Erotični horoskop: Dvojček - skladnost z drugimi znaki (1. del)

18.02.2010 | M.C.

Kako se vaše astrološko znamenje sklada s frfotavim, a nadvse zanimivim znakom Dvojčka?


V znamenju Dvojčkov.

V znamenju Dvojčkov.


Če ste zabaven, inteligenten sogovornik in pripravljeni partnerju nuditi svobodo, bo Dvojček nad vami naravnost navdušen.

Dvojčka – Oven


Znaka sta si blizu, oba imata rada nove izzive, sta nekoliko nestrpna in polna energije. Zelo rada in veliko se pogovarjata. Dvojček zna spregledati Ovnovo potrebo po dominaciji in mu jo prepusti. Ovnova dominantnost je za občasno tavajočega Dvojčka pravzaprav dobrodošla. V postelji Dvojček navdušeno ponuja Ovnu vedno nove variacije in zato jima ni nikoli dolgčas. Inteligenten Oven in Dvojček z domišljijo sta tako dobra prijatelja kot tudi dober par, ki uživa v seksu in družabnem življenju.

Ne bodite zapečkarski! Pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti Intimate Medicine Interactive.


Bi radi poizkusili kaj novega? Pokličite Dvojčka!

Bi radi poizkusili kaj novega? Pokličite Dvojčka!

Dvojčka – Bik


Bik in Dvojčka sta si čisto nasprotna po temperamentu; Bik je nefleksibilen, ne mara sprememb, Dvojček pa je frfotav in nemiren. Nasprotje je dobra podlaga za privlačnost; Dvojčka zaintrigira Bikova strastnost, a mu je neprimeren partner, saj Bik potrebuje občutek varnosti, ki mu ga Dvojček – vedno v iskanju novih dražljajev – ne more dati. Bik je rad doma, Dvojček pa vandra. Dvojčkove stranpoti so vir ljubosumja za posesivnega Bika, Dvojčku pa se zdi Bik nekoliko dolgočasen ljubimec. Dvojčku se zdi, da Bik zahteva preveč, tega se ustraši in zbeži iz zveze.Dvojčka – Dvojčka


Dvojčke vzburja masaža rok. (jlp)

Dvojčke vzburja masaža rok. (jlp)


Dvojčka se ne bosta nikoli naveličala drug drugega – zanima ju vse po vrsti, zlahka pa se posvetita čemu novemu in pozabita na prejšnji interes. Sta zelo živahen in nadvse šarmanten par, ki prireja najboljše zabave, saj imata veliko prijateljev in sta jim dobra sogovornika in gostitelja. Tudi v postelji se imata zabavno,a kar je izven postelje in zabave, hitro preraste v kaos, ki ga celo Dvojčka ne moreta prenašati zlahka. Preveč sta nemirna in nestabilna, da bi lahko zveza dolgo trajala.Dvojčka – Rak


Dvojček zna pogosto nerazpoloženega Raka razveseliti in spraviti v boljšo voljo, Rakova strastnost v postelji pa je zelo zadovoljujoča za Dvojčka. Vendar pa je Dvojček preveč spogledljiv, da bi to občutljivi Rak lahko dolgo prenašal. Rak ima rad varnost in zavetje doma, Dvojčka bi najraje posesivno privezal nase, medtem ko bi Dvojček najraje ves čas pohajal naokrog in se spogledoval z vsem, kar diha. Dvojček nima dolgo potrpljenja z Rakovimi spremembami razpoloženja, njegov nabrušen jezik pa Raka vse prehitro prizadene. Dvojček je intelektualen, Rak pa emocionalen, in tudi zato se težko razumeta kot ljubezenska partnerja.

 


Če bi radi bili z dvema, poiščite Dvojčico.

Če bi radi bili z dvema, poiščite Dvojčico.

Dvojčka – Lev


Takoj sta si všeč, saj ju privlačijo podobne stvari: družabno življenje, glamur, zabave, gledališče. Lev je ekstrovertiran, zato razume Dvojčkovo spogledljivost. Ta ga ne moti tudi zaradi preobilice samozavesti, ki je za Leva značilna. Leva moti Dvojčkova nagnjenost k posmehovanju, želi si več občudovanja, kar se zdi Dvojčku povsem odvečno. Ko gresta ven, bi rada drug drugega zasenčila, a ne na slab način, pri tem se zabavata. Veliko se smejita in se imata krasno v postelji, kjer se kar iskri od spolne napetosti, Leva navdušuje Dvojčkova domišljija. Dvojček in Lev zelo uživata, ko sta skupaj, možnosti za kaj več so dobre, sploh, če bo Dvojček ostal zvest.

Dvojčka – Devica


Vam en moški ni dovolj? Z Dvojčkoma vam ne bo nikoli dolgčas.

Vam en moški ni dovolj? Z Dvojčkoma vam ne bo nikoli dolgčas.


Oba imata intelektualen pristop k življenju; potrebujeta nekoga, ki ju mentalno stimulira. Vendar pa sta Dvojček in Devica dobra samo kot sogovornika, saj se v vsem ostalem razlikujeta. Devici se zdi Dvojček nezrel in neodgovoren, njemu pa Devica dolgočasna. Devica je analitična, Dvojček pa površen. Devica začne Dvojčku hitro ugovarjati in ga kritizirati, Dvojčku se zato zdi ravnodušna do njega in si poišče drugega partnerja.

 Če bo Dvojček našel pametno in pozorno osebo, ki je poleg tega tudi zabavna in svobodomiselna, bo zmožen ostati zvest. Preverite še kompatibilnost z znaki druge polovice astrološkega leta, ki sledi v nadaljevanju članka!

Ne bodite zapečkarski! Pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti Intimate Medicine Interactive.


Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran