam: Japonske kroglice

6.02.2010 | Piše: Mirjam

6. del: Mirjam se spet oglasi Boris. Pripravi ji pravo presenečenje, ne da bi se sploh slekel. Razen kravate...


Erotične zgodbice poredne Mirijam: Do orgazma z japonskimi kroglicami...

Erotične zgodbice poredne Mirijam: Do orgazma z japonskimi kroglicami...

Nekaj dni pozneje me pokliče Boris. Žameten glas na drugi strani mi pojasni, da je dobil telefonsko od Ariane.

 

Dobiva se v gledališču.  Stisne mi dlani in me prijateljsko poljubi na obe lici, a v dveh spodbudnih poljubih je toliko žara, da me oblije toplota. Ves čas predstave ima roko na mojem kolenu, njegova topla prisotnost me popolnoma prevzame in predstavi sledim le kot podobam, ki se mehko pogrezajo vame.

 

Po predstavi kozarci vina, globoki pogledi, prefinjeni namigi na seks, nenadoma pa me odločno prime pod roko in me odvede do avta.  Brez besed se pripeljeva do njegovega stanovanja, posesivno me objame čez pas, da mu sledim kot mesečnica.

 

V stanovanju me z eno potezo izlušči iz rdeče oblekice, nato me odreši še posebej zanj izbranega perila. Ko sem vsa gola pred njim si me ogleda kot kip, ki ga je pravkar postavil na svoj vrt. Ves čas niti besede.

 

Koža se mi rahlo naježi od mraza in pričakovanja. Sežem proti njegovi srajci, a prestreže mojo roko in zmaje z glavo. Sam si odveže kravato in mi s pogledom nakaže drog, pritrjen na podboje vrat.  Hm, kaj hoče? Da se dvignem? Mi pokazat, od kod njegove elegantne mišice?

 

Jasno mu je, da ne vem, kaj hoče. Samo nasmehne se in dvigne moje roke. S kravato zveže zapestja na drog in si me spet ogleda, sam popolnoma oblečen. Izpostavljena sem njegovemu pohlepnemu uživaškemu pogledu, ki se spreletava po moji naježeni koži, njegove oči čutim na otrdelih bradavičkah, ki kot vojačka čakata akcijo, ukaze, kar koli.  Z rokami, iztegnjenimi nad glavo,  so moje prsi še bolj izpostavljene, zavem se njihove zapostavljene strani, ki se nadaljuje do podpazduh, zavem se notranje strani nadlahti, iztegnjen trebuh prede sproščeno kot pri jutranjem pretegovanju.

 

Boris za nekaj minut izgine in ko postanem neučakana, se vrne z nekakšnim lončkom za kremo, majhno japonsko škatlico in peresom.  Pa ne da me bo zdaj žgečkal?, se zgrozim. S peresom prične drseti po mojem vratu. Ne žgečka, o ne, pošilja mi navale krvi v mednožje.  S peresom nekajkrat zaokroži naširoko okoli prsi. Peresno nežno me poljubi bradavičko, še bolj se vzbočim, da bi jo vendarle vzel v usta, med zobe, jo posesal, a Boris se umakne z nasmehom in nadaljuje igro s peresom.

 

Oh, dotakni se me, dotakni se me, si ponavljam, spoštujem nemi dogovor o molku. Ko že mislim, da bo njegova nežno hrapava roka končno zdrsnila med moji nogi, se spet odmakne in mi gre za hrbet. Spet pero, od tilnika prav počasi navzdol, čutno zaokroži po mojih ritnicah in mi nepričakovano odločno razmakne noge. Nov val vročine med njimi, vsa mokra sem, pa se me še ni zares dotaknil.  S peresom zdrsi od kolena po notranji strani stegna navzgor, se sprehodi čez nabrekle sramne ustnice, zvijem se in začutim svojo nemoč.

 

Z vlažnimi prsti mi končno zdrsne med noge. Ob težko pričakovanem dotiku rahlo kriknem in že ga je konec. Za njim pa ostane nenavaden, vroč, ščemeč občutek na mojih gladkih sramnih ustnicah. Samo še bolj si ga želim, oh kako si ga želim, obenem pa uživam v podaljševanju vzburjenja.

&nb

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

Kaj dela, kaj čara z lubrikantom? Iz japonske škatlice vzame kovinske kroglice, štiri, manjše so od meni znanih, oblečenih v silikon. Namaže jih z nenavadnim lubrikantom in me z dlanjo na venerinem gričku usmeri proti sebi, da je ritka izbočena v njegov obraz. Zdaj ga prvič zaslišim. Izvije se mu vzdih in strastno se z jezikom zakoplje v neraziskano luknjico. Ne vem več, kaj se mi dogaja, diham povsem prehitro, a Boris me kmalu malce umiri. Sledi totalen šok. Hladne, kovinske, navlažene kroglice mi drugo za drugo potisne v ritko, ena, dve, tri, štiri. Šokirana sem, za vsako bolj glasno, a bolj z užitkom vzdihnem.

 

Ko se vse v meni, slišim zadrgo Borisovih hlač. Kolena se mi tresejo od pričakovanja, poskušam se ozreti nazaj, si ga ogledati.  Z levo roko mi zdrsi čez bok, naprej do sestradane muce in prične krožiti po mojem gričku, tu in tam se dotakne mojega ščegetavčka, ob tem se vsakič zdrznem in začutim kroglice.

Boris mi masira mednožje in s svojim tičem riše osmice ali kdo ve kaj po moji ritki, nato pa končno prodre v mojo muco in za nekaj trenutkov blažena obstojiva. Oh, kako je to dobro, biti tako do roba napolnjena, tako zelo ga čutim, vem, da mi bo prišlo kot še nikoli.

&nb

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

Boris prične suvati vame, boža moje izpostavljene prsi, drsi po koži notranje strani rok, kako sem to pogrešala, pa niti vedela nisem! Kroglice se premikajo v ritmu z Borisovim tičem, tenka stena med dvema luknjicama postane središče norega, še ne znanega užitka, ki preplavlja celo moje telo. Ko preglasno kričim, mi Boris zapre usta z dlanjo in še naprej suva globoko vame. Ko mi pride, ga ugriznem v roko in zaihtim. Takoj zatem začutim, kako se izvije iz močnega prijema moje vagine, izvleče kroglice in oškropi mojo izbočeno ritko.

 

 Ocena 4.90 (24 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran