Erotične zgodbice poredne Mirjam: Stekleni dildo

19.02.2010 | Mirjam

19. del: Kdo izmed treh kandidatov bo potešil Mirjam?

Z jagodo v nepotešeni pičkici in s košaro jagod v rokah se vrnem v kuhinjo ob ravno pravem času, da kot v počasnem posnetku še zagledam prizor, ko Boris odmika Donateline lase z njenega vratu in jih zbira v čop, medtem ko ona mesi testo za pico. Stoji tesno za njo, izboklina med njegovimi nogami se dotika njene izbočene ritke v odrezanih kavbojkah, vendar rahlo kot slutnja, nič ne pritiska obnjo. Lase pobira z ramen in se pri tem dotakne njene gole kože večkrat, kot bi bilo potrebno.
Ko je čop končno narejen, s prstom zdrsne po krivulji njenega razgaljenega vratu. »Eleganten vrat,« reče. Vidim, da se je naježila, čeprav je tudi v kuhinji zelo vroče.


Jure pride trenutek za mano. Preden spravi jagode v hladilnik, eno vzame in me pomenljivo pogleda. Začutim jagodo v svoji pičkici in jo stisnem z mišicami. Kdo ve, če ne bo kompot ven pricurljal, pomislim. Jure ponudi jagodo svoji ženi, a preden zagrize vanjo, jo igrivo odmakne, da bi jo podražil. Ko ji jo spet ponudi, Donatela zavoha mene na njegovem prstu. Oči se ji malce zožijo kot v ljubosumju, ko ga pomenljivo pogleda.

Ko se mi ponudi priložnost, vprašam svojega spremljevalca, če sta mu gostitelja znana. Prikima in popelje mojo roko k vzboklini na svojih hlačah. Malce zaječim, ko začutim njegov otrdeli penis pod napeto tkanino.

 

Ne bodite zapečkarski! Pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti v Sloveniji Intimate Medicine Interactive.Potem jemo pod pergolo, rahlo opiti od refoška in toplega, naelektrenega vremena. Donatela sedi nasproti mene in me gleda z nedoumljivim pogledom. Imam nekaj treme pod njenimi preiskujočimi očmi, a opazim, da si velikokrat oblizne ustnice in me pri tem še posebej intenzivno gleda. Ko se skloni po vilico, ki ji je padla na tla, namenoma razkrečim noge, tako lahko vidi, da ne nosim hlačk. Upam, da moji feromoni zadehtijo izpod krilca do nje ...
Ko pogleda izpod mize z vilico v rokah, se mi zdi nekoliko zardela. Priprem oči in se ji nasmehnem. Čez nekaj trenutkov narejeno spontano reče: »Lani sem si kupila tako lepo poletno oblekico, ki mi zdaj ni prav tu čez,« in si pri tem poboža melonaste prsi, da se ji pod kopalkami napnejo bradavičke. »Mirjam, bi jo ti poskusila, če ti je prav?«
»Z veseljem,« zamolklo odgovorim. Ko pojemo, se odpraviva v spalnico, kjer je garderobna omara, moška pa obsedita v senci in srebata vino.Moje naraščajoče poželenje se meša s tremo, ko se bližava spalnici, kjer sem opazovala prav to lepo spremljevalko, ko jo je zadovoljeval njen postavni mož.
Donatela vzame obešalnik z belo svileno oblekico in jo položi name, kot bi hotela najprej preveriti, ali bi mi kaj takega sploh pristajalo. »Sleci se,« mi ukaže. Brez pomislekov slečem majčko, potem pa se ne morem odločiti, da bi se izvila iz krila, pod katerim nimam ničesar. Donatela reši dilemo. Stopi k meni in ocenjujoče potežka moje joškice. »Ti imaš lepe majhne joškice,« reče z rahlo zahripanim glasom, »tebi bo prav tale oblekica«. Nihče jih sicer še ni ocenil za majhne, a če ti to reče taka ženska, pač nekako sprejmeš ... In se potolažiš z njenimi, ki so vse prej kot majhne. Pobožam jih z obema rokama, njene velike, zagorele in precej pokončne prsi. Zadovoljno zaprede, nato pa odpne zadrgo na mojem frfotavem krilu, da spolzi z mene in z nežnimi dlanmi zdrsne na moje čvrste hlebčke. Zdaj predem tudi jaz, saj izurjene ženske roke masirajo mojo čvrsto ritko, trema izginja, ostaja le brneče poželenje.

Donatela me ne poljubi takoj na usta, ampak najprej s svojimi polnimi ustnicami drsi po mojem vratu in ušesnih mečicah. Šele potem me plaho poljubi na ustnice, rahlo obarvane s primorskim črnim vinom. Bolj odločno ji vrnem, posesam njeno spodnjo ustnico, kar jo zares razvname. Njen nežni, dolgi kazalec  končno najde moje mednožje, Donatela boža moje sramne ustnice in vzdihuje v moja usta.


Končno se opogumim in ji odpnem mini kavbojke. Za razliko od mene ona nosi spodnjičke, a take zelo poredne. Prosojne bele so in z razpoko po sredini, tako da jih ni treba sleči. Z užitkom zdrsim s prstom v razpoko, ji razmaknem male sramne ustnice in preizkusim njeno vlažnost. Obe hitreje zadihava, Donatela pa zadrhti in zastoka, ko prodrem vanjo s kazalcem in sredincem. Ko se obe umiriva, mi z vročo sapo zašepeta: »Jaz sem ti nekaj dolžna,« in me nežno porine na posteljo. Razmakne mi noge in si me lakomno ogleduje.
Nekajkrat me poljubi po notranji strani razprtih stegen, nato me oblizne kot smetano s prsta. »Še dvakrat me tako oblizni in mi bo prišlo,« zastokam na robu z živci, saj sta me Jure in Boris že do konca vzburila.


Donatela se zvito nasmehne in zarine svoj zagoreli kazalec v mojo mokro špranjo. V njej nekaj zatipa in malce začudena izvleče jagodo iz moje pičkice. »Mmm, jagode so bile vedno moje najljubše sadje,« zahripano izjavi in ugrizne v topel sadež, začinjen z mojimi sokovi. Približa se mojemu obrazu in mi položi drugo polovico jagode k suhim ustnicam.
Hlastno ugriznem v poredni prigrizek, ona pa me opazuje čisto od blizu in ko pojem jagodo, mi s poljubom potisne jezik v usta in izmenjava si veliko sline. Ščegetavček pritisnem ob njeno stegno, ki ga stiskam s svojimi nogami. Skoraj hlipam od želje, ko mi končno ugodi in z nočne omarice vzame stekleno skulpturo, najbrž spet repliko Juretovega kurca.


Mogočnega steklenega dilda ne navlaži s slino, kot to počnejo v pornofilmih, ampak mi prične kar suhega potiskati v mojo cedečo se špranjico. Pohotno opazuje, kako počasi izginja v meni, meni pa stopijo solze na oči, ko se razpiram v slasti in bolečini. Ko je do polovice v meni, ga prične počasi premikati noter in ven, pa malo levo in desno, gor in dol.

Nato se prisesa na moj nabrekli  ščegetavček, obenem pa boža moje prsi. Skoraj v trenutku mi pride, in to prav nič tiho. Ko se zavem svoje okolice, na vratih v spalnico stoji Boris in si z zagonetnim nasmehom ogleduje Donatelino izbočeno ritko.

 

Ne bodite zapečkarski! Pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti v Sloveniji Intimate Medicine Interactive.Ocena 4.91 (11 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran