Erotični horoskop: Bik (21. April – 21. Maj)

2.05.2010 | M.C.

Predstavljamo erotične značilnosti močnega in čutnega Bika.


V znamenju Bika.

V znamenju Bika.


Bik v astrologiji pomeni veliko moč, tako telesno kot duhovno. Ima izjemno močno voljo in čvrst karakter, kar pomeni tudi trmo. Bik vztrajno teži k uresničenju cilja, ni pa zelo inovativen. Njegova velika moč se napaja v njegovi vztrajnosto, stabilnosti in umirjenosti. Na pogled deluje umirjeno, le redko se razjezi – razjeziti ga res ni pametno. Biku vlada Venera, planet, ki se imenuje po boginji lepote in ljubezni in ta Bika obdarja s talentom za umetnosti. Bik zna prepoznati lepo in se s tem rad obkroža. Kot zemeljski znak je rad obdan tudi z zemeljskimi dobrinami in ni razsipen.

Vse, kar morate vedeti o spolnosti, zdravju, partnerstvu in nosečnosti najdete v Enciklopediji!


Bik potrebuje občutek varnosti in stalnosti, zato zelo uživa v domačem okolju zakona, doma, družine, in v stalni karieri. Ima veliko energije, a je kljub temu pogosto len. Včasih je težko shajati z njim, saj zna biti skrivnosten, dogmatičen, skopuški, svojeglav in sumnjičav. Čeprav razmeroma sramežljiv, je dober in zabaven gostitelj, ki uživa v dobri hrani in pijači, a ne pretirava čez vse meje. Pod mirno in skoraj ravnodušno zunanjostjo se skriva velik romantik in nežna dušica. Ko se prepriča, da ste pravi zanj, se ne bo premislil. Ljubezen in seks sta zanj neločljivo povezana, in to v tem vrstnem redu.


Kako omrežiti Bika?


Nikar ne hitite, če bi radi očarali Bika, vendar pa je vaš prvi korak dobrodošel, ker je Bik pogosto neodločen. Biku so pomembni dobro postavljeni temelji in lastnost, da ga znate nasmejati. Pokažite mu, da se dobro počutite v njegovi družbi. Če znate kuhati (ali vsaj dobro izbrati restavracijo) ste na dobri poti v njegovo srce. Bik je šarmanten in zainteresiran sogovornik, ki rad veliko govori, ko se enkrat sprosti. Pokažite mu svojo zbirateljsko žilico in ga zasujte s komplimenti, ki veljajo tako njemu kot njegovim stvarem (avto, stanovanje, pes, nakit, itn.).


Biki imajo radi razvajanje z masažo. (jlp)

Biki imajo radi razvajanje z masažo. (jlp)


Če Bika povabite na zmenek, ne skoparite z denarjem: rad ima luksus in udobje, vesel bo gurmanske večerje ali masaže. Če denarja nimate, boste morali vložiti več energije, a važno je, da ga razvajate; lahko mu skuhate večerjo in ga potem še zmasirate. Tudi sprehod v naravi, še toliko bolje s košaro za piknik, ali kak kulturni dogodek so primerni zmenki.


Ko se Bik odloči za vas, ste njegovi in pika. Ampak res njegovi. Vedno lahko pričakujete iskreno podporo; v zameno pa Bik pričakuje, da ga podpirate v karijeri. Nežno ga razvajajte s komplimenti in opogumljanjem.
Neodločnosti in nepredvidljivosti ne mara, hitenja pa tudi ne. Njegovo trmo kar sprejmite, močnejša je od vaše. Lahko se tolažite s pregovorom, da pametnejši popušča. Ne bodite razsipni in prepustite kontrolo nad financami skrbnemu Biku.

 


Potek zapeljevanja Bika


Bik je zelo zvest in dober partner pravi osebi; zvestobo pa nujno pričakuje tudi od vas. Ko ga zapeljujete, počnite to počasi in čutno, naj se vam ne mudi. Če ga priganjate, postane še bolj počasen. Pokažite mu, da ga cenite – komplimenti so seveda vaš prvi adut. Nežnosti mu nikoli ni dovolj, a kljub temu včasih potrebuje prostor zase. Vedno bo želel vedeti, kje ste, ko niste z njim; hitro si vas začne lastiti. A ne skrbite, važno mu je le, da ve, kje ste in kaj počnete, ne bo vam poskušal tega preprečiti. Za poroko se ne odloči naglo, a ko se Bik za ta korak odloči, to zanj predstavlja investicijo za vse življenje.

Vse, kar morate vedeti o spolnosti, zdravju, partnerstvu in nosečnosti najdete v Enciklopediji!

 

Nikakor ne sme dobiti občutka, da ga izkoriščate ali celo varate. Ko postane zares intimen, z drugimi besedami ranljiv, se ustraši. Če ste ga na kakršen koli način izkoristili, mu to pazljivo priznajte in odpustil vam bo. Pomirite ga z nežnostmi in razvajanjem, darila ne bodo požela uspeha pri preplašenem Biku. Prevare pa ne odpusti nikoli. Kot Bikova »lastnina« boste pravzaprav imeli veliko manevrskega prostora, predvsem pa zanesljivega in šarmantnega partnerja. Biki ločitve ne poznajo (zato jim pa soprog/a kdaj tudi dobesedno zbeži iz jarema).


Bik v postelji


Biku je za seks potrebna ljubezen, in v tem je nenasiten. Za pravo razpoloženje potrebuje tudi pogovor, seks pa si predstavlja kot najžlahtnejšo obliko sproščanja. Če ga želite razvneti, se posvetite njegovemu vratu. Bikice imajo še posebej rade nežno praskanje in masažo tilnika. Masaža je sploh zelo primerna predigra za Bike. Posvetite se predvsem vratu. Biki ne marajo eksperimentov, so pa ljubitelji oralnega seksa (v obeh vlogah) in so neverjetno vzdržljivi.

 


Tagi

  

Ocena 4.50 (8 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran