Erotični horoskop: Lev - skladnost z drugimi znaki (2. del)

26.04.2010 | M.C.

Preverite, kako se lev ujema z znamenji od Tehtnice do Ribi!

 


V znamenju Leva.

V znamenju Leva.


V drugem delu članka preverite Levovo kompatibilnost z ljudmi, rojenimi v drugi polovici leta.

Ste pripravljeni biti zvest in predan partner laskanja željnemu Levu? Čaka vas topla, včasih malce dramatična zveza, v kateri bosta družno uživala v vseh zadovoljstvih, ki jih ponuja življenje.


Lev – Tehtnica


Tehtnica je nagnjena k umetnosti in ima zelo razvit estetski čut, kar Leva zelo privlači, prav tako kot njena neodločnost, ob kateri je Levu samodejno prepuščeno vodstvo, ki si ga tako želi. Lev se navdušuje nad seksom, Tehtnica pa nad bolj duhovno platjo zveze, vendar jo pritegne Levova živahnost, ki se dobro sklada z njeno razigranostjo. Tudi v postelji je Lev glavni, kar odgovarja obema, njegova energična in velikodušna čutnost je ravno to, kar razvname Tehtnico. Pri denarju se jima rado zaplete, saj sta oba ekstravagantna in zapravljiva, ko želita vzbujati pozornost, to pa je ves čas. Svoj luksuzno in prijetno opremljeni dom spremenita v malo dramo.

 

Ne bodite zapečkarski. Pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti.


Lev – Škorpijon


Lev težko prenaša Škorpijonovo ljubosumje, ta pa njegovo potrebo po laskanju in ugajanju na vsakem koraku. Levu se zdi Škorpijon težak, Škorpijon pa ima Leva za pretencioznega. Oba imata potrebo po dominiranju, zato tudi tu nastopijo težave. Škorpijon si želi strast, Lev romanco, ki pa jo otežuje temperamentnost in potreba po nadvladovanju, ki jo imata tako Lev kot Škorpijon. V seksu se sicer dobro ujameta, a to ni dovolj za uspešno zvezo.

 

Levi v postelji niso zelo inovativni, so pa romantiki. (PhotoXpress)

Levi v postelji niso zelo inovativni, so pa romantiki. (PhotoXpress)

 

Lev – Strelec


Oba sta seksualno zelo strastna znaka in če lahko kdo od Strelca pričakuje zvestobo, je to prav Lev. Oba sta navdušena nad svobodo in avanturami ter spoznavanjem novih ljudi, tako da težav z ljubosumjem pri tem ognjenem paru ni. Leva očara Strelčeva odprtost in optimizem, ki sta lastnosti, značilni tudi za Strelca. Strelec z veseljem dovoljuje Levu, da se ponosno nosi. Zelo uspešna zveza.

 Lev – Kozorog


Kozorog je praktičen in previden, kar duši ekstrovertiranega in ekstravagantnega Leva. Zadržani Kozorog ne občuduje Leva, ta pa je preveč nestrpen, da bi prodrl pod njegovo rezerviranost. Lev je impulziven, kar ruši red in organiziranost Kozoroga. Lev rad uživa v življenju, Kozorog pa je bolj asketski. Oba rada dominirata in ne želita popustiti. Lev obožuje razkošje, Kozorog pa je zelo varčen. Tudi v seksu se ne ujameta najbolj. Ta zveza nima dobrih obetov za prihodnost.


Lev – Vodnar


Vodnar rad analizira in kritizira, kar nikakor ni dobro za Levovo samozavest in ponos. Vodnarjevo čustveno distanciranost Lev razume kot osebno odbijanje. Lev ne more sprejeti, da Vodnarja iritira njegova potreba, da je ves čas v središču pozornosti.  Med njima je sicer močna privlačnost, ki jo podžiga Vodnarjeva nekonvencionalnost in z druge strani Levova energičnost. Oba se rada družita in spoznavata nove ljudi. Vodnar se Levu ne posveti dovolj, zameri mu tudi njegovo dominiranje. Lev je čuten, Vodnar pa bolj mentalen in potrebuje svobodo za raziskovanje novih obzorij. Čeprav  imata skupne interese, večino stvari razumeta zelo različno.


Lev – Ribi

Med Levom in Ribo se razvije privlačnost, ker sta si zelo različna, vendar pa se v razlikah ne dopolnjujeta. Lev je dominanten, Riba je rada vodena, a do nesoglasij prihaja zaradi Levove odprtosti, ki trči ob Ribino introspekcijo. Lev je družaben in si želi odobravanja z vseh strani, Riba pa ima raje bolj mirno življenje. Ribi se zdi Lev aroganten in netakten. Za Leva je Riba preobčutljiva in preveč razmišljujoča, oba pa več jemljeta kot dajeta. Ko se prepirata, Lev izbruhne, Riba pa se zapre vase, tako da težko kaj rešita. Zveza ni obetavna.


Levu ne bo nikoli dolgčas s partnerjem, ki mu vrača z enakim entuziazmom in lahko gre v korak z njim. Seveda ga mora tudi občudovati in se pustiti voditi. Levovi idealni zodiakalni partnerji so: Oven, Tehtnica, Strelec.


 

 

Ne bodite zapečkarski. Pridružite se najbolj odprti spletni skupnosti.

 

 

 

 

 


Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran