Erotične zgodbice poredne Mirjam: Nedolžna Celine

7.02.2010 | Piše: Mirjam

7. del: Ariana zaupa svojo komaj polnoletno Celine v varstvo Mirjam. Dekleti postaneta zelo intimni.

 


Erotične zgodbice poredne Mirjam: Nedolžna Celine

Erotične zgodbice poredne Mirjam: Nedolžna Celine

Ariana me pokliče  s prošnjo, če bi lahko eno popoldne zabavala  njeno osemnajstletno sestrično iz Francije, saj mora ona na neko službeno pot.  Seveda se prijazno odzovem, v upanju, da dekle govori angleško. 

 

Kot vrla vodička sem splanirala obisk Narodne in Moderne galerije, pa sprehod na Rožnik. Dan je precej neprijetno meglen, pločniki so polni snežne brozge, tako da sprehod odpade.

 

Med sprehodom po galerijah si ogledujem nadebudno bodočo študentko umetnostne zgodovine.  Oblečena je v puhast bel pulover, ki poudarja njene dekliško drobne prsi. Svetli skodrani lasje so nekoliko skuštrani, njena porcelanasta polt nekoliko zardela zaradi hladnega zraka zunaj.  Kljub temu, da vljudno posluša moje predavanje in me kdaj kaj vpraša z gostolečim francoskim naglasom, ki moje ime preobrazi v mehko in zelo seksi besedo, čutim, da se za radovednim pogledom skriva skrb in mogoče celo žalost.

 

Ko se vrneva v Arianino stanovanje, si pripraviva vročo čokolado s kokosovim likerjem. Ljubka Celine postane tiha in njen pogled žalosten. Previdno jo vprašam, kaj jo teži. Počasi mi prične pripovedovati o svojem fantu v Franciji, ki jo je zapustil brez kakršnekoli obrazložitve. Od takrat ves čas posluša Jacquesa Brela in se sprašuje, zakaj.  Govori tiho, mehko, zunaj namesto snega pada dež, njej pa tiho tečejo solze po popolnih ličkih.

 

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

Ne vem, kako bi jo potolažila. Obrišem ji solzo za solzo in jo božam po mehkih kodrih. Zaupljivo mi nasloni glavo na ramo in pričnem ji mrmrati staro slovensko uspavanko. Ko me izpod čela pogleda s svojimi objokanimi angelskimi očmi, se nekaj v meni premakne. Stop, si rečem. Premlada! Objokana! Ne, ne, ne.

 

Diskretno se umaknem, a to sproži nasproten učinek od pričakovanega. Celine me dobro pogleda in z nasmehom seže s palcem k mojim ustnicam, da bi mi obrisala sled vroče čokolade iz kotička. Počasi zdrsi preko ustnic, ki se neodvisno od moje volje rahlo razprejo.

 

Najina pogleda se srečata.  Ne vem, koliko to dekle ve o seksu, vendar pa me gleda tako hrepeneče, da se mi toplota razlije čez vse telo.

 

Krepostno ji poljubim slano lice, ona pa zakoplje obraz v moj vrat. Mislim si, da bo hlipala naprej, kar tudi počne,a me obenem hlastno poljublja in me v francoščini sprašuje, zakaj to počne.

 

»Celine, ti si tako lepa,« ji zašepetam. »Nihče te ne bi smel prizadeti.« Obraz ji obsujem s poljubi in dekle se vročično znebi puloverja, pod katerim ima sinjo čipkasto majčko, ki razkriva trde bradavičke. Počasi ji odmaknem naramnico z ramena, da se mi drobna dojka razkrije v vsej ljubkosti, ogledujem si jo, nato pa jo objamem v dlan. Celine zadrhti in spet jo oblijejo solze, ki jih poljubljam, nato pa se s poljubi spustim po nežnem vratu do joškice, ki jo grejem v dlani. Trdo bradavičko vzamem v usta in jo nežno sesam, krožim z jezikom okoli nje in se naslajam ob vzdihljajih užitka, ki vse pogosteje pretrgajo hlipanje.

 

Želim si početi to tudi z njenim ščegetavčkom, ki gotovo še ni bil deležen take obdelave. Spravim jo iz žametnega krila in najlonk, pod katerimi nosi nežno modre dekliške spodnje hlačke. Preden slečem te, jo pogledam za nemo dovoljenje. Pogumno pokima in počasi jo slečem. Ob pogledu na naraven griček nedolžno nežnih svetlih dlačic se mi izvije vzdih. Dekle me zaskrbljeno pogleda in, da bi jo čimprej pomirila, pričnem griček poljubljati. Oh, kmalu bom spoznala njen okus, se mi vrti po glavi, a nadaljujem s počasnimi poljubi. Preden ji razmaknem vitke noge jo pogledam za dovoljenje, na kar zavzeto prikima.

 

Spet si vzamem čas za občudovanje njene mlade muce, ki se pred mano razpira kot rosen cvet. Preizkušajoče se dotaknem malih sramnih ustnic, na kar se odzove kot na elektrošok. Zadovoljno nadaljujem in se vsake toliko časa ozrem v očaran in presenečen pogled zardele lepotičke, ki drhti pod mojim jezikom, pa se je sploh še nisem zares lotila.

 

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

Ko je Celine že vsa na trnih, razprem njen cvet, da se pestič usloči pred mano. Nekajkrat ga obližem, nato ga pričnem udarjati z jezikom in uživam v pogledu na drobne dlani, ki krčevito grabijo blazino na kavču. Vsega obkolim z jezikom in gledam Celine, kako se zvija od užitka, solze so se posušile, je pa njen cvet ves orošen. Rada bi čutila mišice njene vagine, kako se krčijo, zato s prstom nežno zdrsnem vanjo. Celo telo se usloči v užitku in nezavedno začne suvati z boki proti meni, da z jezikom komaj dohitevam metuljčkasti ščegetavček. Ko ji pride, se ji usuje plaz francoskih besed, ki ga utišam s posesivnim francoskim poljubom, s prstom globoko v njej, da še nekaj časa čutim krčenje mišic vsakič, ko ga malce premaknem.

 Ocena 4.39 (23 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran