Erotični horoskop: Bik - skladnost z drugimi znaki (1. del)

23.03.2010 | M.C.

Ponujamo pregled astrološke kompatibilnosti znakov zodiaka od Ovna do Device s trmastim, a romantičnim Bikom.


V znamenju Bika.

V znamenju Bika.


Če ste Bik/Bikica, si boste najbrž vzeli čas za ugotavljanje, ali je ona/on pravi/a za vas. Naj vam pri odločitvi pomaga ocena kompatibilnosti glede na astrološko znamenje!

Bik – Oven  


Dobro se razumeta, vendar lahko prične Bik Ovna hitro dolgočasiti, sploh v postelji, kjer Bik nima presežka domišljije in je bolj umirjene sorte. Razen tega pa se kar dobro skladata v postelji. Oven je čustven, Bik je čuten in to jima prinaša veliko užitka. Impulzivni Oven ves čas išče nove izkušnje in ima potrebo po svobodi, Bik pa je posesiven in ljubosumen, kar ni dobra kombincija: Ovna duši Bikova posesivnost, Bika pa grize Ovnova potreba po individualnosti. Poleg tega se zaplete tudi pri denarju, Bik je namreč dober poslovnež, Oven pa razsipnež. Če bosta kljub vsemu zdržala skupaj, bo Oven pričel ceniti Bikovo privrženost, vendar pa je tak zakon precej naporen.

 

Forumi, zmenki, galerije in še več- pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti!

Bik – Bik


Ne ravno najbolj vznemirljiva kombinacija: oba cenita predvsem varnost, ni jima do avantur. Strinjala se bosta glede denarja in trdega dela, oba cenita tudi privrženost in zvestobo drugega. Bika sta zelo posesivna, a prizemljena in direktna glede seksualnih potreb – v tem pogledu se bosta razumela. Bikica je bolj sentimentalna od Bika. Da bi omilila posesivnost, morata najti zanimanje izven zveze in nove prijatelje – ampak o tem se morata strinjati oba, sicer bo samo še slabše.Bik – Dvojčka 


Bik in Dvojčka sta si čisto nasprotna po temperamentu; Bik je nefleksibilen, ne mara sprememb, Dvojček pa je frfotav in nemiren. Nasprotje je dobra podlaga za privlačnost; Dvojčka zaintrigira Bikova strastnost, a mu je neprimeren partner, saj Bik potrebuje občutek varnosti, ki mu ga Dvojček – vedno v iskanju novih dražljajev – ne more dati. Bik je rad doma, Dvojček pa vandra. Dvojčkove stranpoti so vir ljubosumja za posesivnega Bika, Dvojčku pa se zdi Bik nekoliko dolgočasen ljubimec. Dvojčku se zdi, da Bik zahteva preveč, tega se ustraši in zbeži iz zveze.

 

Forumi, zmenki, galerije in še več- pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti!Bik – Rak


Bik in Rak sta rada doma, ljubita romantiko in imata veliko potrebo po seksualnem izražanju ljubezni. Rakova domišljija dopolnjuje Bikov konvencionalen pristop k seksu. Stabilnost Bika uravnoteža Rakovo spremenljivo razpoloženje, pri tem pa mora biti Bik vseeno malce pazljiv z besedami, da ne prizedene Raka. Raku godi Bikova posesivnost, saj je sam zelo privržen in predan. V Biku Rak najde oporo, ki jo potrebuje, v zameno pa mu nudi predanost in zadovoljuje njegove potrebe po toplem, mirnem domu, romantiki in seksu; skratka, razvaja ga in skrbi zanj, Biku pa to zelo prija. Bikove ambicije in sposobnost ravnanja z denarjem se skladajo z Rakovo finančno opreznostjo. Imata veliko skupnih interesov in podobne želje, zato je zveza med Rakom in Bikom harmonična.

 

Zveza med Rakom in Bikom je harmonična.

Zveza med Rakom in Bikom je harmonična.

Bik – Lev


Lev mora vladati, Bik pa se hoče vedno odločati po svoje; nobeden od njiju ni vajen popuščati. Biku manjka razumevanje Leva, ki si ves čas želi biti poveličevan; moti ga tudi Levova potreba po tem, da bi ga premagal ter Levova egocentričnost. Leva stvar jezi, Bik pa je vedno bolj trmoglav. Bik težko že samo gleda Levovo pompoznost in ekstravagantno zapravljanje denarja, kaj šele, da bi v njej kakor koli sodeloval. Bik je tuzemski in razumno organiziran, Lev pa ves čas hrepeni po nečem večjem. Skladata se predvsem v spolnosti, a tudi tu Bik potrebuje čas, Lev pa bi najraje počel vse naenkrat. Preveč konfliktov za uspešno zvezo.


Bik – Devica

 


Bik in Devica sta praktična, zemeljska znaka. Ne eden ne drugi nista spontana, a to tako in tako ni kvaliteta, ki bi jo kdo od njiju iskal pri drugem. Inetelektualno se krasno skladata, o denarju se tudi ne bosta pričkala, saj je Devica zelo varčna, Bik pa zna obračati denar. Pri tem je Devica zelo racionalna, Bik pa vztrajen. Pogosto se že na prvi pogled zaljubita, potem pa potrebujeta kar nekaj časa, da stopita v zvezo. V spolnosti se bosta morala malo privaditi drug drugemu, a Bikova romantičnost in čutna strast bo zbudila Devico iz nedolžnega spanca. Možnosti za harmonično zvezo so zelo velike.

Če si ne bi izbrali Raka ali Device, berite dalje. V nadaljevanju članka preverite še skladnost z znaki od Tehtnice do Rib!

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!


Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran