Erotični horoskop: Kozorog - skladnost z drugimi znaki (1. del)

18.01.2010 | M.C.

Vas zanima, kako se vaše znamenje sklada s konzervativnim, a zemeljsko privlačnim Kozorogom?


V znamenju Kozoroga.

V znamenju Kozoroga.


Ponujamo pregled kompatibilnosti Kozoroga z znamenji prve polovice astrološkega leta.

 

Kozorog – Oven


Dva dominantna znaka, pri tem pa je Kozorog konzervativen, Oven pa hrepeni po inovacijah in eksperimentih. Tudi denarno se ne skladata, saj je Kozorog previden z denarjem, Oven pa razsipen. V postelji se dobro ujameta, in sčasoma prične Oven spoštovati Kozorogovo moč in vzdržljivost. Ovire temu razmerju so, poleg neskladja pri denarju in prijateljstvih, tudi Kozorogova ljubosumnost in Ovnova potreba po zabavi.

Kozorog – Bik


Zelo obetavna zveza, Kozorog in Bik sta dober par, saj sta oba zelo strastna v seksu in premišljena na področju materialnih zadev. Bik je očaran nad Kozorogovo močjo, ta pa nad Bikovo stabilnostjo. Veliko romantike tukaj ne bo, čeprav Bik pravzaprav zadovoljuje Kozorogove skrite potrebe po njej, zato pa bo v tej zvezi veliko seksa. Imata skupne cilje in prijatelje ter interes za denar. Rada imata varnost. Čeprav je Kozorog nekoliko preveč skrivnosten za Bikov okus, mu zaupa, saj čuti, da mu je Kozorog predan. Oba sta ljubosumna, zato s tem v zvezi ne bo težav. Bika očara tudi Kozorogov smisel za humor.

 

Seks je za Kozoroga predvsem izraz ljubezni. (jlp)

Seks je za Kozoroga predvsem izraz ljubezni. (jlp)

Kozorog – Dvojčka


Površen in nekonvencionalen Dvojček hitro iritira konzervativnega in temeljitega Kozoroga, ki potrebuje občutek varnosti. Rutina, ki jo Dvojček sovraži, je za Kozoroga bistvenega pomena. Dvojčkova jezikavost in verbalne spretnosti v Kozorogu prebudijo dvom o lastni adekvatnosti, česar seveda ne bo pokazal, ampak bo postal tiranski. Dvojčkova potreba po novih dražljajih v Kozorogu vzbuja nezaupanje, Kozorogova prizemljenost pa Dvojčka duši. Dvojček lahko Kozoroga nauči čutnosti, a velike kemije med njima ni, močna čustva pa se tudi ne razvijejo.Kozorog – Rak


To sta nasprotna znaka, zato se pogosto zelo privlačita. Rak in Kozorog imata zelo različna temperamenta, kar je glavna ovira zvezi, ki pa jo je mogoče premagati. Kozorogov se preveč posveča karieri in nima časa za Raka. Rak je sramežljiv in občutljiv, Kozorog pa grob in dominanten, zato Raka zlahka „povozi“. Raku se zdi, da ga Kozorog nalašč odriva, saj ne more razumeti njegove rezerviranosti, zato Rak postane zlovoljen in se zavleče v svoj oklep. Kozorog se sicer tudi boji zavrnitve, in zato postane tiranski. Razlike se pogosto pokažejo za prevelike, da bi bila zveza dolgotrajna.

Kozorog – LevKozorog je praktičen in previden, kar duši ekstrovertiranega in ekstravagantnega Leva. Zadržani Kozorog ne občuduje Leva, ta pa je preveč nestrpen, da bi prodrl pod njegovo rezerviranost. Lev je impulziven, kar ruši red in organiziranost Kozoroga. Lev rad uživa v življenju, Kozorog pa je bolj asketski. Oba rada dominirata in ne želita popustiti. Lev obožuje razkošje, Kozorog pa je zelo varčen. Tudi v seksu se ne ujameta najbolj. Ta zveza nima dobrih obetov za prihodnost.

 

Kozorog se sprosti in začne uživati šele na stara leta. (jlp)

Kozorog se sprosti in začne uživati šele na stara leta. (jlp)

Kozorog – Devica


Devica in Kozorog imata podobna stališča o denarju, pa tudi v spolnosti se dobro ujameta. Takoj se privlačita, a seks zanju ni najpomembnejši, temveč v tem vidita predvsem izraz ljubezni. Drug v drugem znata najbolje prebuditi čustveno toplino. Devica zna shajati s Kozorogovimi depresijami. Delita tudi ambicioznost, ki se pri Devici izraža v perfekcionizmu. Prav ta in konstruktivna kritika, ki iz njega izhaja, pa Kozorogu pomaga pri njegovem napredovanju. Seksualno, finančno in socialno uspešna zveza.

V nadaljevanju sledi pregled kompatibilnosti Kozoroga še z znamenji od Tejtnice do Rib.


Tagi


Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran