Erotični horoskop: Kozorog - skladnost z drugimi znaki (2.del)

27.01.2010 | M.C.

Kako se Kozorog sklada z znaki od Tehtnice do Ribe?

 

V znamenju Kozoroga.

V znamenju Kozoroga.


Pregled Kozorogove kompatibilnosti z znaki iz druge polovice astrološkega leta vam lahko pomaga pri razumevanju potreb partnerja, rojenega v tem znamenju.


Kozorog – Tehtnica


Tehtnico lahko privlači Kozorogova umirjenost in urejeno življenje, vendar jo bo to minilo, ker ji Kozorog ne bo dovoljeval vihravosti. Tehtnica rada troši denar za lepe, včasih tudi čisto neuporabne reči, Kozorog pa je izrazito varčen in te zapravljivosti ne more prenašati. Tehtnica sprva spoštuje Kozorogovo predanost delu, potem pa ji to začne presedati, ker zaradi službe Kozorog včasih pozabi na seks. Kozorog ni vajen izjav ljubezni, ki jih Tehtnica vse bolj nepotrpežljivo pričakuje, nazadnje pa ga obdolži, da je hladen do nje.


Kozorog – Škorpijon


Škorpijona privlači varnost in umirjenost, ki jo izžareva Kozorog, njega pa Škorpijonova moč. Zapleten značaj in močna čustva bi utegnila Kozoroga zmesti. Strastnega Škorpijonaozorogova bo morda zmotila predanost delu, zaradi katere se bo počutil zapostavljanega. Medtem ko je Škorpijon skoraj seksualni manijak, pa Kozorog ne potrebuje prav veliko seksa. Ko pa do seksa le pride, se odlično ujameta. Strinjata se tudi o denarnih zadevah in sta rada doma. Zveza zahteva nekaj potrpljenja, vendar ima dobre možnosti za uspeh.  

 

Kozoroginje imajo občutljive noge. (jlp)

Kozoroginje imajo občutljive noge. (jlp)


Kozorog – Strelec


Vesel Strelčev značaj prežene Kozorogove skrbi, Kozorog pa zna Strelca rešiti iz denarnih zagat. Vendar pa Kozorog ne more računati na resno podporo Strelca, kadar se ga poloti resnejše malodušje, poleg tega bi ga Strelčevo neodgovorno ravnanje z denarjem lahko spravilo ob živce. Strelec potrebuje seks in zabavo, Kozorog pa je najraje zakopan v delo in si mora za seks vzeti čas. Ker je Strelec velik strokovnjak za seks, bi znal v Kozorogu prebuditi večje želje po seksu.


Kozorog – Kozorog


Dva Kozoroga se med sabo zelo spoštujeta, saj spoštujeta lastnosti, kot jih imata sama. Oba sta previdna, zadržana, varčna in delovna. Sta pa tudi mračna in trmasta in bi zato potrebovala bolj topla, vesela in prilagodljiva partnerja. Predvsem v postelji, kamor dva Kozoroga skupaj redko zaideta, saj drug drugega ne priganjata od dela in raznih zadolžitev. Preveč se ukvarjata s karierami, da bi našla čas za medsebojno ljubezen. Ta kombinacija je dobra v poslu, v ljubezni pa ne najbolj.

Kozorog je temeljit in vzdržljiv ljubimec. (jlp)

Kozorog je temeljit in vzdržljiv ljubimec. (jlp)

Kozorog – Vodnar


Kozorog in Vodnar sta velika individualista, a pri tem želi Kozorog dominirati, Vodnar pa potrebuje predvsem veliko svobode. Njuna zveza se kmalu prelevi v prijateljstvo, saj sta za ljubezensko zvezo preveč različna: Vodnar je inventiven, Kozorog pa konzervativen; Vodnar nekoliko sanja, Kozorog pa je skrajno praktičen. Poleg tega Vodnar rad zapravlja denar in menjuje službe, Kozorog pa je znan po svoji varčnosti, ki meji na skopost, in predanosti eni službi, zaradi česar se mu Vodnar zazdi preveč neodgovoren. Dobro prijateljstvo, a zveza bo zahtevala preveč truda.Kozorog – Ribi


Kozorog bo z veseljem vodil dovzetno Ribo v postelji, Riba pa mu bo rada sledila. Ljubeznivost in iskrenost Rib bo Kozoroga očarala in vnesla radost v njegovo življenje. V zameno bi Kozorog Ribi nudil stabilnost in varnost, ki jo ta potrebuje, zato ga bo vdano občudovala – to pa je nekaj, kar Kozorog nujno potrebuje, a si ne upa priznati. Čustveno se dobro dopolnjujeta in se razumeta glede vrednot. Kozorog se mora le malce potruditi in Ribi pokazati ljubezen, pa bo zveza odlična.


Kozorogu priporočamo, da si izbere partnerja izmed ljudi, rojenih v znamenju Bika, Device, Škorpijona ali Rib.


Tagi


Brez ocene
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran