Erotične zgodbice poredne Mirjam: Vonj po seksu

5.02.2010 | Piše: Mirjam

5. del: Mirjam se tokrat ne more upreti čarom eksotičnega soseda.

 

 

Po čudnem, čudovitem vikendu  sem omotična in sveža. V ponedeljek se v službo odpravim z lažjim korakom, in sodeč po nasmehih ljudi, ki jih srečam na poti, je moj nasmeh bolj zapeljiv.Moj šrilanški sosed se mi kot običajno veselo smeji in v topli angleščini vpraša, kako sem. Globoko ga pogledam in zapreden:  »Wonderful.«
Domeniva se za skupno malico v njegovi prodajalnici darilnih drobnarij, kot ponavadi me zapelje z obljubo pravega šrilanškega čaja.
V mojo trgovinico ni kaj prida strank, zato se lotim branja erotične zakladnice na internetu.  Moje telo se odziva precej bolj intenzivno kot običajno in v času malice sem vsa navlažena. Počutim se poredno, ko se odpravim v sosednjo prodajalno.

Mahinda me že čaka s skodelicama, in njegov obraz žari. Navihano vprašam, če mu biznis tako šiba. Samo skrivnostno se nasmehne, si odmakne črne kodre s čela in povabi k čaju.

Čaj je, kot običajno, odličen. Ali pa še malce bolj? Mahinda me pomenljivo vpraša, kako mi je kaj všeč čaj danes. Da je dobil novo pošiljko. Da ga mama sprašuje, če se ne misli poročiti. Njegove črne oči so mehke in počasne, ko se sprehajajo čez moj obraz. Vrat. Dekolte. Prsi, proste nedrčka, za spremembo. Glas je vedno tišji, in njegov obraz vedno bližje mojemu.


Že nekaj časa ne poslušam, kaj govori, temveč s priprtimi očmi opazujem premikanje njegovih ustnic in igračkanje njegovih rok s skodelico. O, da bi se me dotaknil, mi odzvanja po glavi, ko na svoji koži skoraj čutim njegov dih.
Opravičim se, da potrebujem njegovo kopalnico, na kar odgovori s šalo o čaju, ki je ne razumem.


Sedem na zaprt pokrov školjke, odprem vodo in zakopljem glavo med dlani. Kaj je s tabo, samo še seks ti gre po glavi?, se okaram. Niti malo nisem jezna nase.
Čez nekaj minut Mohinda tiho potrka in vpraša, če je vse v redu. Vstanem in odprem, skuštrana, utrujena in rahlo omotična.  Naslonim se na umivalnik in utrujeno pokimam. Poboža me po laseh in skoraj zašepeta: »You're very pretty.« Presenečena nad priznanjem se nasmehnem, in Mohinda zamolklo vpraša, če me lahko poljubi. Pokimam, z glavo trno usidrano med njegove dlani, in se mehko prepustim raziskujočim ustnicam z okusom po najboljšem čaju.

 

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

 »You smell like sex today,« reče Mohinda zasoplo in zdrkne z dlanmi čez moje prsi, da se usločim od užitka.


Ne vem, kdaj in kako se znajdeva na debeli preprogi na hodničku, moje krilo zarolano navzgor, najlonke neznano kje, njegova srajca razpeta, da razkrije njegov temen, izklesan torzo, njegovi tanki prsti drsijo po notranji strani mojih stegen in njegov pogled se hipnotično potaplja vame.  Z elegantnimi kretnjami mi sleče hlačke in z vzdihom potopi prste v mojo vlažnost. Ko se prepriča, da sem zares, ampak zares vzburjena, prodre vame – a nikakor ne globoko, ravno toliko, da mi dih zastane, potem pa se spet umakne. Krčevito ga grabim za ramena, dihanje je sunkovito, on pa nadzorovano, nežno in počasi plitko vstopa vame, in ko že mislim, da nikoli ne bom začutila vse njegove dolžine, me pretrese globok sunek, da se mi pred očmi kar stemni in ne morem ustaviti glasnega vzdiha. Temu pa sledi spet plitvo prodiranje, draženje, nagajanje, bi temu rekla, a zdaj vem, in samo čakam, da bo spet ... ah, tako globoko...  Tudi Mohinda izgubi oblast nad seboj in ko sliši, začuti, da se mi odprejo galaksije in ugasnejo zvezde v mednožju, se prepusti valu krčev tudi sam.

Ko se hitro oblečeva, mi s potnimi dlanmi pogladi lase, češ da mi bo poravil pričesko, in me poljubi na suhe ustnice.

Po mačje odkorakam iz trgovinice z darilnimi drobnarijami. Na vratih ne pozabim obrniti izveska z napisom »odprto«, in se nasmehniti prodajalcu z nekoliko preveč odpeto srajco za ta letni čas: »See you around.«

 

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji!

 Ocena 4.18 (12 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran