Erotični horoskop: Oven (21. marec – 20. april)

11.01.2010 | M.C.

Predstavljamo ljubezenske in erotične značilnosti prvega med znaki zodiaka, vročekrvnega in energičnega ovna.V znaku ovna.

V znaku ovna.


Oven, s katerim se krog zodiaka začne, predstavlja nov začetek. Za ljudi, rojene v znamenju ovna, je značilna naravnanost k dejanjem, akciji. Vedno so polni energije in entuziazma za stvari, katerih se lotevajo. Ne čutijo strahu pred novim, pripravljeni so tvegati in so optimistični glede izida akcije.
Pogosto so koleriki, manjka jim taktnosti, a so sami hitro užaljeni zaradi kake malenkosti. Dolgčasa ne prenesejo. Pri denarju imajo več sreče kot pameti, a dolgove vedno vračajo, saj so preponosni, da jih ne bi.


Ovni so mišičasti in možati. (jlp)

Ovni so mišičasti in možati. (jlp)


Ovni so hitrih kretenj, mišičasti in srednje visoki. Obraz ovna je širok, z ozko brado in poudarjenimi ustnicami. Zaradi energičnosti in strasti jih obkroža avra magnetične privlačnosti in imelo vas bo, da se jim kar takoj predate. A to ne bi bila dobra poteza: radi se namreč igrajo igro lova, hočejo narediti prvi korak. Za resnejšo zvezo je nujna sestavina duhovna privlačnost. Oven bo zelo razumevajoč in čustven, a morate mu zagotoviti, da je najboljši.

Kako omrežiti ovna?


Oven potrebuje tudi duhovno vez. (jlp)

Oven potrebuje tudi duhovno vez. (jlp)

Če nimate poguma, kar pozabite. Brez zadržkov ga občudujte, Opens internal link in current windowkomplimente zna sprejeti in jih obožuje. Lažnih komplimentov se izogibajte na daleč, oven jih bo prepoznal. Približajte se mu s pametjo, torej s pogovorom, saj potrebuje tudi intelektualnega sopotnika, ki mu je sposoben slediti kamor koli. Kljub temu, da potrebuje inteligentnega in pogumnega sopotnika, se ne obotavljajte pokazati, da imate tudi bolj ranljivo plat –zaupajte mu problem in užival bo v vlogi svetovalca. Pričakujte direkten odgovor oziroma rešitev, v katero vaš privlačni svetovalec ne dvomi. Nikakor pa mu ne poskušajte ukazovati, to ovna močno odbija. Če mu že morate vsiliti kako idejo, storite to tako, da bo mislil, da je zrasla na njegovem zeljniku.


Dober kraj za zmenek je kak športni dogodek, saj imajo radi šport – če igre ne razumete, vam jo bo z veseljem in zanimivo razložil. Dobro je tudi, če se spomnite česa res originalnega, s čimer boste zadobili vso ovnovo pozornost, kak adrenalinski šport, koncert, karneval, tudi eksotična večerja.

Oven potrebuje adrenalin. (jlp)

Oven potrebuje adrenalin. (jlp)

Ovnu pustite, da vas poskusi osvojiti, saj radi lovi. Pokažite mu, da ste svoboden duh, ki ne bo omejeval njegove svobode, tega ne prenese. Najhujša napaka, ki jo lahko naredite pa je, da poskušate zadušiti ovnov zanos, ki ga čuti ob svojih številnih aktivnostih. Vedno bodite pripravljeni za avanturistične predloge, ki se porajajo v njegovi bujni domišljiji. Uživajte v njegovi strasti, zabavi in blišču. Ne kritizirajte ga in ne flirtajte z drugimi, svoje bivše ljubimce pustite v preteklosti.


Potek zapeljevanja ovna


Oven je središče zabave. (jlp)

Oven je središče zabave. (jlp)

Naj opazi vaš svobodni duh in intelektualne sposobnosti, potem pa se pustite ujeti. Če ste mu zanimivi, vas bo oven klical večkrat dnevno. Sicer je precej nedosleden in egocentričen v navadah, pogosto zgleda agresiven, tudi ko ni. Uporaben nasvet za ovnov oster jezik: »skozi eno uho noter, skozi drugo ven«. V resni zvezi ali zakonu potreuje zagotovilo, da bo imel svobodo in individualnost. Ljubezen bolj kaže v dejanjih kot v besedah. Ko se začne obnašati strogo in celo okrutno, je to znak strahu, ki pa se lahko obrne v zaupanje. Zagotoviti mu morate prostor za individualnost in vrnil se bo njegov entuzijazem.

Oven v postelji


Ovnica rada prevzame pobudo. (jlp)

Ovnica rada prevzame pobudo. (jlp)

Oven, pod vplivom planeta Marsa rad lovi, je neustrašen in poln energije. V seksu, ki traja vso noč, se bo pokazala njegova domišljija in nagnjenost k dominanci. Predigra mu je tuja – če je pripravljen on (ona), ste tudi vi. Ovnice znajo zaigrati neizkušenost, da vas preizkusijo. Ovni imajo radi igro dominance/podreditve in grob seks. Seksualno se najbolj sklada s strelcem, levom in vodnarjem, najmanj primerni partnerji pa so rak, devica in škorpijon.
Tagi

  

Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran