Erotični horoskop: Devica - skladnost z drugimi znaki (1. del)

11.12.2009 | M.C.

Preverite, kako se Devica ujema z znaki od Ovna do Device.


V znamenju Device.

V znamenju Device.


Kako se vaše znamenje sklada z intelektualno in natančno Devico?

Devica – Oven


Oven in Devica si čisto vse, s seksom na čelu, povsem drugače predstavljata. Nasprotja se sicer privlačijo, a to je pri Ovnu in Devici kratkotrajno. Devica pri seksu potrebuje čas, Oven pa ne pozna besede predigra. Oven hoče vedno imeti glavno besedo, Devica pa hoče, da je vse po njenem, pa čeprav na tih in zadržan način, rada kritizira in komplicira, Oven pa je zaletav in zanjo preveč ekstravaganten. Devica ni zelo družabna, rada je v ozkem krogu inteligentnih prijateljev, Oven pa ljubi zabave. Skratka, njuni prepiri so bolj strastni od njunega seksa.


Devica – Bik


Bik in Devica sta praktična, zemeljska znaka. Ne eden ne drugi nista spontana, a to tako in tako ni kvaliteta, ki bi jo kdo od njiju iskal pri drugem. Inetelektualno se krasno skladata, o denarju se tudi ne bosta pričkala, saj je Devica zelo varčna, Bik pa zna obračati denar. Pri tem je Devica zelo racionalna, Bik pa vztrajen. Pogosto se že na prvi pogled zaljubita, potem pa potrebujeta kar nekaj časa, da stopita v zvezo. V spolnosti se bosta morala malo privaditi drug drugemu, a Bikova romantičnost in čutna strast bo zbudila Devico iz nedolžnega spanca. Možnosti za harmonično zvezo so telo velike.

V zadržani Devici morate zbuditi speče strasti. (jlp)

V zadržani Devici morate zbuditi speče strasti. (jlp)

Devica – Dvojčka


Oba imata intelektualen pristop k življenju; potrebujeta nekoga, ki ju mentalno stimulira. Vendar pa sta Dvojček in Devica dobra samo kot sogovornika, saj se v vsem ostalem razlikujeta. Devici se zdi Dvojček nezrel in neodgovoren, njemu pa Devica dolgočasna. Devica je analitična, Dvojček pa površen. Devica začne Dvojčku hitro ugovarjati in ga kritizirati, Dvojčku se zato zdi ravnodušna do njega in si poišče drugega partnerja.


Devica – Rak


Rak je čustven, Devica pa je nepopravljivi analitik, a drugače se dobro razumeta. Čutni Rak bo znal zbuditi speče strasti v Devici. O denarju se nikoli ne kregata. Raku se Devica ne zdi komplicirana, on pa njej ne preveč muhast, saj zna to sama uravnotežiti. Devica je očarana nad pozornostjo, s katero jo Rak redno zasipa, odgovarja ji tudi rakov nežen in nevsiljiv pristop k seksu. Devica je zaščitniška, podobno kot Rak, zato se v zvezi oba počutita varno. Oba sta rada doma. Drug na drugega pozitivno vplivata, saj se vzajemno odpirata.


Devičnikom je intelekt pomembnejši od seksa. (jlp)

Devičnikom je intelekt pomembnejši od seksa. (jlp)

Devica – Lev


Devica ne razume Levove pompoznosti in nagnjenosti k dramatiziranju, Leva pa Devičin intelekt privlači, čeprav se mu sicer zdi Devica malenkostna in hladna. Devica je praktična in varčna, Lev pa rad živi ekstravagantno in na veliki nogi. Leva sicer tolaži, da Devica ne poskuša dominirati, a pogreša tudi laskanje, ki mu ga Devica ni pripravljena dati, saj jo moti njegov ego. To, da ga Devica ne obožuje, Lev smatra pravzaprav že za žalitev; Devica se mu nikakor ne želi podrediti, pa čeprav sama nima nobenega interesa po nadvladi. V seksu se Devica Levu zdi hladna in zadržana, kar ga ohlaja. Bolje, da najdeta druge partnerje.


Devica – Devica


Ponavadi se človeka, rojena v istem zodiakalnem znamenju, ne ujameta kot partnerja, a pri Devicah je drugače. Sploh, če se malo nazaj držita pri kritiziranju in iskanju napak. Devica in Devičnik sta oba odgovorna, rada analizirata in se veliko pogovarjata. Rojeni v znamenju Device so nagnjeni k temu, da preveč vestno delajo, zato se dvema Devicama lahko zgodi, da ne bosta imela časa drug za drugega. Delo si enakovredno razdelita in sta pri tem zelo natančna. Rada skrbita za zdravje, hodita v hribe in podobne. Paziti morata na ohranjanje zdravih sorazmerij, da ne postaneta malenkostna. Ker sta oba zelo intelektualna, jima seks ne pomeni največ na svetu, bolj cenita iskren in pameten pogovor.

 


Tagi

  

Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran