Erotični horoskop: Bik - skladnost z drugimi znaki (2. del)

2.03.2010 | M.C.

Kako se vaše znamenje sklada z njenim/njegovim? Ponujamo pregled Bikove kompatibilnosti s preostalimi znaki.


V znamenju Bika.

V znamenju Bika.


V drugem delu članka preverite kompatibilnost z ljudmi, rojenimi v drugi polovici leta.

 

Bik – Tehtnica


Čeprav je na začetku vse rožnato, ta zveza nima obetavne prihodnosti. Sprva se vzajemno šarmirata, sta romantična in polna topline, uživata v glasbi in umetnosti. Bik in Tehtnica sta čutna, a to izražata na različne načine. Krhati se bo začelo pri denarju, kjer imata zelo različne poglede, čeprav sta sicer oba nagnjena k zbirateljstvu lepih stvari. Tehtnica uživa v blišču zabav, ki so Biku povsem odvečne. Sčasoma bo Tehtničina neodločnost in spremenljiva narava spravila Bika ob živce, njo pa njegova posesivnost.

 

 

Biki uživajo v udobju doma in mirnega partnerskega življenja. (jlp)

Biki uživajo v udobju doma in mirnega partnerskega življenja. (jlp)

 

Bik – Škorpijon


Sta sicer nasprotna znaka zodiaka, a imata veliko skupnega: tako Bik kot Škorpijon sta ambiciozna znaka, imata močno voljo in osebnost. Njun seks je obsesiven, oba sta zelo strastna in imata velike potrebe ter dovolj kondicije, da drug drugega zadovoljita.  Škorpijonova drznost, posesivnost in ljubosumnost motita Bika, čeprav je tudi sam posesiven. Škorpijon je posesiven v čustvenem smislu, Bik pa smatra svojega partnerja kot lepo stvar v svoji lasti. Svojeglavemu Škorpijonu in trmastemu Biku primanjkuje tolerantnosti, zaradi česar se zveza hitro konča.

 

NOVO: Prva spletna enciklopedija spolnosti in zdravja!

Bik – Strelec


Bikice in Biki potrebujejo veliko seksa. (jlp)

Bikice in Biki potrebujejo veliko seksa. (jlp)


Med Bikom in Strelcem je velika privlačnost. A Bik težko prenaša Strelčevo iskanje novih dražljajev in moto »živi in pusti živeti«, ki ga Strelec zagovarja tudi na seksualnem področju, kjer je Bik zavezan ljubezni za celo življenje. Bik bi Strelca najraje dal na povodec, kar temu seveda ne paše. Tudi pri denarju se spričkata, saj Strelec rad zapravlja. Nikoli jima ni dolgčas, tudi po zaslugi pogostih prepirov. Kljub temu, da se zabavata drug z drugim, se najbrž ne bosta zelo dolgo prenašala. Če Bik zaupa Strelcu in ta odpotuje, se med njima lahko razvije zvesta zveza na daljavo.

Bik – Kozorog


Zelo obetavna zveza, Kozorog in Bik sta dober par, saj sta oba zelo strastna v seksu in premišljena na področju materialnih zadev. Bik je očaran nad Kozorogovo močjo, ta pa nad Bikovo stabilnostjo. Veliko romantike tukaj ne bo, čeprav Bik pravzaprav zadovoljuje Kozorogove skrite potrebe po njej, zato pa bo v tej zvezi veliko seksa. Imata skupne cilje in prijatelje ter interes za denar. Rada imata varnost. Čeprav je Kozorog nekoliko preveč skrivnosten za Bikov okus, mu zaupa, saj čuti, da mu je Kozorog predan. Oba sta ljubosumna, zato s tem v zvezi ne bo težav. Bika očara tudi Kozorogov smisel humor.

 

 

Biki si vas lastijo. (jlp)

Biki si vas lastijo. (jlp)

Bik – Vodnar


Vodnarjeva nekonvencionalnost in živahnost  v konzervativnem, opreznem Biku vzbujata nezaupanje. Bik je zemeljski tako v denarnem kot v seksualnem pogledu, Vodnar pa je zelo aktiven v mentalnem. Vodnarja zanima za vse človeštvo, Bika pa predvsem zase in za »svoje«. Vodnar ni rad doma, potrebuje svobodo, Bik pa ceni predvsem udobje doma in varnost v zvezi. Oba sta trmasta, a v nasprotnih smereh: Vodnar ne želi biti konvencionalen, Bik pa ceni tradicionalne vrednote. Bikova posesivnost odžene svobodoljubnega Vodnarja.

Bik – Riba


Biki cenijo udobje, a sovražijo zapravljanje denarja. (jlp)

Biki cenijo udobje, a sovražijo zapravljanje denarja. (jlp)


Bikovega materializma sicer ne more razumeti, a se Riba vseeno rada nasloni na njegovo trdnost. Oba sta umetniški, kreativni duši. Delovnost Bika je dobra protiutež Ribini lenobi. Ustvarila si bosta zelo udoben dom. Riba obožuje Bikovo predanost  in zvestobo, njegova stabilnost pa uravnoteža njeno muhavost. Bikova strastnost najde dobrega partnerja v čutni Ribi. Riba je bolj čustvena od Bika, a če bo Bik ostal v stiku s svojo romantično platjo, bo Ribo lahko zadovoljil tudi v tem pogledu.

Biki iščete osebo, ki je darežljiva, močna in praktična; želite si, da vas zasuje s komplimenti in udobjem. Če vam bo znala zagotoviti občutek varnosti in vas očarala s svojo lepoto, bo vaša za zmeraj.

NOVO: Prva spletna enciklopedija spolnosti in zdravja!


Tagi

  

Ocena 4.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Tomaž33 15. maj 2016 Moja pa uporablja sledečo zadevo, skupaj z gelom - do sedaj še ni bilo...
Vrste zaščite
GospodaricaEmma 28. jan 2016 Sem mlada, lepa zapeljiva gospodarica Emma, sem naravno dominantna, sem tvoj pekel in tvoja nebesa, sem razlog zakaj...
Ona isce njega
nylonlover  8. jan 2016 zaniam me mnenje glede odprte zveze...razlogi za..razlogi proti....
odprta zveza

Anketa

ANKETA