Erotične zgodbice poredne Mirjam: Orgazem prsi

16.02.2010 | Mirjam

16. del: Mirjam in Bojan sta čisto razvneta od branja in Bojan uresniči eno svojih fantazij - ali pravzaprav dve? 

Odpnem srajčko in Bojan me pri tem požira z vlažnimi očmi. Slečem prosojen modrček in vstanem, da bi slekla kavbojke. Bojan mi sezuje čeveljček še z druge noge, z dlanjo pa pokrije gumb in zadrgo mojih kavbojk in mi tako prepreči, da bi si jih slekla. Prične mi poljubljati prste na rokah, kar je sicer prijetno, a me ne vzburja posebno. Vsaj ne sprva. Potem postanejo poljubi vse bolj čutni in vlažni. Liže me med prstki kot bi me lizal po stičišču sramnih ustnic, liže z užitkom in valovi užitka pričnejo trepetati tudi skozme. Kot da je med stičiščem prstov na roki in stičiščem sramnih ustnic skrivna povezava.

 

Nadaljuje po rokah navzgor. Izmenjaje užitkarsko liže notranjo stran rok in čutno grizlja zunanjo stran. Ko pride do komolca z ustnicami zdrsi na moj ploski trebušček in z jezikom zariše rob kavbojk. Hočem jih sleči, saj sem ji že skoraj navlažila s svojimi sokovi skozi tanke svilene tangice. A Bojan ne popušča mojemu zvijanju. Z jezikom pomenljivo zdrsi proti joškici in s konico jezika nariše črto čez bradavičko in proti vratu in navzdol čez drugo bradavičko, do roba kavbojk, kjer me spravlja ob pamet z grizljanjem, da spet poskušam odpeti kavbojke.


Ustavi se in si me ogleduje. »Obožujem tvoje joške,« reče zamolklo in me močno prime za boke. Loti se spodnje strani prsi s celim jezikom, ki je prijetno hrapav in vlažen. Občasno se s konico jezika sprehodi čez trdo bradavičko, ki je kot vojaček na hribčku.

 

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost - posvetujte se z drugimi o svojih partenrskih ali posteljnih težavah, spoznajte nove prakse, razpravljajte v burnih debatah!


Z nežnimi dlanmi lahno drsi čez moje nadvse vzdražene prsi in vedno, ko se dotakne bradavičk, me strese in vsakič malo glasneje zaječim.
Z roko komaj zdrsne pod moje ozke kavbojke in ko se dotakne ščegetavčka, se zvijem v kriku, a tu se ne ustavlja, prste si navlaži v moji sestradani vagini in jih nese k nosu. Z zaprtimi očmi povoha vonj morskega vetra, jih oblizne in še enkrat zajame iz mojega vrelca. Tokrat moje sokove razmaže po vzdraženih bradavičkah. Zvijam se in vzdihujem, nemočna pod njegovimi veščimi dlanmi.


Bojan odpne svoje kavbojke in osvobodi svoj mladi skalnati ud iz tesno oprijetih bokseric. Z razprtimi ustnicami se spustim nadenj in okusim kapljico predizliva. Z otrdelo bradavičko ga nekajkrat pobožam po pokončnem korenjaku, nato pa me Bojan posadi na mizo, sam pa sede na stol, med moje razmaknjene noge, še vedno v kavbojkah.


Boža me po usločenem hrbtu, glavo pa zakoplje med moji noro občutljivi joškici. Njegovi poljubi po prsih so spet lahni in vlažni, s prsti pa nežno drsi po hrbtu, vratu, jih zakoplje v moje kratke in skuštrane lase, me zgrabi zanje in potegne mojo glavo nazaj, da so prsi še bolj izpostavljene. Zdaj jih prične obdelovati z vso vnemo, z levo roko nežno kroži po desni, tu in tam ujame bradavičko in preizkusi njeno trdoto, levo joškico pa sesa vse naokoli bradavičke, ki ji ne privošči dotika, čeprav mu jo besno nastavljam in poskušam potisniti v topla, vlažna usta, pod lepe bele zobe...

Njegov tempo je vse hitrejši in vse bolj čutim valove vročine, ki se širijo od mojih joškic v koncentričnih krogih čez vse telo. Orgazem me drži v toplih krčih še nekaj časa, in ko Bojan v nekaj potegih po svojem sestradanem tiču izbrizga svojo biserno ogrlico na moje zardele prsi, me še nekajkrat strese.

 

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost - posvetujte se z drugimi o svojih partenrskih ali posteljnih težavah, spoznajte nove prakse, razpravljajte v burnih debatah!Ocena 3.88 (8 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran