Erotični horoskop: Kozorog in Kozoroginja (22. december - 20. januar)

14.01.2010 | M.C.

Predstavljamo splošne in ljubezenske značilnosti moškega in ženske, rojenih v znamenju Kozoroga.

 

V znamenju Kozoroga.

V znamenju Kozoroga.


Ponujamo pomoč pri razumevanju srca tihe in oprezne Kozorginje ali zadržanega, z ironijo oboroženega Kozoroga.Kozoroginja

Kozoroginje so resne in delovne ženske. (jlp)

Kozoroginje so resne in delovne ženske. (jlp)


Kozoroginjo težko prepoznate, saj so med sabo zelo različne, skupna jim je predvsem zbranost, pa tudi uspeh na poklicnem področju in odločnost v ljubezni: ko si izberejo idealnega partnerja, jih nič ne ustavi in njihov je, ne da bi se dobro zavedel, kaj se je zgodilo. V nasprotnem primeru pa bo Kozoroginja raje samska, kot da bi se zadovoljila s kakim manj idelanim, in se bo povsem posvetila svoji že tako cvetoči karieri pesnice, pevke ali znanstvenice na naravoslovnem inštitutu.
Kozoroginja zelo ceni tradicijo, prednike in svojo družino. Rada si najde razne zadolžitve, a ponavadi si izbere eno in je v tej res zelo uspešna, saj je zelo natančna in vztrajna.

Urejen dom, družina in zakonska zveza so visoko na lestvici njenih prioritet, a če tam ne teče vse kot po maslu, se bo rada zatekala v službo, kjer bo tiho in neopazno plezala vse više. Kozoroginja ima izjemen čut za lepoto, skladnost in pravilnost, zato lahko postane dobra umetnica, a te lastnosti se kažejo tudi na bolj vsakdanjih področjih, tako da je vedno olikana in lepo urejena, da jo obdaja prava milina.

 

Za družino se Kozoroginje odločijo pozno. (jlp)

Za družino se Kozoroginje odločijo pozno. (jlp)Njene spremembe razpoloženja so lahko za partnerja zelo mučne; če se čuti zapostavljeno ali se v njej zbudi nezaupanje, je sposobna o tem v sebi premlevati mesece in mesece, partner pa je emdtem že davno pozabil, kaj bi lahko bil vzrok njenega mračnega razpoloženja. Rada bo trdila, da ni pesimistka, temveč realistka, a to je tipičen izgovor pesimista. Ste že slišali optimista trditi, da je realist? No, Kozoroginja je pogosto otožna zaradi vpliva Saturna, ki prinaša neizprosnost in temačnost. Tako kot Kozoroginja ne potrebuje gore komplimentov, tako tudi ne prenese posmehovanja.

V ljubezni potrebuje veliko varnosti in ne mara nikakršnih igric; šele ko se odloči, da ste tisti pravi, se bo res sprostila in uživala v ljubezni in seksu. Kozoroginje so na svoj način izredno privlačne, a običajno negotove glede svoje zunanjosti; pokažite jim, da jih imate radi tudi zaradi te. Kot dekleta pogosto izgledajo starejše zaradi svoje resnosti, v zrelih letih pa mladostnost ohranijo. Partnerja zna na svoj nevsiljivi način vrteti okoli prsta in njena ljubezen ne usahne kar tako. Če ji pomagate k samozavesti, bo vaša ljubica res hudo vroča.


Kozorog

Kozorga bo treba včasih zelo odločno spomniti, da je še kaj poleg službe. (jlp)

Kozorga bo treba včasih zelo odločno spomniti, da je še kaj poleg službe. (jlp)


Kozorog je videti samotarski in samozadosten, a si v resnici želi odobravanja in romantične ljubezni. Sploh slednje je cilj, ki ga bega, saj ima sicer zelo zemeljske cilje, je resen in stvaren. Pod zunanjostjo, ki govori o veliki natančnosti in še večji zadržanosti, se skriva romantično strastni ljubimec in topel prijatelj. Vendar pa lahko to skrito, toplo jedro tako tudi ostane: namreč skrito.

Obupno si želi pohvale in sprejetosti, a se pri tem pretvarja, da mu je za to kaj malo mar, še več, da ga to naravnost moti. Ko ga pohvalite, bo morda svojo zadrego skušal prikriti z ironijo. Ne ustrašite se, psokusite videti čez to in jasno vam bo, kako mu priznanje godi.

Za Kozoroga (in tiste okoli njega) nastopi srečno obdobje pozneje v življenju; mladi Kozorog je pretirano resen in mračen, pozneje – ko že nekaj doseže – pa se sprosti in začne se užitek. Zaradi svoje mladostnosti tudi v zrelih letih ga bodo mikale mlajše ženske, a kadar ima Kozorog družino, ni strahu, da bi bil nezvest.

Kozorogi ostanejo dolgo mladostni. (jlp)

Kozorogi ostanejo dolgo mladostni. (jlp)

Na družino je zelo navezan in jo visoko ceni, pogosto do poznih let živi pri starših. Kadar pa nima dobrega odnosa s starši, je to posledica globoke rane, ki so mu jo prizadejali v otroštvu, ko ga denimo niso nikoli pohvalili ali so ga celo zapostavljali.

Ljubezni pogosto ne zna pokazati, a ga vaša romantična iniciativa lahko nekoliko premakne. Ker želi biti v vsem dober, zaigrajte na to karto, če vam posveča premalo pozornosti,  nikar ne poskušajte v njem zbuditi ljubosumja, saj lahko preraste v nezaupanje, ki ga ne boste znali pogasiti.

Kozoroga ni lahko spraviti v zakon, a zato se tudi redko loči – kadar pa se, je to bliskovito in nič ga ne prepriča v „še eno možnost“. Če pa z njim ostanete do konca, si lahko obetate pretežno sončno obdobje po upokojitvi, saj Kozorog ostaja vitalen, a bolj sproščen in veliko poskočnejši od vrstnikov.Tagi


Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran