Erotični horoskop: Lev in Levinja (23. julij – 23. avgust)

22.03.2010 | M.C.

Ste se zaljubili v toplo in ekstravagantno Levinjo ali vas je očaral energični Lev – kaj pa zdaj? Pomagajte si z našim horoskopom!

 


V znamenju Leva.

V znamenju Leva.

Levinja

 

Levinja je kraljica, kjer koli se pojavi; a velikodušna in šarmantna, da ji nihče ne zameri njenega vodstva. Vedno je izbrano oblečena in graciozna, njeni potrebi po tem, da jo opazijo, je vedno zadoščeno. Levinja je bistra in živahna, vsekakor pa tudi lepa in zelo privlačna. Levinje si želijo viteze, ki jim služijo, kot si kraljice zaslužijo. Vaše glavno orodje pri dvorjenju naj bo kak trubadurski cvetnik, kamor se lahko zatečete po nasvet, idejo za kompliment, ali tolažbo v plemenitosti. Levinji morate zares dvoriti, tu zanemarjenost in vulgarizmi odpadejo, da o škrtarjenju ne govorimo. Tako kot je ona pripravljena nuditi najboljše, tako morate biti tudi vi. Lepo se torej oblecite, uglajeno govorite in jo razvajajte z darili in razkošnimi zmenki.

 

Forumi, zmenki, galerije in še več- pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti!

 

 

Levinja si želi možatega moškega. (jlp)

Levinja si želi možatega moškega. (jlp)

Levinja ima rada nekaj drame v življenju


Levinja ima rada šport, še bolj pa teatralne dogodke, karneval, gledališče, opero. Zelo rada je v blišču in tam, kjer se kaj dogaja. Levinja uživa v karieri, kjer lahko blesti, doma pa najraje prireja zabave. Veliko časa posvetijo svojemu videzu, predvsem pričeski in lasem. Njihove omare so polne oblek, in to ne kakršnih koli, ampak resnično okusnih in – dragih. Levinje so pogosto nagnjene k trošenju denarja za lepe in razkošne stvari, kamor poleg oblek in pohištva sodijo tudi zabave in darila.

Zanimivo je, da imajo to kraljevsko žensko ponavadi rade tudi ženske; do nje kljub njeni privlačnosti in lepoti ne čutijo nevoščljivosti, ampak prej toplo naklonjenost. Nihče se ne more upreti njenemu nasmehu in optimizmu, ki ga izžareva.


Pobudo prepustite Levinji. (jlp)

Pobudo prepustite Levinji. (jlp)


Nanjo se pokloni kar lepijo in rada se sonči v njih; ljubosumja ne kažite, saj nima smisla. Levinje so zveste, dokler ste vi zvesti njim. Čeprav je rada na prvem mestu, je copate ne privlačijo. Levinja ima rada izziv, partnerja, ki jo kroti, a se tudi pusti krotiti. Srce vam bo podarila brez oklevanja, v celoti in spontano. Do partnerja je zelo zahtevna, zahteva pa predvsem veliko pozornosti in občudovanja.

V vsem, česar se loti, želi biti Levinja uspešna, zato je v nevarnosti, da se izčrpa. Uravnovesiti zna kariero, družino, ljubezen in konjičke. Levinja je močna ženska, ki ima rada vse pod kontrolo. Zveza z Levinjo bo vedno razburljiva in zabavna, polna pozitivne energije in topla.


Lev


Iz Levovih šap se boste težko izvile. (jlp)

Iz Levovih šap se boste težko izvile. (jlp)

Levi so zelo družabni moški, vedno v centru dogajanja. Pravzaprav potrebujejo publiko, ki pa se pojavi sama od sebe, saj je Lev zelo karizmatičen, možat in poln seksapila. Jasno je, da morate biti njegova publika tudi vi, deloma pa morate kot  njegov partner sodelovati v njegovi drami.

Lev pod mirno zunanjostjo pogosto skriva nečimrnost in oblastnost, ki je ne izzivajte s poskusi dominiranja. Lev se vede kot dramatičen ljubimec iz viteškega epa: prekipeva od strasti, romantike in, če slučajno ni uslišan, kar umira od bolečine. Pri dvorjenju niti najmanj ne skopari, pričakujte obilico rož, daril in poklonov.

Levu se boste morali podrediti


Ko vas Lev dobi v svoje šape, boste težko odkorakali; ne le to, poslušati boste morali njegove velikodušne nasvete o tem, kaj obleči, kako se počesati in s kom se lahko družite. Njegove pozornosti ne poskušajte vzbuditi s tem, da se spogledujete z drugimi, saj je to nevarno početje zanje, za vas pa ne prinaša nekega bistvenega rezultata, da ste „dragoceno blago“ je vašemu Levu že jasno, sicer ne bi izgubljal časa za vas. V svoji brutalni iskrenosti je pogosto zelo netakten, a tega mu ne  boste dolgo zamerili.


dajte mu vedeti, kako pogumen in možat se vam zdi. (jlp)

Dajte mu vedeti, kako pogumen in možat se vam zdi. (jlp)


Lev mora biti na prvem mestu in tu ni debate; takoj za njim je lahko vajina družina, če jo imata. Zase zahteva vso pozornost in dolžno spoštovanje, kar vrača s kraljevsko velikodušnostjo in dobrosrčnostjo. Čeprav karizmatičen in željan hvale, Lev redko ni zvest, saj je za kaj takega enostavno prelen. Kljub lahkotnosti, ki jo kaže, je v bistvu stanoviten in dobro ve, kaj hoče.

Pri denarju bi moral biti bolj racionalen; tu ga tepeta po glavi tako njegov ponos kot velikodušnost in želja po razkošju. Zaradi svoje sposobnosti popraviti in izdelati stvari pa lahko denar tudi kje prihrani.

 

Forumi, zmenki, galerije in še več- pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti!


Tagi

  

Ocena 5.00 (4 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran