Erotični horoskop: Dvojčka (22. maj – 21. junij)

25.03.2010 | M.C.

Spoznajte enega najbolj komunikativnih znakov zodiaka. Če bi najraje imeli dva partnerja, se zbližajte z Dvojčkom!V znamenju Dvojčka.


Preden daste svojo telefonsko klepetavemu Dvojčku, dvakrat premislite – znal bi vas klicati večkrat dnevno. Zanj je značilno, da je zelo zanimiv in aktiven sogovornik, ki se spozna na vse mogoče. Je pa res, da je to znanje precej površinsko – a kako tudi ne, saj nima časa, da bi preučil vse, kar ga zanima.

Dvojček je strašno radoveden, vedno hoče biti sredi dogajanja – a ne kot njegovo središče, ampak najraje v vsaki vlogi malo. Zelo rad počne več stvari hkrati, loti se več projektov naenkrat, kar se pogosto konča tako, da nobenega ne zaključi.


Ves čas si želi komunikacije, novih znanstev in izkušenj, vedno pa je tudi poln novih idej in zelo prilahodljiv. S svojo sposobnostjo hitrega razmišljanja in veščino komunikacije je Dvojček sposoben prepričati kogar koli v kar koli, in se postaviti na katero koli stališče v debati.

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!


Dvojček je zabaven, vsestranski in duhovit prijatelj, ki zna svoje bližnje vedno razvedriti. Poznanstva in hiter jezik mu prinašajo finančne uspehe, ki jih malce ekstravagantno porablja.


Dvojček ves čas išče pravega partnerja in se že ob najmanjši napaki odpravi dalje, k popolnejšemu. Ko pa tega najde, je pripravljen narediti vse za njegovo srečo. Kljub vsej komunikativnosti, humorju in šarmu se Dvojček pogosto predaja melanholiji in si želi nekoga, ki bi zapolnil to praznino. Ta nekdo pa mora biti dovolj inteligenten in poln domišljije, ki mu bo pustil svobodo za potovanja in podobno, ter v njem zbudil čustveno stran in ga potegnil iz vrtincev razmišljanja.


Kako omrežiti Dvojčka?


Dvojček se spozna na veliko stvari, a le površno, zato ga bo zelo impresioniralo, če kako področje poznate do potankosti. Konformizem in konzervativnost zanj nikakor nista pozitivni vrednoti. Dvojček zelo ceni dobrega sogovornika, pa četudi so njegova stališča diametralno nasprotna. Besede zna uporabljati kot orožje, uživa v intelektualnih pogovorih kot tudi v tračih. Zelo ceni iskrenost in mora vam zaupati, vi pa tudi ne smete sumničiti o njegovih namerah, to bi ga zelo prizadelo. Zelo rad se smeji.


Dvojček se hitro prične dolgočasiti in potrebuje mentalni stimulans. Če ga povabite na zmenek, poskusite najti kaj zares originalnega ali, še bolje, več stvari: najprej ga peljite na literarni večer, potem na burek, nazadnje pa na sprehod po nočnem mestu, med katerim lahko zavijeta v kak obskuren lokalček.


Dvojčku morate dovoliti, da se malo spogleduje; pa saj to počne tudi z vami. Bodite fleksibilni in odprti ter zgovorni. Dvojčku še v postleji najbolj delajo možgani, torej ga razvnemite s fantazijskimi igrami ali čim podobnim. Dajte mu svobodo in bodite pripravljeni slediti toku. Ne poskušajte ga spraševati, o čem pravkar razmišlja – to ga zelo moti, in vedno pozorno poslušajte, kaj vam ima povedati. Če ga poskušate zvezati, se vam bo še hitreje izmuznil.


Z Dvojčkom vam ne bo nikoli dolgčas. Če mu znate nuditi mentalni stimulans in raznolikost ter odprtost, bo rad ostal ob vas. Potrebuje občutek udobja in svobode obenem.

 


Potek zapeljevanja Dvojčka


Dvojček je zelo zabaven in šarmanten sogovornik, je pa tudi zahteven – nivo pogovora morate vzdrževati zan imiv. Velikokrat vam bo kaj obljubil in pozabil. Na njegov življenjski slog se je težko navaditi, če ste radi organizirani. Dvojček rad preizkuša nove restavracije,lokale, trende, a tudi spolne položaje in lokacije za seks. Zdaj boste spoznali, da je tudi Dvojček včasih slabe volje, in da se njegova razpoloženja zelo hitro menjajo – in ne, nobenega od teh ne zaigra.

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!

 

Za privolitev v poroko potrebuje kar nekaj časa, pri tem pa mu bo najbolj zanimivo, če se občasno delate, da vas ne zanima več tako zelo. Zelo pomembno mu je, da se nekdo zanima za to, kar ima za povedati, in pri tem mu ni mar, če se ne strinjate z njim. Dopuščajte mu, da koketira, saj to ni nič resnega, samo način komunikacije. Dvojček ima rad intimnost, a se je včasih ustraši. Pogosto se mu zdi, da ga s svojo ljubeznijo dušite, zato še enkrat poudarjamo, dajte mu občutek svobode. Imeli boste partnerja, ki vas svobodno ljubi in je zelo zabaven tovariš.Dvojček v postelji


Za Dvojčka je tudi seks umska telovadba; stremi k popolnosti in raznolikosti. Razen glave pa so njegova erogena cona tudi roke: masaža rok, poljubljanje dlani, božanje, držanje za roke. V postelji z Dvojčkom vam bo najbolj všeč to, da se zares zanima za vas. Bodite pripravljeni preizkusiti vsako sobo v hiši in marsikaj izven nje.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!


Tagi

     

Ocena 5.00 (5 gl.)
Vaša ocena: 

Seksi tipček

Zadnja sporočila v forumu

x---x
x---x 15. mar 2015 Imam sledeč problem pri osvajanju nikol še nisem poljubil punce in tudi osvajat se jo bojim ubistvu me je sram. KAJ...
osvajanje punce
kingpin
kingpin 30. jan 2015 Ok čeprav ni najbolj primeren forum, vednar se dobra znanka seli v prenovljeno stanovanje. Ravno je menjala okna,...
Neobičajno darilo...zavese
THOR
THOR 20. jan 2015 Evo jst firbec kot firbec grem mal pogledat na salamonov oglasnik "zasebni stiki" . ok. najprej 7000 žensk išče...se...
Ona isce njega

Anketa

ANKETA