Erotične zgodbice poredne Mirjam: Poreden spolni pripomoček

18.02.2010 | Mirjam

18. del: Na vroč poletni dan se že znani trio spet snide, a Mirjam nihče ne poteši. Potrebuje nekaj večjega... 

Sončno sobotno jutro, jaz pa moram po službenih opravkih.  Sama pri sebi se navihano smehljam in si kot medvedek Pu brundam, ko v avto tlačim torbo z brisačo in oljem za sončenje.


Moje brundanje prekine postaven moški, ki se ustopi predme. »Kam pa kam, lepotička?« vpraša z jutranjim glasom.
»Em ... Em ... Na službeno pot?« poskusim.
»A ja?« reče Boris in pokaže na veliko plažno torbo z delfinčki. »Grem s tabo,« reče odločno in sede na sovoznikov sedež, ne da bi trpel ugovarjanje.

 

Jezno sedem za volan in začnem svoj monolog, kam in zakaj grem. H kiparju Juretu po male plastike. V primorsko vasico. In mogoče se bom še skopat šla v morje, če bo čas. Ja. Ne bi mi škodilo malo barve. Aja, Jure kleše iz kamna, take jajčaste skulpture ...


Moj monolog Boris mačistično prekine s tem, da svojo rahlo hrapavo dlan položi na moje golo koleno in počasi zdrsi pod frfotavo krilo proti mednožju. Pri tem pozorno in z nasmehom opazuje spremembe na mojem profilu. Jezno namrščene obrvi se sprostijo, ustnice se mi razprejo v sladkem pričakovanju.
Ko pride do moje povsem gole, na črtico zabrite muce, je ta že pošteno vlažna. Zadrhtim in se oklenem volana, da bi se lažje skoncentrirala na cesto. Borisov izvedeni kazalec z nežno kroži po gladkih sramnih ustnicah in masira koren ščegetavčka. Nekajkrat si prst navlaži v izdatnih sokovih. Pri tem mu pomagam, da malo dvignem ritko s sedeža. K sreči je promet gost in zato počasen ...

Ne bodite zapečkarski! Pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti v Sloveniji Intimate Medicine Interactive.


»Zakaj greš po službenih poteh brez spodnjih hlačk?« vpraša zamolklo, ko že nekaj časa obdeluje mojo vse bolj razgreto pičkico. Stojiva v koloni in lahko me dobro obdela.
»Er ... Ker se mi je mudilo,« zamrmram.
Boris se od srca nasmeji, nato pa zarije z mojimi sokovi ovlažene prste v moje kratke skuštrane lase in me strastno poljubi. Z drugo roko nahitro seže v moje dekolte in stisne bradavičko, da se zvijem še globlje v poljub. Roko hitro umakne, da naju ne bi ravno vsi videli, in jo skrije pod krilo, z mojim ščegetavčkom dela čuda, vsake toliko časa mi po dva prsta zarine v špranjico in poišče mojo magično točko, da jo malce draži, pa se hitro spet umakne.Ves čas čakanja v prometni gneči me drži na robu orgazma, ko pa končno speljemo, me samo malce pomiri in preneha. »Pozneje,« zadihano obljubi.Jure in Donatela pijeta espresso na terasi pred hišo. Malo sta presenečena nad mojim spremljevalcem, sploh Donatela, ki je oblečena manj, kot bi si želela biti pred neznancem. Nosi namreč poletno spalno srajčko, ki razkriva večidel njenih zagorelih melonastih prsi, od katerih Boris (pa tudi jaz) s težavo odtrga oči.


Donatela se gre preobleč, mi trije pa gremo v delavnico izbrat kipce. Moška pričneta pogovor o tiskarnah, kvaliteti tiska in cenah, jaz pa brkljam po policah. Ko opravimo, se vrnemo v kuhinjo, kjer Donatela seklja čebulo, oblečena v vroče kratke kavbojke in modrček od kopalk, čez kar ima oblečen bel predpasniček, obrobljen s čipko.


»Jure, pojdi po solato in jagode na vrt, prosim,« reče Donatela. Jure prikima, preden se odpravi, pa skoči še v dnevno sobo po svojo monografijo, da jo pokaže Borisu.
»Mirjam, pridi z mano, boš ti nabrala jagode, jaz pa radič,« reče Jure in mi potisne košarico v roko.


Sonce pripeka, da se mi med prsmi pocedi potoček potu, ko čepim pri gredici z jagodami. »A ni to malo čudna ura za nabiranje pridelkov?« vprašam Jureta, ki je že dobro napolnil svojo skledo z radičem.


»Je, ampak kaj, ko se nisva prej spomnila,« se zareži in pride do moje gredice, da bi mi pomagal. Ko tako čepiva, seveda opazi, da je moja češpljica na prepihu. Zdi se mi, da se mu na čelu nabere še nekaj potnih kapljic. Z zelo nizkim glasom reče: »Vidim, da ti je zelo vroče,« in s prstom nariše sled od mojega razgretega čela čez nos in razprte ustnice (ne morem si kaj, da prsta ne bi obliznila), čez potoček med prsmi in potem takoj med v počepu razkrečene noge.

 

Že od Borisovih prstov prej v avtu sem vsa razdražena, zato ob dotiku skoraj zakričim. Jure nekajkrat pritisne na moj gumbek, nato zdrsne proti špranjici. Zavzdihne ob njeni svilnati, vroči vlagi, vendar si samo ovlaži prst in ga nese k nosu, spet zavzdihne in ga oblizne. Vzame veliko, še ne najbolj zrelo jagodo in mi jo počasi potisne v vlažno pičkico. Moja muca krvavo potrebuje kaj bistveno daljšega in debelejšega, a očitno bo še trajalo, preden me bo kdo potešil.

Pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti v Sloveniji Intimate Medicine Interactive.

 Ocena 5.00 (9 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran