Erotični horoskop: Dvojček in Dvojčica (22. maj – 21. junij)

13.03.2010 | M.C.

Kako se spopasti z dualizmom lepe in živahne Dvojčice? V čem leži skrivnost Dvojčkovega uspešnega flirtanja? Berite dalje!


V znamenju Dvojčka.

V znamenju Dvojčka.


Tako od Dvojčka kot od Dvojčice pričakujte nepričakovano. Če si želite malo bolj razumeti ta frfotavi znak, preberite ta spolno specifični profil.

 

Dvojčica


Dvojčica je ženska, ki kar poka od entuziazma, lepote in živahnosti. Njeno telo je skladno grajeno, gibi hitri, a graciozni. Ima ogromno interesov, a to je ne utruja, ampak celo poživlja. Ne poskušajte je prepričati, naj si vzame več časa zase; najboljša je ravno takrat, ko je sredi gore dela.


Dvojčki imajo radi seks na nenavadnih mestih. (jlp)

Dvojčki imajo radi seks na nenavadnih mestih. (jlp)


Dvojčico je težko razumeti, a uspelo vam bo, če boste imeli ves čas v mislih, da gre pravzaprav za dve osebnosti (ne razcepljeno osebnost!). Globoko v sebi si tudi Dvojčica želi, da bi bila partnerju najpomembnejša oseba na svetu; šele ko se zares zaljubi, se pokaže njen pravi obraz.


Tako zelo je zaposlena z delom, prijatelji in celo oboževalci, da komaj najde čas za vas; pokazati ji morate, da ste vendar najbolj zanimiv od vseh in postali boste prioriteta. Med vsemi obveznostmi se ji pogosto kakšna izmuzne, a sposobna je narediti v enem dnevu več, kot kdo drugi v celem tednu. Njen čut za poslovnost je izjemen, ne boji se novih službenih izzivov. Rada opremlja dom, a ga ne pospravlja. Življenje si uredi brez večjih naporov, kar tako, mimogrede.


Dvojčice ljubijo vibratorje. (jlp)

Dvojčice ljubijo vibratorje. (jlp)


Če jo hočete očarati, bodite dobro informirani o vsem aktualnem, ampak res vsem, in potem lahko začnete razpravljati z njo. Od vas ne bo zahtevala, da ji poročate, kje, s kom in koliko ste ponočevali – a tudi vi si je ne drznite zasliševati.

Ljubezen je igra


Za Dvojčico je ljubezen predvsem ena od mnogih iger, še posebno v mladosti. Šele, ko sama dodobra spozna svoj značaj, se je pripravljena ustaliti v resni zvezi ali zakonu. Težko se za kar koli odloči, in pogosto je čustveno zmedena – a tega ne boste zlahka opazili. Rada ima odprte zveze, če pa pristane v poroko z vami, pazite, da ne bosta zapadla v rutino.


Dvojčki močno potrebujejo svobodo. (jlp)

Dvojčki močno potrebujejo svobodo. (jlp)


Ker se seks zanjo dogaja najprej (in predvsem!) v glavi, zna poskrbeti za seksi razpoloženje, ki podžiga domišljijo: sveče, posteljnina v pravi barvi, blazine, glasba, erotični filmi in vibrator so njeni priljubljeni pripomočki.
Njeno domišljijo prižgete z erotičnimi besedami, zašepetanimi na uho ali brundanjem. Rada ima lahne dotike, odbija pa jo bolečina ali partner, ki se ne vzburi dovolj hitro. Poskusite z igranjem vlog, uporabljajta šifre za priljubljene položaje, pojdita v svingerski lokal. Če nimate zelo bujne domišljije, redno berite seksi nasvete za nove ideje, ki bodo ohranile seks z vami zanimiv za Dvojčico.

 

Dvojček


Pri Dvojčku ne morete računati na nič; nikoli ne boste vedeli, kje se nahaja in kdaj misli priti domov. Če mu kaj takega oponesete, pa bo celo užaljen oziroma se bo počutil utesnjenega.


Ne poskušajte zvezati Dvojčka! (jlp)

Ne poskušajte zvezati Dvojčka! (jlp)


Dvojček je zvezda vsake zabave, vedno duhovit, prepričljiv, domiseln in poln novih, norih idej. Če ga spoznate med eno tako točko, boste sveto prepričani, da je to najzanimivejši, najzabavnejši in najpametnejši moški, kar jih je. Če se mu boste zdeli dovolj zanimivi, si lahko obetati gradove v oblakih, naslednji dan pa odpoved zmenka brez razloga (ali, bog ne daj, z razlogom), še raje pa godrnjanje in kritikantstvo.

Sprememba je edina stalnica


Njegova spremenljivost je edina stalnica; je pa treba priznati, da se ne spreminja vedno na slabše, pogosto je vedno boljši in boljši. Večna uganka vam bo, a je niti ne poskušajte razrešiti. V srcu tega znaka leži skrivnost, ki bo to tudi ostala – tudi za vas.


Dvojčki imajo radi intelektualno stimulacijo, tudi v postelji. (jlp)

Dvojčki imajo radi intelektualno stimulacijo, tudi v postelji. (jlp)


Značilno za Dvojčke je, da se začnejo kar na lepem grdo in zadirčno vesti do vas. Če za to navidez nimajo nobenega razloga, je razlog prav mogoče v tem, da ste mu pravzaprav všeč. Svoje motive iz neznanega razloga rad zabriše z aktivnostjo v več smereh; kot bi s cikcakanjem hotel prelisičiti zasledovalca.
V intelektualnih dvobojih ga premagajte, če le morete; to mu bo zanimivo in ne bo se vas ustrašil, kot kak drug moški.


Kot veliki (so)govornik in šarmer je vedno v središču ženske pozornosti. Kljub temu Dvojčki ne varajo zlahka. Morate pa mu zaupati in verjeti vanj, le tako vam bo zvest; dvome zazna kot bi imel poseben radar za to.


To ima tudi svojo pozitivno stran: ni ljubosumen ali posestniški, ne bo vam očital koketiranja. Ljubezen zanj ni samo telesna, zemeljska stvar, ampak predvsem intelektualno in duhovno ujemanje. Njegovo hladnost najprej odtajajo skupne sanje.
Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran