Erotični horoskop: Devica (24. avgust – 22. september)

4.05.2010 | M.C.

Predstavljamo erotični, romantični in partnerski profil premišljene in bistroumne Device.


Device imajo rade dolgo predigro. (jlp)

Device imajo rade dolgo predigro. (jlp)


Device so natančne, točne in razsodne. Nadvse rade pomagajo prijateljem in vsem ostalim, kar jim gre dobro od rok, saj so odlično organizirane in imajo odlično sposobnost jasnega razmišljanja in argumentiranja. Te sposobnosti se odražajo tudi v ljubezenskem razmerju, kjer Device želijo vse rešiti z dolgim, temeljitim pogovorom. Za Device je značilno, da znajo biti precej zadržane in sramežljive, kdor pa jih zna potegniti iz kokona, v katerega se skrivajo, bo užival ob čudovitem ljubimcu. Zelo jih skrbi za zdravje, zato so vedno čiste in vzdržujejo zdravo življenje nasploh; njihova skrita fantazija bi znala biti zdravnik ali medicinska sestra.

Želite ohraniti srečno razmerje? Kliknite tukaj!

 

Kako omrežiti Devico?


Zaradi te skrbi imajo Device zelo lepo oblikovano telo. Ko jih vabite na zmenek, pazite, da bo to v čistem in urejenem prostoru, če gresta na večerjo, naj bo to v restavracijo, kjer imajo zdravo hrano. Device bodo vesele tudi športnih zmenkov, predvsem tistih, pri katerih so aktivne, ne gledalci v gneči ljudi, smrdečih po pivu. V ljubezni so previdne, tako kot drugod, saj ne želijo vlagati truda zaman. Pri Devici boste veliko dosegli s samo vztrajnostjo, ki bo poplačana s hvaležnim ljubimcem, ki vam želi čimbolj ustreči.

Devici morate povedati, da je seks čist in zdrav, ker obstaja možnost, da čuti krivdo ob seksu. Bodite torej vedno brezhibno čisti, urejeni in dišeči. Devicam zagotovite, da so zapeljive in da delajo pravo stvar, potrebujejo namreč potrjevanje, saj so pogosto negotove. Od vas pričakujejo stoodstotno iskrenost, najbolje da jim kar naravnost poveste, kaj si želite. Pri tem pa ne bo odveč, da poskrbite, da se Devica počuti varno. Potrebovali boste kar nekaj potrpežljivosti in vztrajnosti, a se izplača, če si želite zvestega in skrbnega partnerja.

Če vas Devica sprva zavrača, ne obupajte, saj potrebuje čas, obenem pa se želijo prepričati, da ste res zagreti zanje.

V razmerju z Devico

V razmerju Device ne marajo nobenih igric. Pričakujete lahko stabilnega in zanesljivega partnerja, ki vam bo vedno stal ob strani, čeprav morda ne na najbolj pompozen način. Devici je zelo pomembno, da je zveza gladka in uspešna, in v njeno delovanje bo vložila veliko energije, predvsem v obliki razsodnega pogovora. Device potrebujejo nekoga, ki bo prebudil njihovo sramežljivo, zadržano seksualnost, da se bodo razcvetele v čutne in strastne ljubimce. Device pogosto zgledajo kar preveč samostojne in kot da nikogar ne potrebujejo in da jim je vseeno za ljubezen in seks, a ko dobijo pravega partnerja, so voljne dati tako ljubezen, kot se prepustiti strasti.

Celo v ljubezni Device rade analizirajo in iščejo globlje vzroke; v zvezi so zanesljive in se nikoli ne spogledujejo. Partnerju znajo pričarati občutek, da je zares nekaj posebnega, kar se seveda pokaže tudi v postelji. Svojega partnerja želijo spoznati do potankosti, zato ga znajo tudi zelo dobro zadovoljiti. Ljubezen se prebuja počasi in previdno, a ko je prebujena, je zanesljiva in strastna. Srečno zaljubljena Devica žari od sproščenosti in samozavesti.

Želite ohraniti srečno razmerje? Kliknite tukaj.


Device se rade pogovarjajo, rade imajo čistočo in urejenost, predvsem pa za svoje zdravje skrbijo s športom, zato imajo rade športne tipe moških. (jlp)

Device se rade pogovarjajo, rade imajo čistočo in urejenost, predvsem pa za svoje zdravje skrbijo s športom, zato imajo rade športne tipe moških. (jlp)

Devica v postelji

Tudi v seksu so Device perfekcionisti, kar pa je velika prednost, saj posvečajo veliko pozornosti detajlom, v čemer je pogosto trik dobrega seksa sploh. Devica si bo zapomnila, pri katerem gibu je partner glasneje zavzdihnil in ga bo tudi podrobno raziskala. Device najraje seksajo v spalnici, a tudi tam nikakor ne bo dolgčas, saj jo znajo opremiti v pravo ljubezensko gnezdo z vsem potrebnim za izražanje Devičine divje plati, ki pa jo lahko zbudi le pravi ljubimec. Navzven se Devica kaže kot hladna in preračunljiva, a pod tem se skriva vroč erotični svet, ki čaka, da ga odkrijejo.

Device potrebujejo dolgo predigro, a dovolj je že gledanje v oči in pogovor, še bolje pa seveda poljubljanje in vse, kar spada v predigro. Tudi vi bodite pozorni na detajle in komunikacijo: razločno povejte, pokažite, kaj vam prija, in usmerite Devico na pravo pot, če skrene. Erogena cona Device je trebuh: božajte ga, nežno masirajte, stisnite okoli pasu.

Device potrebujejo nekoga, ki je močan in samostojen, hkrati pa pripravljen iti z njimi v korak. Ker jim je zdravje zelo pomembno, cenijo skrb za zdravje tudi pri partnerju. Veliko jim pomeni, da lahko skupaj s partnerjem tečejo ali igrajo tenis ipd. Devici mora partner nuditi varnost, biti pripravljen prevzeti iniciativo in znati pokazati čustva.

Želite ohraniti srečno razmerje? Kliknite tukaj.


Tagi

  

Ocena 5.00 (5 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran