Erotične zgodbice poredne Mirjam: Učenčeve fantazije

10.02.2010 | Mirjam

10.del: Mirjam je vse preveč radovedna. Tokrat prebere dnevnik svojega učenca in vidi, da je tudi sama lahko objekt fantazije. 

Malo sem presenečena nad sabo, kako z lahkoto me zadnje čase najde seks. Včasih je bilo to področje polno čeri in predsodkov, zdaj pa kot da bi me Arijana in Boris odprla za to vrsto energije. Vsak človek se mi kaže kot spolno bitje in veliko med njimi kot poželjiva bitja.  Starost, spol, položaj niso nobena ovira.

 

Tako se mi zgodi, da tudi na svojega »učenca« Bojana kdaj pogledam kot na spolno bitje. Fant ima sicer že 19 let, a še ni opravil mature in inštruiram ga angleščino. Več kot očitno je, da ga šport precej bolj privlači od šole. Tokrat zamudi na uro, čakam ga v dnevni sobi v razkošnem stanovanju njegovih staršev, ki me gostijo kot kraljico – kadar so doma, to pa se zgodi zelo redko. Običajno mi odpre Bojanova mlajša sestra Žana, prav tako svetlolasa in z angelskim pogledom.

 

Udobno sedim na veliki zofi, pijem ledeno kavo, ki mi jo je prinesla Žana in nato izginila. Iz nekakšne fantazijske porednosti sem tokrat oblekla precej ožje krilo, ki pa spodobno sega skoraj do kolen. Pete so vrtoglavo visoke in srajčka zelo odpeta; če dobro pogledaš – tega si ne upa ravno vsakdo – vidiš kristalček na mojem prosojnem modrčku.

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

 

Bojan pridrvi s kolesom, odvrže športno torbo v kot in me pogleda s svojimi veliki modrimi očmi. Hm, njegov pogled je pa že malo manj angelski od sestrinega...

»Pod tuš skočim,« reče med rokovanjem. »Lahko greste kar v mojo sobo,« reče in me elegantno pospremi do vrat. Uf, ukazovalni fantje z manirami. Neverjetna kombinacija.

Sedem za njegovo dizajnersko mizo, ki je zelo pospravljena, na njej urejeno ležita zvezka in učbenik. Vzamem zvezek, da bi pogledala, kaj sva nazadnje delala.

 

»Danes je imela ozke kavbojke in nič make-upa. Mater, kako ta ženska diši. Kot muškatni orešček ali kaj je že tista reč, kuhano vino in babični piškoti. Vedno nosi tanke puloverje in nepodložene modrčke. Ne vem, kaj je z mojimi vrstnicami, ampak vse imajo tiste troslojne modrce, bljak. Ni šans, da bi videl bradavičke. Mogoče kdaj pri telovadbi, ko oblečejo športne modrčke, ali pa v kopalkah. Pri njej pa je to drugače. Če ni dovolj zakurjeno v sobi, ji bradavičke stopijo. In meni stopi in potem je konec z vso koncentracijo. Takoj si jo predstavljam brez neumnega puloverja. Slači se pred mano kot me ne bi bilo zraven, hodi gola po moji sobi, nato vsa vlažna sede na mojo mizo in se prične igrati s svojim ščegetavčkom. Miza je steklena – zdaj mi je jasno, zakaj so si izmislili steklene mize – in moja perspektiva se zamenja, očitno jo gledam izpod mize. V idealnem svetu tudi ob steklo pritisnjene muce zgledajo božansko. Ko pusti rosno sled na mizi, se udobneje uleže in si z glasnimi vzdihi potisne prste v vlažno luknjico in takrat me pokliče: 'Me boš pofukal, mali?' To zadnje bi moralo bit v angleščini...,« preberem.

 

Ups, napačen zvezek. Ne morem se upreti, preberem še malo naprej. Kdaj sem postala tak sneaky bastard? Curiosity killed the cat, si rečem v duhu lekcije, ki naj bi jo dala.

 

 »Včasih, ko seksam z Jasno, si predstavljam Tutorko. Jasna leži kot hlod in kadar je zgoraj, je sramežljiva in se hitro utrudi. Saj jo ljubim, ful je ozka in male joškice ji poskakujejo kot breskvice v vetru, ampak... Tutorka me v mojih fantazijah zajaha oblečenega, glih toliko da mi izvleče tiča iz kavbojk, ali pa mi strga srajco, da gumbi odfrčijo po sobi. Roke mi fiksira za glavo in se nabada name, kot bi bil samo spolni pripomoček, kos mesa. Ful je samozavestna, njeno rahlo zagorelo telo se prav po mačje previja in privija k meni. Brez ženiranja mi sede na obraz in kriči, da jo slišijo sosedje. Predstavljam si njene grimase, priprte ustnice, ko si jemlje to, kar hoče. Prihaja ji tako, da se ji krčijo mišice okoli mene, ne rabi nobene pomoči in če že, si pomaga sama, kar je spet ful erotično. Blazno seksi je, ko si prsti drgne ščegetavček in se zvija od lastne umetnosti. Uf, mogoče pa je nazadnje tudi ona sramežljiva?«

 

Mislim, da sem zardela. Mali fantazira o meni, ni čudno, da njegova angleščina ne gre nikamor. Ravno odložim zvezek, ko »mali« pride izpod tuša, lase ima mokre in oči mu žarijo.

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!Ocena 4.66 (9 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran