Erotični horoskop: Lev - skladnost z drugimi znaki (1. del)

29.03.2010 | M.C.

Oglejte si pregled Levove kompatibilnosti z znaki zodiaka od Ovna do Device.


V znamenju Leva.

V znamenju Leva.


Vas privlači bleščeči in samozavestni Lev? Kljub temu, da se dobro zaveda svojega šarma, mu ga boste morali potrjevati: komplimenti so za Leva tako kot božanje za mačko.Lev – Oven


Seksualno je ta zveza pravi požar, saj sta Oven in Lev oba strastna in romantična obenem.  Oba imata potrebo po nadvladi, vendar si jo znata nekako razdeliti oziroma najti kompromis. Oven mora biti na prvem mestu, a mora pri tem ves čas občudovati Leva; dokler drug drugemu priznavata nekakšen primat, se čisto dobro razumeta. Razen odlične skladnosti v spalnici imata tudi druge skupne interese, tako da je zveza lahko naravnost bleščeča, če si le uspešno (raz)delita prvo mesto.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!

 

Lev – Bik


Lev mora vladati, Bik pa se hoče vedno odločati po svoje; nobeden od njiju ni vajen popuščati. Biku manjka razumevanje Leva, ki si ves čas želi biti poveličevan; moti ga tudi Levova potreba po tem, da bi ga premagal ter Levova egocentričnost. Leva stvar jezi, Bik pa je vedno bolj trmoglav. Bik težko že samo gleda Levovo pompoznost in ekstravagantno zapravljanje denarja, kaj šele, da bi v njej kakor koli sodeloval. Bik je tuzemski in razumno organiziran, Lev pa ves čas hrepeni po nečem večjem. Skladata se predvsem v spolnosti, a tudi tu Bik potrebuje čas, Lev pa bi najraje počel vse naenkrat. Preveč konfliktov za uspešno zvezo.


Lev – Dvojčka  


Takoj sta si všeč, saj ju privlačijo podobne stvari: družabno življenje, glamur, zabave, gledališče. Lev je ekstrovertiran, zato razume Dvojčkovo spogledljivost. Ta ga ne moti tudi zaradi preobilice samozavesti, ki je za Leva značilna. Leva moti Dvojčkova nagnjenost k posmehovanju, želi si več občudovanja, kar se zdi Dvojčku povsem odvečno. Ko gresta ven, bi rada drug drugega zasenčila, a ne na slab način, pri tem se zabavata. Veliko se smejita in se imata krasno v postelji, kjer se kar iskri od spolne napetosti, Leva navdušuje Dvojčkova domišljija. Dvojček in Lev zelo uživata, ko sta skupaj, možnosti za kaj več so dobre, sploh, če bo Dvojček ostal zvest.


Levinjo preprosto morate občudovati. (PhotoXpress)

Levinjo preprosto morate občudovati. (PhotoXpress)

Lev – Rak


Negotovemu Raku je Levova ekstrovertiranost, odprtost in moč zelo všeč, je ravno to, kar njemu manjka, in v komunikaciji s tem ponosnim znamenjem zna uporabiti svojo nezmotljivo intuicijo. Rak ve, da mora Levu laskati in ga hvaliti na vse pretege, zato je Lev z njim zadovoljen in mu z veseljem daje svojo optimistično podporo, ko Raka zgrabi pesimizem. Čeprav sta oba romantična, se njun pogled na zvezo precej razlikuje: Lev si želi razburljivosti in ognjemetov, Rak pa sanja o intimni izpolnjenosti zveze. Rak je rad doma in potrebuje občutek varnosti, ki mu ga potepuški Lev ne more nuditi. Levu laska, da je Rak zelo navezan nanj, prav tako ju je všeč Rakova čustvenost in intenzivnost v seksu. Lev v zvezi vsekakor dominira.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!

Lev – Lev


Ta dva pripadnika kraljevske družine se težko dogovorita, kdo bo glavni, sicer pa se odlično razumeta, saj sta oba zelo strastna, romantična. Zelo uživata v življenju in seveda tudi v seksu. Če se uspeta dogovoriti glede vladanja, je zveza obetavna, vendar pa Lev pogosto težko sprejme še en tak ego, kot ga ima sam, tako da je razmerje med dvema Levoma pestro ne samo v postelji, temveč tudi v areni.Lev – Devica


Devica ne razume Levove pompoznosti in nagnjenosti k dramatiziranju, Leva pa Devičin intelekt privlači, čeprav se mu sicer zdi Devica malenkostna in hladna. Devica je praktična in varčna, Lev pa rad živi ekstravagantno in na veliki nogi. Leva sicer tolaži, da Devica ne poskuša dominirati, a pogreša tudi laskanje, ki mu ga Devica ni pripravljena dati, saj jo moti njegov ego. To, da ga Devica ne obožuje, Lev smatra pravzaprav že za žalitev; Devica se mu nikakor ne želi podrediti, pa čeprav sama nima nobenega interesa po nadvladi. V seksu se Devica Levu zdi hladna in zadržana, kar ga ohlaja. Bolje, da najdeta druge partnerje.


Če ste svojemu Levu ali Levinji pripravljeni prepustiti prvo mesto in ji deliti komplimente, ste na dobri poti v uspešno strastno in romantično zvezo, v kateri se boste počutili kot nekaj zares posebnega.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!


Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran