Erotični horoskop: Dvojček - skladnost z drugimi znaki (2. del)

23.02.2010 | M.C.

Kako se inteligentni in zabavni Dvojček ujame s Tehtnico in znaki, ki sledijo? Preverite v članku!


V znamenju Dvojčka.

V znamenju Dvojčka.


Si želite vedno nekaj novega, potrebujete inteligentnega sopotnika in razumete potrebo po svobodi? Dvojček je pravi za vas!Dvojčka – Tehtnica


Dvojček in Tehtnica se ujemata tako intelektualno, kar je obema zelo pomembno, kot tudi na vseh drugih področjih. Razumeta se in se ne prepirata pogosto. Oba sta radovedna in živahna. Dvojček in Tehtnica sta skrbna in polna ljubezni. Oba rada hodita na zabave in potovanja. Nista ljubosumna, v postelji rada eksperimentirata in nista preveč zahtevna. Seks jima predstavlja bolj zabaven kot strasten dogodek. Razen pri denarju, ki ga oba rada razsipata, se jima ne more nikjer zalomiti. Manjše težave lahko nastopijo pri odločanju, saj sta oba neodločna.


Včasih se vam bo zdelo, da jih je celo več kot dve. (jlp)

Včasih se vam bo zdelo, da jih je celo več kot dve. (jlp)

Dvojčka – Škorpijon


Skrivnostni Škorpijon privlači radovednega Dvojčka, Škorpijona pa intrigira Dvojčkova živahnost. V postelji je zelo vroče, saj je Dvojček poln novih idej, Škorpijon pa zelo dinamičen, strasten in nenasiten, vendar se tu pravljica konča. Škorpijon ima rad zasebnost in je do partnerja posesiven, kar Dvojčku, ki živi za zabave in spogledovanje, nikakor ne odgovarja. Škorpijon si želi predanega partnerja, ki mu dovoljuje, da dominira. Dvojčkova nestanovitnost v ljubezni hitro iztiri ljubosumnega Škorpijona, Dvojček pa si ne pusti vzeti svoje neodvisnosti.

Dvojčka – Strelec


Sprijazniti se boste morali s spogledljivostjo, pa saj je neškodljiva. (jlp)

Sprijazniti se boste morali s spogledljivostjo, pa saj je neškodljiva. (jlp)


Ta dva nasprotna znaka se privlačita kot bi po njiju izumili rek „nasprotja se privlačijo“.  Tako Dvojček kot Strelec imata širok spekter interesov, pri tem pa tudi potrebo po neomejeni svobodi. Strelec je bolj intelektualen od Dvojčka, ta pa je bolj družaben. Oba sta zelo nemirna, v seksu pa se pogosto ne potrudita dovolj za partnerja. Preveč interesov izven zveze – tudi ljubezenskih – je vzrok za to, da se kaj hitro razideta, a ponavadi kot prijatelja.

 

Dvojčka – Kozorog


Dvojčki niso radi (pri)vezani. (jlp)

Dvojčki niso radi (pri)vezani. (jlp)


Površen in nekonvencionalen Dvojček hitro iritira konzervativnega in temeljitega Kozoroga, ki potrebuje občutek varnosti. Rutina, ki jo Dvojček sovraži, je za Kozoroga bistvenega pomena. Dvojčkova jezikavost in verbalne spretnosti v Kozorogu prebudijo dvom o lastni adekvatnosti, česar seveda ne bo pokazal, ampak bo postal tiranski. Dvojčkova potreba po novih dražljajih v Kozorogu vzbuja nezaupanje, Kozorogova prizemljenost pa Dvojčka duši. Dvojček lahko Kozoroga nauči čutnosti, a velike kemije med njima ni, močna čustva pa se tudi ne razvijejo.Dvojčka – Vodnar


Dvojček potrebuje vedno nove dražljaje, Vodnar pa je zelo inovativen, kar ju hitro poveže; oba imata rada nove stvari, ljudi in kraje, veliko hodita na zabave in  rada potujeta. Oba sta nepredvidljiva, kar sicer povzroča sitnosti, a jih znata rešiti z ljubeznijo. Vodnar je navdušen nad Dvojčkovim intelektom in zlahka prenese njegovo nestanovitnost, ki jo razume do te mere, da ostane z njim v prijateljskih stikih, tudi ko se razideta. Vodnar zna nemirnega Dvojčka pomiriti in stabilizirati. Oba si želite predvsem harmonično, intelektualno zvezo. Bolj kot strastna ljubimca sta Dvojček in Vodnar predana sopotnika drug drugemu.


Tudi Dvojčki znajo biti zvesti. (jlp)

Tudi Dvojčki znajo biti zvesti. (jlp)


Dvojčka – Ribi


Dvojčka pri Ribi privlači njena skrivnostnost, njo pa njegova pamet. Razigrani in netaktni Dvojček lahko vse prehitro prizadene nežno in občutljivo Ribo. Ko si Dvojček želi svobode, bi bila Riba rada občudovana. Ob nemirnem Dvojčku Riba ne more dobiti občutka varnosti, ki ga za srečo v zvezi potrebuje, Dvojček pa ne dobi potrebne svobode. Oba sta nagnjena k spremenljivosti razpoloženja, in nimata najboljšega stika z realnostjo. Oba potrebujeta partnerja, ki ju bo znal bolje usmeriti. Strast med  njima je velika, a to pelje bolj k temu, da Dvojček nepremišljeno seje ostre besede, Riba pa si jih preveč žene k srcu.

Če ste rojeni v Dvojčku, si najbrž želite inteligentnega partnerja, s katerim bi lahko poizkusili nove restavracije, neznane dežele in seveda vse mogoče spolne položaje. Horoskop Dvojčkom priporoča Ovna, Leva, Tehtnico in Vodnarja.


Tagi

  

Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran