Erotične zgodbice poredne Mirjam: Še en trojček

14.02.2010 | Mirjam

Borisu na pomoč pri zadovoljevanju Mirjam priskoči postavni učenec Bojan.


Poredna Mirjam ima rada trojčke...

Poredna Mirjam ima rada trojčke...

 

Kar ne morem verjeti, da mi ob vsem tem še ni prišlo! Boris leži na kavču kot zadovoljen maček in me zelo lenobno boža po končno čisto golem telesu.  »Kaj bomo s tabo?«  zaprede in mi počasi razmakne nogi. Z blaznicami prstov drsi po notranji strani stegen da se mi šibijo kolena. Že od prej sem vsa vzdražena in ko se dotakne moje premočene muce, me strese po vsem telesu, zastokam in glava mi omahne nazaj.  Boris nadaljuje ležerno božanje sramnih ustnic, ki so nabrekle in ovlažene.  Glasno vzdihujem in Boris me šegavo občudujoče gleda. Najino počasno rajcanje prekine zvok prevrnjenega kupa knjig v predsobi.

NOVO: Si za zmenek?


Boris steče pogledat, kaj se je pripetilo in se vrne z zardelim Bojanom. Ja, Borisu sem povedala najino zgodbico in bil je čisto navdušen nad njo. »Tukajle imava žensko, ki ji jaz in vibrator nisva dovolj,« reče in pokaže name kot bi nekoga povabil v svojo hišo. »Morda bi nama lahko ti pomagal,« doda zapeljivo. Oba opaziva odločno izboklino na njegovem mednožju in Boris prične odpenjati srajco nadebudnega najstnika. Bojanove oči vročično švigajo od samozavestnega moškega, ki mu odpenja srajco, do povsem gole ženske, ki kot odaliska leži na kavču in ga vabeče gleda. O ja, prizor me neskončno vzburja. Boris mu pozorno sleče srajco in ko se dotakne pasu na hlačah, se fant zdrzne in se hoče umakniti. Boris pa ima neverjeten dar za pomirjanje in prepričevanje ljudi, tako da mu mali dovoli tudi to, čeprav sumim, da sem mu močno pomagala s tem, ko sem si pomenljivo dodobra oslinila prst in se pričela božati po levi bradavički in pri tem gledala Bojanu naravnost v široko razprte oči.

Ko mali obstoji preda nama v samih boksericah in črnih nogavicah (zelo izbranih, moram dodati), si ga Boris ogleda z odobravanjem in ga potisne proti meni: »Do konca pa naj te sleče Mirjam.«

Kot v transu stopi Bojan h kavču. Najprej ga občudujoče pogladim po zavidanja vredni izboklini pod oprijetimi boksericami, nato mu jih počasi slečem. Fant se je obril in njegov mladi penis izgleda večji in bolj pokončen, sam pa je zelo spominja na kip kakega grškega atleta.

Počasi ga obliznem od mod proti glavici, ko zdrsnem čeznjo z jezikom, me pozdravi bisernata kapljica. Okus me prevzame in posrkam ga vase, posesam svetlikajočo se glavico, jo obkrožim z jezikom in uživam v tem, da se fantu tresejo kolena.

NOVO na Intimate Medicine: Zmenki


Boris sede na kavč in me nežno preusmeri nase, da napol ležim na njegovih kolenih. Bojanu s prijaznim in brezprizivnim glasom reče: »No, zdaj jo bova pa zadovoljila, ne?« Poboža me po joškicah, da se pričnem zvijati. Bojan lačno pogladi napeto krivuljo od prsi prek pasu do moje muce in se spusti na kolena. Razmakne mi noge, da je ena na tleh in druga udobno stegnjena na kavču. Prisesa se na moj že zelo vzdraženi klitoris. Močno se zdrznem v Borisovem naročju. Boris se zadovoljno nasmiha in gladi moje dojke kot bi delikatno glino in mi tu in tam močno stisne bradavičke. Počutim se erotično raztrgano na spodnji in zgornji del telesa.

Boris se umakne, Bojan pa me malce obrne in si položi moje noge na svoja ramena in prodre vame s svojim skalnatim tičem. Njegovo entuziastično porivanje not-ven dopolnjujem s kroženjem z boki v vse smeri. Boris me opazuje z nasmehom in mi s kazalcem drsi po razprtih ustnicah. Občutek njegovega hrapavega prsta na mojih nabreklih ustnicah me vzburja kot le malo kaj, žgečkljivi občutek me preplavlja po vsem telesu in želim si tudi njega v sebi, vsaj prst lahko posesam vase. Vem, da tudi njega to spravlja ob pamet, saj ga spominja na oralno obdelavo južnejšega predela telesa, ki se mu po kratkem premoru spet polni s krvjo. Z eno roko božam Bojanov izklesani torzo, z drugo pa se poskušam dotakniti Borisovega lepega kurca.

»Ne, ne, ne,« mi z nasmeškom zažuga Boris, ko opazi mojo razcepljenost. »Skoncentriraj se prosim nase,« mi reče, me prime za zapestja in jih s svojo težo prikuje ob naslonjalo nad mojo glavo. Z eno roko me kontrolira, drugo pa uporablja za slikanje po mojih prsih s svojim še ne povsem trdim tičem.

Končno ujamemo ritem in končno mi je vseeno za njiju, predajam se svojemu valovanju in končno me odnose nor orgazem. V zadnjih krčih svojega orgazma se zavem, da se name na dveh koncih izliva topla, dišeča sperma.

NOVO: Si za zmenek?Ocena 4.70 (20 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran