Erotični horoskop: Lev (23. julij – 23. avgust)

17.03.2010 | M.C.

Predstavljamo erotične in romantične značilnosti kraljevskega znaka v horoskopu, sončnega in pozitivnega Leva.


V znamenju Leva.

V znamenju Leva.


Lev je plemenit in dostojanstven, kar prekipeva od veselja in življenjske moči.  
Ta sončni znak se kar blešči od samozavesti, energije in privlačnosti; kjer koli se pojavi, postane središče zabave. Je srčen in domiseln, prezira dolgčas in enoličnost. Če se nič ne dogaja, za dogajanje v svojem življenju poskrbi sam. Lev rad pretirava in živi na veliki nogi. Za Leva nič ni preveč dobro, luksuz je zanje minimalni pogoj. Z Levom se boste imeli lepo kot z velikim otrokom: treba ga je pohvaliti, in je že pripravljen na nove izzive – v zameno pa pričakuje le občudovanje. Lev je egocentričen, a potrebuje pohvale in laskanje drugih. Če je njegov ego ranjen, si želi še več pohval in laskanja, a si tega ne bo upal pokazati. Lev zna biti bahav in len, a je skoraj nemogoče, da ga ne bi imeli radi, saj prinaša sonce in optimizem.

Ponosen in malce domišljavi Lev si želi, da ga partner občuduje in mu sledi, v zameno pa je izjemno velikodušen. To je sijajna kombinacija, saj se partner ob Levu počuti kot nekaj res posebnega. Lev mora biti na prvem mestu, kralj v zvezi. Treba ga je razvajati in crkljati, v zameno pa boste dobili vulkan strasti. Romanca z Levom je polna presenečenj in zabave.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!

Kako omrežiti Leva?


Leva zmasirajte in predel bo kot mucek. (jlp)

Leva zmasirajte in predel bo kot mucek. (jlp)


Levovo pozornost boste najhitreje pritegnili z neskončnimi izrazi občudovanja; s komplimenti pravzaprav ne morete pretiravati, Lev je namreč prepričan, da si vse zasluži. Ko peljete Leva na zmenek, ne pozabite, da zanj ni nič preveč dobro; restavracijo torej skrbno izberite ali pa ga peljite na kak kulturni dogodek. Napadalen make-up in preveč ekstravagantna oblačila ga bodo odbila, še bolj pa skopuštvo: Lev si zasluži le najboljše.

Izučite se v umetnosti dajanja komplimentov, Levu jih ni nikoli dovolj. Ni potrebe, da bi ga hvalili kar tja v en dan, poiščite lastnosti, ki so vam res všeč in jih hvalite, kadar se le spomnite. Boste videli, da ni težko. Uživajte v Levovem humorju, smejte se na ves glas. Lev je zabaven in topel, še toliko bolj, če ga iskreno občudujete in mu prepustite prvo mesto. Tega ne bo nikoli zlorabljal, ampak ga bo delil z vami.

Levi ljubijo luksuz. (jlp)

Levi ljubijo luksuz. (jlp)

Leva ne smete kritizirati ali zanemarjati na račun kariere ali kake druge manj pomembne stvari – Lev bo prepričan, da vam ni več do njega. Ne ukazujte mu, ne spodbijajte njegove neodvisnosti in ne žalite njegovega ponosa.

Lev težko prenaša rutino in dolgčas, od partnerja pričakuje energičnost in zanos, kot ga ima sam. Čeprav je sam sebi pogosto dovolj, je zelo rad v dvoje -  uživa v občudovanju, rad se sonči v toplini ljubezni, se razdaja in se pusti razvajati v seksu. Tu ni zelo inovativen, zato pa ognjevit, energičen in strasten.


Potek zapeljevanja Leva


Levi znajo biti leni in raje prepustijo "delo" ženskam. (jlp)

Levi znajo biti leni in raje prepustijo "delo" ženskam. (jlp)

Leva bo očaralo vaše očaranje nad njim; bolj ko ga zasipate z ljubeznijo, več je boste dobili nazaj. Pripravite se na to, da boste najprej le eden od občudovalcev, saj Levu več pomeni tudi bolje. Kljub temu pa zna biti zvest in predan tistemu, ki ga res ljubi. Ves čas bo hotel biti v središču pozornosti, sprva bo morda skrival svoja čustva, ker se boji zavrnitve. Od partnerja pričakuje, da bo velikodušen in nebo varčeval na njem. Lev zna biti nepopustljiv in trmast, ko se odloči za nekaj, kar ga veseli. Kot pravi despot vas bo prepričal, da so njegove želje tudi vaše. Lev je rad ekstravaganten, zato se ga varčni ljudje izogibajo. V seksu je včasih težko shajati z Levom, ki ima velik apetit, pri tem pa je dokaj len. Po drugi strani pa se vam lahko zgodi, da bo ves čas na lovu za čim boljšim. Če to zmorete sprejeti in ga resnično ljubite, vam bo ljubezen vračal tudi dolgoročno.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!


Tako kot vse ostalo, je tudi poroka z Levom ekstravagantna in bleščeča. Lev je na partnerja ponosen in zmožen vračati ljubezen vse dokler jo dobiva. Ljubezen mu je pomembnejša od poroke in hvaležen vam bo, da to razumete. Na svojega zakonca želi biti ponosen, želi, da vsi vedo, da ima najboljšega partnerja. Ko zaživita skupaj, bodite pozorni na pretirano veselost ali mračnost – to lahko pomeni, da skuša nekaj prikriti. Ponavadi je to strah pred tem, da ni dovolj dober za vas. K pogovoru ga lahko spodbudite tako, da mu začnete govoriti o lastnih strahovih in poudarite, da je treba veliko poguma, da se strahove prizna.


V postelji z Levom


Levinje so rade dominantne tudi v postelji. (jlp)

Levinje so rade dominantne tudi v postelji. (jlp)

Kot rečeno, Lev nima veliko domišljije v postelji, pogosto je tudi len ali nagnjen k iskanju še boljšega. Razen tega pa je to strasten ljubimec, odprt za vse vrste spolnih odnosov, če je le ves čas v centru pozornosti. Zelo mu godijo komplimenti kot del predigre, ki je zanj nasploh zelo pomembna, in samega spolnega odnosa. Zadetek v polno so ogledala, v katerih lahko občuduje samega sebe v akciji – in svojega najboljšega partnerja, seveda.
Če ga želite pripraviti na seks, ga razvajajte s kopeljo in masažo; Levova erogena cona je hrbet. Masaža ga bo zelo sprostila – če ga bo sprostila preveč, se posvetite občutljivemu delu tik nad trtico, ki je na poseben način povezan z genitalijami.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!


Tagi

  

Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran