Knjižničarjeve erotične zgodbice: Kako sem izgubil nedolžnost?

23.02.2010 | Matej N., knjižničar

3. del: Matej N. se spominja svojega prvega seksa - s knjižničarko. Od tod torej njegova ljubezen do knjižnic...

V sedmem razredu osnovne šole sem bil zaljubljen v Lucijo. Imela je dolge lase, bledo polt in veliko časa je prebila v knjižnici. Tako kot jaz. Brala je Baletne copatke, ko to zdaj ugotavljam, se mi zdi precej otročje za njena leta. Jaz sem bral mladinske knjige o seksu, no, saj tudi kaj drugega, ker jih ni bilo toliko na razpolago, in sem kar precej vedel o tem.


Bila je eno leto starejša od mene in je bila všeč še najmanj trem fantom iz njenega razreda, tako da nisem imel šans. Vse, kar sem kot piflar lahko imel, je bilo oprezanje skozi knjižne police.

 

Nekoč sem po krožku nemščine, kamor sva oba hodila, našel njen zvezek. Preiskal sem ga in v njem ni bilo nobenega srčka z inicialkami, kar me je zelo razveselilo. Namesto tega so bili v zvezku kratki stripi, ki jih je Lucija med pukom risala na zadnje strani. Zvezek sem ji vrnil na naslednji uri. Z enim stripom več. In tako sva začela dopisovanje, ki je postalo vse bolj osebno. Ko sem že mislil, da bova vendarle šla na zmenek, v kino ali na pico, so našli zvezek njeni sošolci in naju grdo zasmehovali. Za Lucijo se je postavil največji izmed njenih treh oboževalcev in kmalu sta začela hoditi. Jaz je zlepa nisem pozabil in sem še vedno opazoval njen ostri profil skozi knjižne police, ko je brala. Včasih sem še dolgo potem sedel v knjižnici in pod pretvezo, da berem, v mislih božal njene lase. V resnici pa – sebe... Nekega poletnega dne, ko je bila Lucija še posebno lepa in je nosila kratko oblekico, da sem si lahko dodobra ogledal njena bleda stegna, me je pri božanju zasačila knjižničarka Marjeta. Marjeta je bila še zelo mlada, komaj s faksa, čeprav se mi je takrat zdela stara kot moja mama. Bila je take vrste lepotica, ki jih začneš ceniti šele pozneje v življenju: markanten nos, ponosne oči in zibajoči gibi. Kar nas je fante nemara vznemirjalo, je bilo dejstvo, da je večinoma nosila krila, včasih prav zelo kratka. Nikoli jih ni kombinirala z visokimi petami, ker je bila precej visoke postave. Imela je dolge, zelo goste temne lase z rdečim prelivom in bila bleda prav toliko kot moja Lucija.

 

NOVO: Spletna enciklopedija spolnosti!

 

 Ko me je zagledala sedečega v oddaljenem kotu, zatopljenega v samorajcanje ob misli na Lucijo, se je zdrznila. Trenutek zatem je pregnala moj (in najbrž tudi svoj) strah z neverjetnim predlogom: »Rabiš pomoč?« Z nejeverno razprtimi očmi sem prikimal. Z vitko dlanjo je prekrila mojo nerodno deško dlan in jo nežno odrinila. Nekajkrat me je pogladila čez hlače, nato pa jih je odpela. Nasmehnila se je mojim boksericam z avtomobilčki. Od tistega dne dalje mi spodnjega perila ni več kupovala mama. Bokserice je z lahkoto spravila z mene. Ogledala si je mojega nedolžnega tička. S svilenimi prsti se je zapletla v moje nežne in dokaj redke dlačice, potežkala moja jajčka in me pri tem pozorno opazovala. Zenice so čisto prekrile njene modre šarenice, ustnice je imela rahlo razprte. Očaran sem jo gledal in se tresel pod njenimi nežnimi rokami, ki so me lahno obdelovale.Odpela si je belo bluzo, pod katero ni imela ničesar, in povedla mojo dlan k svojim malim joškicam s svetlimi bradavičkami. Božal sem jo in takoj so ji otrdele. Dvignila je svoje kratko krilo, da sem zagledal čipkasti rob črnih najlonk in takoj zatem še njen gost, skodran grmiček. Sploh ni nosila spodnjega perila. Drugo roko mi je popeljala med svoje noge. Vedel sem, da obstajajo velike in male sramne ustnice in da je vzburjena muca vlažna. Zdaj sem se sramnih ustnic dotikal z lastnimi rokami. Male sramne ustnice niso bile nič majhne. Ko sem s tankimi prsti drsel po njih je stokala od želje.

 

»Daj mi prstke noter,« mi je zasoplo ukazala. Pridno sem jo ubogal in jih zarinil v najbolj mokro pičko, kar jih pomnim. Izvil se ji je glasen vzdih in zadrgetala je. Nekaj časa sem jo fukal s prsti, potem pa me je ustavila in mi prijazno razprla kosmato pičko, da se je ščegetavec ustopil pred moje oči.»To je klitoris, ščegetavček,« je rekla s hrapavim glasom. »Ženskam je zelo všeč, če ga nežno božaš, takole,« je pričela s prstoma krožiti po nabreklem mesu in njegovi občutljivi okolici. Oči je priprla in glasno vzdihovala. Potem pa me je kot strela z jasnega zajahala. V trenutku mi je prišlo, v nekaj krčih sem se izlil vanjo. Tako sem izgubil nedolžnost. Ko sem odprl oči, me je prijazno gledala in mi rekla: »Vedno moraš poskrbeti za žensko.« Moje prste je vzela v usta in jih dobro oslinila. Prizor in občutek njenega jezika na prstnih blazinicah me je spravljal ob pamet. Dobro oslinjene prste je pritisnila na svoj veliki ščegetavec in nekajkrat zakrožila z njimi, da sem ujel pravi pritisk in ritem. Moj nedolžni kurčič je še vedno tlel v njej, ko sem jo zadovoljeval s prsti. Težko je dihala, skoraj hropla je že, ko sem končno začutil krčenje pičkice. Svoje dolge nohte je pri tem zarinila globoko v ramena. Njeno znamenje je bilo z mano še tedne. Takrat sem se vpisal v mestno knjižnico.

 

NOVO: Spletna enciklopedija spolnosti!Ocena 3.25 (16 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran