Erotični horoskop: Devica in Devičnik (24. avgust – 22. september)

6.01.2010 | M.C.

Oglejte si lastnosti oseb, rojenih v znamenju Device, in njihovih specifik glede na spol!


V znamenju Device.

V znamenju Device.
 

Ne veste, kaj si misliti o sramežljivi, a skrivnostno privlačni Devici? Vas zanima, kaj se skriva za zadržanostjo in ostroumnimi kritikami Devičnika?

 

Devica

Devica je inteligentna, ostroumna, natančna in kritična. Je sicer plašna, a ima železno voljo. Čeprav ji dom veliko pomeni, pa poleg družine in maloštevilnih potomcev potrebuje še nekaj več, kar bo bogatilo in spodbujalo njeno inteligenco. Izpolnjuje jo tudi skrb za druge, pravzaprav skoraj služenje. Devica ima zelo visoke zahteve, pravzaprav je perfekcionistka, in vsaj stremenje k popolnosti pričakuje tudi od drugih. Natančnost in točnost sta minimum. Sama je seveda zelo točna, natančna in pozorna na detajle, da je že skoraj drobnjakarska, zato je tudi odlična prodorna kritičarka. To lahko pomeni, da zna sama narediti veliko bolje, včasih pa se zgolj utaplja v pretirani kritičnosti.


Device so zelo čiste in krepostne. (jlp)

Device so zelo čiste in krepostne. (jlp)

Popolnost pričakuje tudi v ljubezni, in čeprav zadržana, jo bo pripravljena iti iskat. Sicer pa se bolj nagiba k čakanju na pravega, ki bo dovolj vztrajen v dvorjenju. Zavrnitev je skoraj nujna faza v dvorjenju Devici. Devica je sicer praktična in prizemljena, a v stremljenju k popolnosti zelo romantična. Njena strast je bolj duhovne narave, a zato nič manj privlačna. Devica potrebuje partnerja, ki jo lahko intelektualno in duhovno izpolnjuje, s katerim lahko raste, in seks ni tako bistven pri tem. Kar pa ne pomeni, da pravi ljubimec ne more staliti njenih zidov in razplamteti njene čutnosti.


Devica ne prenese površnosti, zanemarjenosti in umazanije. Če jo povabite k sebi domov, bo najbolje, da se pred dogovorite s kako profesionalno čistilko, da vaše stanovanje preobrazi v spodobno bivališče. Sami pa se odpravite k frizerju, manikerki in v ugledno, a ne preveč ekstravagantno prodajalno oblačil, še preden se ji predstavite. Tri dni stara brada je nekaj, kar se tolerira pri beraču, nikakor pa ne pri partnerju.


Device zelo skrbijo za svoje zdravje in dobro formo. (jlp)

Device zelo skrbijo za svoje zdravje in dobro formo. (jlp)

Če vam Devičino zavračanje pobere voljo in pogum za dvorjenje, se spomnite, da pod zadržano in hladno zunanjostjo tlijo strasti, ki samo čakajo, da jih nekdo prebudi. Pomnite, da je Devica izjemno pozorna in ustrežljiva partnerica, ki ne dela ljubosumnih ali kakšnih drugačnih scen, skrbi za svoje, vaše in zdravje cele družine, zaradi česar dolgo ostane mladostna.Devičnik

Devičnik je nagnjen k analiziranju tako rekoč čisto vsega, rad klasificira in kritizira. Zelo se boji biti odvisen od drugih, zato je zelo varčen in nasploh zna ravnati z denarjem. A tudi s čustvi, ali vsaj z izražanjem teh, ni najbolj razsipen. Od drugih pričakuje prav takšno discipliniranost, natančnost in upoštevanje pravil.


Devičnikom služba zelo veliko pomeni. (jlp)

Devičnikom služba zelo veliko pomeni. (jlp)

Devičnik je zelo stvaren, pri njem ne morete pričakovati romantike in izlivov ljubezni. Slednjo bo treba razbrati iz njegovih malih, vsakdanjih dejanj, v katerih se kaže njegova nesebična, skoraj poduhovljena ljubezen. Za zvezo se ne odloči zlahka, a ko se odloči, se odloči zares. V resnično in krepostno ljubezen, ki meji na platonično, je pripravljen vložiti veliko časa in energije. Veliko Devičnikov se samskosti zlahka privadi in jo privzamejo kot povsem sprejemljiv način življenja. V njih je dolgo nekaj neomadeževanega, pogosto delujejo hladno in odmaknjeno.


Čeprav sam rad in veliko kritizira, pa se ima za nezmotljivega in ne prenese nobene kritike. Najlažje je shajati z njim, če ste pripravljeni popustiti in mu zagotoviti, da ima prav – v večini primerov se tako in tako izkaže, da res ima. Ne pričakujte preveč velikih daril, zato pa veliko majhnih pozornosti, saj nikoli ne pozabi na pomembne datume.
Devičnik je vedno urejen in lepo oblečen. Ni samo natančen in točen, kar pomeni, da si zapomni vse obletnice in tudi, kaj ste si nazadnje zaželeli, ampak je tudi sicer povsem zanesljiv: ne bo popival s prijatelji pozno v noč, še manj pa mu bo glavo zmešala naključna lepotica. Tudi kot oče bo Devičnik želel biti popoln, otroke bo z veseljem učil in jim pomagal, a obstaja nevarnost, da bo od njih preveč pričakoval in jim premalo kazal ljubezen. Devičnik sicer ni ljubosumen, a tudi ni pripravljen dati še en možnosti.


Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran