Erotični horoskop: Kozorog (22. december – 20. januar)

19.12.2009 | M.C.

Kozorogi so radi zmagovalci, zmagovalci pa jih tudi privlačijo. Za partnerja znajo poskrbeti z neverjetno predanostjo in vztrajnostjo.


V znamenju Kozoroga.

V znamenju Kozoroga.


Kozorogi so zelo delovni in pripravljeni garati za dosego svojega cilja, pa če je ta karierni ali osebni oziroma ljubezenski. V ljubezni to pomeni, da vlagajo veliko energije (tudi v obliki denarja) v to, da za svojega partnerja ustvarijo idealno romanco. Pričakujete lahko torej glamurozne zmenke in neutrudnega partnerja v spalnici. Moč je za Kozoroge kot afrodiziak in močnemu partnerju vračajo s hvaležnostjo in predanostjo. Padli bodo na uspešne ljudi s stilom, ki stojijo z obema nogama trdno na tleh.Kako omrežiti Kozoroga?


Kozorog se partnerju zares posveti. (jlp)

Kozorog se partnerju zares posveti. (jlp)

Kozorogi ne hodijo veliko na zabave, še posebej, pa ne na take „brez stila“. Najlažje ga boste spoznali na delovnem mestu kot tistega najbolj delovnega, nekoliko zadržanega in konzervativnega. Po vsej verjetnosti si sploh ne bo želel odtrgati časa za vas med delom. Če pa ste vendarle dovolj privlačni zanj, mu morate dati vedeti, da je varno narediti prvo potezo – ali pa jo enostavne naredite vi. Pogovarjajta se o uspehih in ambicijah, pojdita v elegantno restavracijo, kjer bosta imela dovolj zasebnosti, da se Kozorog sprosti. To boste še lažje dosegli v udobju doma (ki mora biti urejen in ne preveč ekstravaganten). Kozorogi ne marajo labilnosti in igric. Če niste stabilni in odločni, ga raje pozabite.V zvezi s Kozorogom


Kozorogi se pogosto poročajo zelo pozno. (jlp)

Kozorogi se pogosto poročajo zelo pozno. (jlp)

Kozorog potrebuje precej časa,  preden stopi v akcijo, saj je zelo previden in pogosto konzervativen. Ko pa se odloči, je pripravljen trdo delati. Všeč so jim urejene in lepe stvari, enako pa velja tudi za ljudi; zunanji videz jim je pri partnerju precej pomemben. Praktični in delovni kot so, bodo radi kombinirali prijetno s koristnim.

Ne le videz, pomembna je tudi ambicioznost in tudi, kaj ste v življenju že dosegli. Kozorog namreč potrebuje partnerja, ki mu bo pri njegovem prizadevanju pri osvajanju vedno novih vrhov ne le stal ob strani, temveč mu tudi aktivno pomagal pri tem. Kozorog je takemu partnerju popolnoma predan in zaščitniški.

Občasno pa so Kozorogi v ljubezni lahko naporni, saj se bojijo, da bi se v tem izgubili. Kar je pri njih dejanska nevarnost, saj se pravemu partnerju posvetijo z vse srcem in so pripravljeni narediti vse, da bo partner zadovoljen. Za ljubezen so se pripravljeni truditi z vsemi močmi. Kozorogi si ustvarijo družino šele v poznih tridesetih.V postelji s Kozorogom


Navzven delujejo precej rezervirani, a v srcu tega se skriva divji ogenj. Za vzburjenje ne potrebujejo veliko, dovolj je že sama zaljubljenost. Seks in ljubezen sta namreč nujno povezana zanje. Kozorogom seks ne pomeni toliko, vendar pa so pri tem dobri, so predvsem neverjetno vzdržljivi. Pri seksu so zmerni, a aktivni do pozne starosti. Za partnerja zna Kozorog zelo dobro poskrbeti, saj je vztrajen, strasten in zvest. Seveda pa imajo radi, da tudi njih partner kdaj razvaja. Najbolj veseli bodo razumevajočega, močnega partnerja z močnim libidom. Radi imajo občutek, da vas lahko česa naučijo v postelji. Obožujejo masažo hrbta; začnite pri križu.

Najbolje se Kozorogi počutijo doma. (jlp)

Najbolje se Kozorogi počutijo doma. (jlp)

Kozorogi ne marajo presenečenj, tudi pri seksu ne. Ko si postaneta s partnerjem bolj domača, je tudi seks vedno boljši. Ne marajo seksa, pri katerem vas lahko zalotijo; pozabite na seks na javnih krajih. Všeč jim je, če predigra vključuje smeh in humor, saj se tako lažje sprostijo. Predigro imajo sicer radi in veliko truda vložijo tudi v to, a cilj je vendarle spolni odnos. Včasih potrebujejo precej časa, da se vzburijo in radi se potrudijo, da doživijo vrhunec istočasno s partnerjem. Všeč jim je tudi malce agresije: grizljanje, šeškanje, za nežnejše pa bo čisto v redu tudi boj z blazinami.


Tagi


Ocena 5.00 (3 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran