Erotični horoskop: Devica - skladnost z drugimi znaki (2. del)

31.12.2009 | M.C.

Se spolno skladate z zadržano in urejeno Devico? Poglejte si kompatibilnost Device z znaki od Tehtnice do Ribi.


Devica ima do spolnosti nekoliko zadržan, skoraj preveč kreposten odnos. A v resnici samo čaka, da jo prebudi pravi partner...


Devica – Tehtnica


Tehtnica je očarljiva, romantična in družabna, osebe, ki jo privlačijo, zna zapeljati s sladkimi besedami. Skrivnostni in sramežljivi Devici je to tuje, in prav zato jo lahko očara. Devica je resna, še posebno pri svojem delu, Tehtnica pa si bolj želi zabave, zapravljanja in pri tem hoče biti v središču pozornosti. Devica te lastnosti kritizira, kar Tehtnico užali. Še težje pa Tehtnica prenese Devičino nerazumevanje njenega čuta za pravičnost. Devica je varčna in zato pogosto kritizira Tehtničino zapravljivost. V spolnosti ima Devica rada direktnost in seksa ne potrebuje vsak dan, Tehtnica pa ljubi raznolikost v seksu, ki je zanjo ves čas prisoten. V ljubezni se Devica izraža z dejanji, Tehtnica pa z besedami. Preveč razlik za uspešno zvezo.


Devica – Škorpijon


Devica in Škorpijon se razlikujeta v tako rekoč vseh pogledih, razen v pogledu na denar. Oba se zavedata svojih kot tudi tujih napak, kar ju lahko pripelje do strinjanja ali do užaljenosti: če lahko sprejmeta kritiko drug drugega, je zveza lahko harmonična, sicer pa bo Devica godrnjala, Škorpijon pa kuhal mulo. Dobro se dopolnjujeta, saj je Škorpijon strasten, Devica pa obotavljiva, tako v življenju kot v ljubezni. V seksu se jima lahko zgodi dvoje: ali bo Škorpijonova strast zbudila Devičino, ali pa jo bo prestrašila.

Devica – Strelec


Devica si želi biti za partnerja edina ženska/edini moški, a pri Strelcu to ne gre najbolje. Strelca vodijo impulzi, Devico pa razum. V Devici bi samo Strelec lahko vzbudil ljubosumje, a tudi njeno najbolj prvinsko plat. Strelec se rad zabava in potuje, Devica pa je predana predvsem delu. Devici se zdi Strelec spolno zelo zahteven, če ne že kar perverzen, ta ocena pa požene Strelca čez plot. Bolje, da ostaneta samo prijatelja, v zvezi bi oba ves čas nekaj pogrešala.


Devica – Kozorog


Devica in Kozorog imata podobna stališča o denarju, pa tudi v spolnosti se dobro ujameta. Takoj se privlačita, a seks zanju ni najpomembnejši, temveč v tem vidita predvsem izraz ljubezni. Drug v drugem znata najbolje prebuditi čustveno toplino. Devica zna shajati s Kozorogovimi depresijami. Delita tudi ambicioznost, ki se pri Devici izraža v perfekcionizmu. Prav ta in konstruktivna kritika, ki iz njega izhaja, pa Kozorogu pomaga pri njegovem napredovanju. Seksualno, finančno in socialno uspešna zveza.


Devica – Vodnar


Oba sta intelektualna človeka, a Devica išče spodbudo v odnosu, Vodnar pa izven tega. Pri denarju se njuna pogleda zelo razhajata; Devica ima rada denarno varnost, Vodnar pa ima denar za nekaj umazanega. Vodnar želi spremeniti svet, Devica pa kritizira predvsem njegove napake. V postelji se jima lahko zgodi, da bosta z analiziranjem želja in čustev ubila strast. Zaradi duhovne in intelektualne vezi bosta dobra prijatelja, a to ne bo dobra podlaga za ljubezensko zvezo.


Devica – Ribi


Znaka sta nasprotna, zato se zelo privlačita, a sta si tudi različna kot dan in noč. Devica ceni predvsem intelektualno partnerstvo in duhovno ujemanje, Riba pa postavlja čutno ljubezen v središče svojega življenja. Devici se rado zdi, da je Riba z glavo v oblakih. Rešuje ju Ribina sposobnost vživljanja v druge in intuicija. Na področju financ trči Ribina darežljivost ob Devičino varčnost. V postelji ima Riba veliko domišljije, ki se zadržani Devici lahko zazdi pretirana, vendar pa je to področje, kjer se ta nasprotna znaka najbolj razumeta. Zveza nima dobrih obetov.


Devica si želi inteligentnega partnerja, ki se zna pogovarjati in ceni konstruktivno kritiko. Lepo se ujema predvsem z Bikom, Devico in Kozorogom.Tagi

  

Brez ocene
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran