Erotične zgodbice poredne Mirjam: Vzel si je obe hkrati

3.02.2010 | Piše: Mirjam

3. del: Boris doživi tisto, kar si želi marsikater moški. Obe si ga vzameta hkrati.

 


Na  Borisovi dizajnerski zofi lovim sapo in skozi napol priprte oči opazujem Ariano, ki je spet na kolenih, tokrat pred Borisom. Slekla ga je in zadovoljno zapredla, ko je v dlan dobila njegov ud, zdaj pa ga muči. Z jezikom drsi po njegovih modih, lepi ud pa je ves nemočen … Ne traja dolgo, da Boris sam seže k svojemu orodju, a Ariana takoj odločno poseže vmes: “Cimet, primi ga za roke!”


Z malce tresočimi nogami vstanem, stopim Borisu za hrbet in mu s kretnjo njujorške policajke prekrižam roke na hrbtu. Seveda je močnejši od mene, a prepustiti kontrolo drugemu, drugima, je očitno zelo vzburljivo, saj ob tem zastoka od ugodja in usloči hrbtenico. Stojim čisto ob njem, z muco se dotikam njegovih prekrižanih dlani. Čez njegovo ramo vidim Ariano, ki se še vedno posveča testisom, kot da je ne skrbi prav nič drugega na svetu. Prepričana sem, da je res ne.  Ona je še edina “oblečena” v sobi.  Hočem videti njene prsi, prsi s slike, ki so sedaj precej večje od breskvic, kakršne sem videla na fotografiji iz njenih najstniških let, še vedno pa čvrste in svilnatega leska.


S tal poberem pas in zvežem Borisu roke. Njegova erekcija pridobi še eno stopnjo, če je to sploh možno. Približam se Ariani od zadaj in ji odpnem črn čipkast modrček, usklajen s tangicami in pasom za nogavice. Njen hrbet je bel kot marmor in posut z nekaj ozvezdji lepotnih pik. Počasi ji slečem modrček, potrudim se, da čuti ščegetanje čipk na občutljivi koži; ko zdrsne mimo bradavičk Ariana nekoliko zadrhti, Boris pa spet zelo globoko vdihne. Pogledam ga, nekje na robu med ekstazo in agonijo je, in odločim se, da je čas, da ga odrešiva. Brez opozorila ga vzamem v usta, njegov penis je rahlo slan, ah, tako zadovoljujoče debel in moje grlo je prožno in žejno, ko drsi vame.  Izvije se mu nek neartikuliran zvok, nekaj med renčanjem in grgranjem. S kurcem globoko v grlu pričnem počasi krožiti z glavo. Pri tem se z zadnjimi zobmi tu in tam zaletim v hipersenzitivno tkivo; Boris trza, stoka, a bolj od užitka kot od bolečine.Ariana me ustavi: “Veš kaj, ne boš ga imela čisto zase.” Osvobodi njegove roke in ga porine na zofo, kjer sem malo prej počivala jaz. Boris se zlekne in naju opazuje. Ariana prime mojo skuštrano glavo in jo nežno, a odločno, usmeri na svoje prsi. Oh, z veseljem sprejmem njeno ponujeno zrelo sadje, najraje bi takoj ugriznila v gozdno jagodo, njeno bradavičko, a se prej posvetim beli svilnati koži, ki diši po mandljih, a še malo slajše.  Preden zadovoljim svojo željo po povsem otrdeli temno rožnati bradavički jo z jezikom nekajkrat obkrožim in namenoma izdihujem na ovlaženo kožo, da se še bolj naježi. Ariana zastoka in seže z roko k svoji muci, še vedno skriti v črne čipke. Zavem se njene želje in moja želja se poveča, kar se čuti kot naval krvi v brezsramne ustnice. Odmaknem njeno roko in počasi raziskujem teksturo perila, ki je že povsem prepojeno s sokovi njenega poželenja.  Odmaknem čipke in poiščem klitoris, in ob tem nežno – oh, koliko samokontrole! – ugriznem opevano gozdno jagodo, s kazalcem in palcem druge roke pa stisnem drugo bradavičko.


Prevzeta nad Arianinim stokanjem vseeno opazim, da se je Boris odločil poskrbeti sam zase – očitno sem salbo zapela pas? –, udobno zleknjen naju nasladno opazuje in drka lepi ud, ki ga nočeva pustiti na miru. Ariano potisnem na Borisov obraz, da ga takorekoč zajaše in mu tako ponudi svojo dišečo, v čipke odeto muco kot črn eksotičen cvet.  Boris jo z jezikom nekajkrat podraži skozi ovlaženo tkanino, potem pa tangice odmakne in se končno posveti nabreklim ustnicam in čudežnemu gumbku med njimi. Ariana se ves ta čas posveča penisu, ki ga je prej namenoma zapostavljala, da je sedaj trd kot kamen in na robu ejakulacije. Ko Boris zarije dva prsta v njeno pohotno luknjico, postane ples njenega jezika gor in dol po tiču in okoli njega čisto divjaški in brezglav. Takrat se pridružim in ga pričnem oblizovati z dolgimi, temeljitimi potegi, kot da bi ga hotela umiti. Tu in tam se najina jezika, njen frenetičen in moj temeljit, srečata, vendar se ne ustavljata. Boris si gotovo želi, da bi ga použili celega, vendar se ne moreva dogovoriti in zato ga raje počasi trpinčiva z odlašanjem.Ko ji kar prehitro pride, se Arianini nohti zarijejo v Borisove boke, telo pa omahne na njegovo in še nekajkrat nasladno trzne. Trenutek premora izkoristim za to, da si spet napolnim usta in grlo z vso njegovo dolžino in debelino, nato pa se mi Ariana spet pridruži v plesu po kurcu in nazadnje ga noro domorodsko obletavanje pripelje do orgazma, ples prikliče gost sneg, ki naju v izdatnih curkih okrasi po obrazih. Nad totemom se z Ariano zadovoljno zaliževa.

 

Tako kot zgodbica so vroče tudi SLIKE v galeriji Interactiva - najbolj odprte spletne skupnosti. Ne spreglejte!

 Ocena 4.00 (13 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran