Erotični horoskop: Oven - skladnost z drugimi znaki (1. del)

12.04.2010 | M.C.

Vas zanima, kako se vaše znamenje sklada z njenim/njegovim?


Se skladate z Ovnom?

Se skladate z Ovnom?


Če ste Oven/Ovnica, verjetno nimate težav z neodločnostjo pri začenjanju novega razmerja. Morda pa vam bo kratek razmislek vseeno koristil pri pravi odločitvi ali vsaj razumevanju svojega nesojenega partnerja. Vse, kar morate vedeti, je njeno/njegovo nebesno znamenje.Oven – Oven


Strast je prisotna, a nobeden od njiju se ne želi podrediti, oba pa ne moreta voditi. Ovnica je celo bolj dominantna od Ovna. Na začetku je zveza videti obetavna, a kmalu se sprevrže v boj za prvo mesto in pride do resnejšega neskladja. Če imata oba partnerja, rojena pod istim znamenjem, močne interese izven zveze in je njuna energija močno usmerjena tja, je neskladje manj destruktivno, a ostaja.

 

Oven – Bik


Dobro se razumeta, vendar lahko prične Bik Ovna hitro dolgočasiti, sploh v postelji, kjer Bik nima presežka domišljije in je bolj umirjene sorte. Razen tega pa se kar dobro ujameta v postelji. Oven je čustven, Bik je čuten in to jima prinaša veliko užitka. Impulzivni Oven ves čas išče nove izkušnje in ima potrebo po svobodi, Bik pa je posesiven in ljubosumen, kar ni dobra kombincija: Ovna duši Bikova posesivnost, Bika pa grize Ovnova potreba po individualnosti. Poleg tega se zaplete tudi pri denarju, Bik je namreč dober poslovnež, Oven pa razsipnež. Če bosta kljub vsemu zdržala skupaj, bo Oven pričel ceniti Bikovo privrženost, vendar pa je tak zakon precej naporen.Oven – Dvojčka


Znaka sta si blizu, oba imata rada nove izzive, sta nekoliko nestrpna in polna energije. Zelo rada in veliko se pogovarjata. Dvojček zna spregledati Ovnovo potrebo po dominaciji in mu jo prepusti. Ovnova dominantnost je za občasno tavajočega Dvojčka pravzaprav dobrodošla. V postelji Dvojček navdušeno ponuja Ovnu vedno nove variacije in zato jima ni nikoli dolgčas. Inteligenten Oven in Dvojček z domišljijo sta tako dobra prijatelja kot tudi dober par, ki uživa v seksu in družabnem življenju.

 


Ovnice so strastne.

Ovnice so strastne.

Oven – Rak


Znaka sta navdušena in fascinirana drug nad drugim, a se v temperamentu preveč razlikujeta, da bi ustvarila uspešno zvezo. Ta razlika nazadnej vpliva celo na spolno privlačnost med njima. Oven je koketen in individualist, Rak pa potrebuje občutek varnosti in je do partnerja zaščitniški. Rak je previden, Oven zaletav, njegov oster jezik zlahka prizadene občutljivega Raka; njuni prepiri so utrujajoča borba med Ovnovo agresivnostjo in Rakovo obrambno pozicijo, kar ne vodi nikamor. Oven ni človek družinskega življenja, Rak pa se najbolje počuti v varnosti doma. Začetna strast se zelo hitro ohladi.

Oven – Lev


Seksualno je ta zveza pravi požar, saj sta Oven in Lev oba strastna in romantična obenem.  Oba imata potrebo po nadvladi, vendar si jo znata nekako razdeliti oziroma najti kompromis. Oven mora biti na prvem mestu, a mora pri tem ves čas občudovati Leva; dokler drug drugemu priznavata nekakšen primat, se čisto dobro razumeta. Razen odlične skladnosti v spalnici imata tudi druge skupne interese, tako da je zveza lahko naravnost bleščeča, če si le uspešno (raz)delita prvo mesto.

 


Kdo bo dovolj zanimiv, da bo pogrel strastnega Ovna in mu stal ob strani, ko bo to potrebno, kdo mu bo zaupal in mu dal tudi svobodo? Preverite še Ovnovo kompatibilnost z znamenji od Device do Rib, ki sledi v nadaljevanju članka!

Tagi

  

Ocena 3.00 (3 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran