Erotične zgodbice poredne Mirjam: Voajerka

8.02.2010 | Piše: Mirjam

8. erotična zgodbica: O tem, kako je radovedna Mirjam opazovala posteljne mojstrovine strogega in resnega kiparja...

 

Erotična zgodbica: Poredna Mirjam opazuje kiparja...

Erotična zgodbica: Poredna Mirjam opazuje kiparja...

 

Odpravim se v istrsko vasico prevzet skulpture za galerijico, v kateri delam. Malce se bojim kiparja, saj je vedno tako strog in resen. Če mi ne bi vlival takega strahospoštovanja, bi gotovo imela fantazije tudi o njem, saj je zelo postaven moški v zgodnjih tridesetih, roke ima kot kipar izklesane. Čeprav je skoraj čokat, se giblje zelo okretno. Stvar, ki me poleg njegovih močnih, žilavih rok pripravlja k sanjarjenju, je njegova črna skodrana griva, ki živi svoje življenje – z veseljem bi zapletla prste med te kodre.

 

Nekaj časa trkam na njegova vrata, a nobenega odziva. Poskusim, ali so vrata odklenjena in vstopim. Sprehodim se do kuhinje, opazim, da v kopalnici ni nikogar in po mačje nadaljujem naprej. Tega običajno ne počnem v stanovanjih tujih ljudi, ki se jih skorajda malce  bojim. A stanovanje je prijazno, svetlo, zračno in oblikovano, da ti korak kar sam steče naprej.

 

V dnevni sobi obstanem kot vkopana, ko zaslišim nekakšno tleskanje, ki ga spremljajo vzdihi. Radovednost mi ne da miru, naredim še nekaj korakov in razpre se mi pogled skozi prosojno bele zavese v spalnico.

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

Na postelji leži zagorela ženska z izbočeno ritko, črni lasje se ji razlivajo po belih rjuhah. Moj kipar kleči ob njej in jo tleska po čvrsti zagoreli ritki. Vidim njegov profil in del hrbta. Oči ima priprte v tihi nasladi in ko nadzorovano odmerja udarce po zardeli zadnjici črnolaske, se mišice njegovega hrbta prelivajo kot morje.

 

Ojej, kje sem pristala... Zamaknjeno opazujem ritual. Po nekaj tleskih zdrsi kipar z dlanjo počasi med črnolaskine noge, ona najprej zamrzne v presenečenju, nato se zvije od užitka, ko začuti njegove prste na ščegetavčku. Ko potisne prste vanjo, zakriči in sune proti njemu z boki. On nadzorovano kroži in suva z dlanjo, nato prste izvleče in z mokrimi prične risati po zardeli, vročični ritki črnolaske, ki se pri tem zvija od meni neznanih občutkov.

 

To še nekajkrat ponovi, črnolaska mečka rjuhe, se poskuša igrati s svojim ščegetavčkom, a roke kot da je ne ubogajo. Jaz sem vsa mokra med nogami in ne morem odtrgati pogleda od tega prizora, kaj šele, da bi se odplazila proč.

 

Nenadoma je kiparju dovolj tepežkanja in odločno obrne punco na hrbet. Zdaj si lahko njegov torzo ogledam tudi od spredaj. Ah, izklesan. Dekle ima zardela lica in žareče zelene oči. Z rokama si boža melonaste prsi, se stiska za bradavičke in ječi. Z dolgimi nogami menca v želji, ki jo povsem razumem. Diham v svoje mednožje, ne upam se dotakniti same sebe.

 

Kipar si naolji roke in prične masirati črnolaskina vitka stegna, da prične presti kot mačka. Njene roke na njenih prsih so bolj umirjene, vendar še vedno sledi obrisom z blazinicami prstov. Kiparjeve velike, izurjene dlani se počasi približujejo njeni gladki muci, ki se svetlika od lastnih sokov in masažnega olja (ali pa tudi lanenega, kolikor poznam umetnike), s katerim jo je namazilil.

 

Masira ji sramne ustnice in venerin griček, a klitorisa se niti ne dotakne. Mediteranska lepotica se zvija pod njegovimi odločnimi prsti in mu poskuša nastaviti pohotni ščegetavček, a on ji položi levo roko trdno na trebušček tik nad sramno kostjo in ji onemogoči gibanje. S sredincem in prstancem desne roke počasi prodre v njeno vlažno luknjico in prične ritmično butati vanjo, noter in navzgor, kot bi se hotel s prstoma dotakniti svoje roke na njenem ploskem zagorelem trebuščku. Z robom dlani pri tem vsakič rahlo udari po klitorisu.

 

Naslajam se nad subtilnim plesom mišic njegove roke, ki prodira v lepo razprto in svetlikajočo se vagino. Zvoki penetracije so pomešani z vse glasnejšim dihanjem kiparja in kriki črnolaske, ki je izgubila kontrolo nad mišicami in se samo še predaja roki, ki poriva, vabi, zahteva vse več in vse hitreje.

 

Oči imam sam še za ta not, navzgor, ven, not, navzgor. Gibanje se nenadoma sunkovito konča, kipar izvleče dlan in odpre se mi pogled na muco, ki se nekajkrat skrči in nagradi svojega obdelovalca z brizgom.

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

Kipar si jo nekaj trenutkov očarano ogleduje, nato pa ji še bolj razmakne noge, da se pod dotikom zvije kot bi jo streslo, in prodre vanjo, tokrat z debelim udom, trdim kot kamen. Strastne krike izkoristim za to, da se splazim iz hiše, se sprehodim do gostilne, kjer naročim pol litra ledene vode, da se malce ohladim.

 

Čez pol ure pozvonim na vratih kiparjevega doma.

 

 Ocena 4.78 (13 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran