Erotični horoskop: Bikica in Bik (21. april – 21. maj)

16.02.2010 | M.C.

Kaj lahko pričakujete od Bika in Bikice, ki se je usidral/a v vaše srce?

 


V znamenju Bika.

V znamenju Bika.


Kakšna je vaša draga Bikica in kaj si želi tisti šarmantni Bik? Oglejte si podrobnejši spolno specifični astrološki profil partnerja, rojenega v znamenju Bika

Bikica


Biki so čutni ljubimci. (jlp)

Biki so čutni ljubimci. (jlp)


Bikica ima silovit temperament, ki pa je večino časa pokrit z mirom in vedrino in eksplodira le, če jo resno razdražite. Je izjemno pogumna  in vztrajna ženska, ki si želi »pravega« moškega, kar koli že to pomeni. Ravna se po lastni pameti in cilje dosega z vztrajnostjo in včasih trmo, nikoli pa s pomočjo spletk ali spogledovanja; za kaj takega je preveč iskrena in moralno čista. Prava Bikica je zelo obvladana, nikoli si ne laže ali se spreneveda. Ljudi, prav tako kot samo sebe, kemlje takšne, kakršni so in jih obravnava enako. Če ji kdo ni všeč, se mu izogne in ne išče konflikta.


Do prijateljev čuti nezlomljivo lojalnost in zvestobo, enako stanovitnost pa pričakuje tudi od vas. Bikica ni pretirano ljubosumna, vendar ima ostro začrtane meje, ki jih niti v sanjah ne smete prestopiti. Poljub prijateljici na lice – sprejemljivo; pijan poljub na ustnice – nedopustno.

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji Intimate Medicine Interactive.

Praktična pri vsem, a ljubi udobje


Biki so radi v naravi. (jlp)

Biki so radi v naravi. (jlp)


Bikica je sicer bistre glave, vendar v možganski telovadbi ne najde zadovoljstva; vse preveč jo zanima praktična zdrava pamet, ki je ima napretek.
Bikica je naravna in ima rada naravne, prave stvari; vrtove, parke, kmetije. Všeč so ji čisti, naravni vonji in barve. Zelo ceni skladnost, umerjenost in umirjenost, tako v oblačenju kot pri vsem drugem. Uživala bo v planinarjenju ali na koncertu klasične glasbe.


V oblačenju je Bikica stvarna in praktična, ne pričakujte seksi krilc in čipk, pač pa udobne, na otip prijetne materiale. Pravzaprav tudi od vas pričakuje, da boste dišeči in prijetni na otip. Torej obnovite svoj brivski komplet, uporabite kremo za roke, če imate hrapave, in si omislite svileno srajco ali mehek pulover.
V stanovanju ima rada razkošno udobje, še posebej v spalnici, polni blazin, in v kopalnici z veliko kadjo.

 

Nezahtevna družica in čutna ljubimka


Razen zahteve po popolni zvestobi Bikica ni zahtevna. Poprime za vsako delo in ga vestno opravi, a potem potrebuje dolg odmor. Od moža pričakuje, da ji v javnosti ne bo nasprotoval in da bosta vseskozi v enakovrednem odnosu. Nikoli se ne pritožuje vnemar, ni čustveno labilna ali preobčutljiva. Ima izjemen dar za urejanje financ in si rada privošči razkošje – a šele, ko si ga res lahko. Bikica je zanesljiva in predvidljiva ter vedno pripravljena priskočiti na pomoč. Z njo dom postane res dom – topel, čist in vabeč.


Do partnerja so Biki zelo zaščitniški. (jlp)

Do partnerja so Biki zelo zaščitniški. (jlp)


Njen glas je pogosto zelo prijeten in blag, tak kot njena narava. V seksu, sploh oralnem, zelo uživa, je strastna in nežna ter predana. Zelo ženstvena Bikica zna zadovoljiti ljubimca. Platonična ljubezen ni za njo. Ne mara eksperimentov, ljubi pa darila. Stanovitnost in stabilnost, ki ji podarjata očarljiv mir, pričakuje tudi od vas. Če je vaša, je vaša za vselej.

Bik

 


Bik je miren in praktičen, stvari se loteva počasi in previdno – to pa ne pomeni, da ni zelo romantičen! Vlada mu namreč Venera. Ko se končno odloči, da je neka oseba zanj prava, bo naredil vse, da postane njegova; pri tem bo vztrajen in romantičen. Če podležete njegovim vztrajnim romantičnim gestam, dobite v Biku nežnega in strastnega ljubimca – zelo dobro sporoča stvari z dotikom.

 

Seks ljudem, rojenim v znamenju Bika, veliko pomeni. (jlp)

Seks ljudem, rojenim v znamenju Bika, veliko pomeni. (jlp)

Z Bikom se vam obeta mir in zadovoljstvo


Z Bikom si sicer ne morete obetati viharnih romanc – če pa so te za vas utrujajoče, toliko boljše, saj se vam z Bikom obeta varno, mirno in zadovoljno življenje v toplem domu. Bika očarajo zelo ženstvene ženske, kar ni vedno nekaj pozitivnega – sem spada namreč konstantna skrb za lep videz in kar nekoliko patriarhalen pogled na emancipacijo žensk. V družbi mu ne smete oporekati, na samem pa seveda ceni vaše mnenje. Od vas tudi pričakuje, da mu prepustite vodstvo: on bo torej naročal in plačeval v restavracijah, ob tem pa pričakuje tudi določeno neodvisnost od vas.


Če Biku dovolite, da je »pravi moški«, bo gotov vase in bo zelo razumevajoč in nežen do vas. Zunanjih vplivov ne prenese, pa naj bodo to njegovi prijatelji ali mama. Ali seveda vi: če mu torej hočete »prodati« kako svojo zamisel, mu jo servirajte hitro – še preden si ustvari povsem nasprotno mnenje in zatrmari.

Denarni genij in romantična dušica


Bik ima izjemno sposobnost ravnanja z denarjem, po vsej verjetnosti pa tudi z nepremičninami. Rad dela z zemljo in je v naravi: ribari, lovi, vrtnari, planinari ali pa se vsaj sprehaja. Do družine je darežljiv, otroke in ženo rad zasipa z darili, a seveda po pameti. Čuti močno potrebo po tem, da je »glava družine«. Če mu je to zagotovljeno, bo velikodušen in razumevajoč.  


Bika boste najbolj razvnele z masažo vratu in hrbta. (jlp)

Bika boste najbolj razvnele z masažo vratu in hrbta. (jlp)


Zelo občutljiv je na odbijanje, vendar to skrbno skriva. Potrebuje občutek stanovitne ljubezni in kdor mu to da, bo postavljen na piedestal. Ne izzivajte Bikovega ljubosumja. Tudi v ljubezni ni ravno fleksibilen, a njegova stanovitnost in zanesljivost to odtehtata.


Z Bikom dobite predvsem zadovoljstvo: čustveno stabilnost in denarno varnost; njegova ljubezen je preprosta, jasna in iskrena. Predvsem pa velja: ko se Bik zaljubi, se zaljubi za vselej.

Pokukajte v najbolj odprto spletno skupnost v Sloveniji Intimate Medicine Interactive.


Tagi

  

Ocena 5.00 (3 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran