Erotični horoskop: Oven - skladnost z drugimi znaki (1. del)

12.04.2010 | M.C.

Vas zanima, kako se vaše znamenje sklada z njenim/njegovim?


Se skladate z Ovnom?

Se skladate z Ovnom?


Če ste Oven/Ovnica, verjetno nimate težav z neodločnostjo pri začenjanju novega razmerja. Morda pa vam bo kratek razmislek vseeno koristil pri pravi odločitvi ali vsaj razumevanju svojega nesojenega partnerja. Vse, kar morate vedeti, je njeno/njegovo nebesno znamenje.Oven – Oven


Strast je prisotna, a nobeden od njiju se ne želi podrediti, oba pa ne moreta voditi. Ovnica je celo bolj dominantna od Ovna. Na začetku je zveza videti obetavna, a kmalu se sprevrže v boj za prvo mesto in pride do resnejšega neskladja. Če imata oba partnerja, rojena pod istim znamenjem, močne interese izven zveze in je njuna energija močno usmerjena tja, je neskladje manj destruktivno, a ostaja.

 

Oven – Bik


Dobro se razumeta, vendar lahko prične Bik Ovna hitro dolgočasiti, sploh v postelji, kjer Bik nima presežka domišljije in je bolj umirjene sorte. Razen tega pa se kar dobro ujameta v postelji. Oven je čustven, Bik je čuten in to jima prinaša veliko užitka. Impulzivni Oven ves čas išče nove izkušnje in ima potrebo po svobodi, Bik pa je posesiven in ljubosumen, kar ni dobra kombincija: Ovna duši Bikova posesivnost, Bika pa grize Ovnova potreba po individualnosti. Poleg tega se zaplete tudi pri denarju, Bik je namreč dober poslovnež, Oven pa razsipnež. Če bosta kljub vsemu zdržala skupaj, bo Oven pričel ceniti Bikovo privrženost, vendar pa je tak zakon precej naporen.Oven – Dvojčka


Znaka sta si blizu, oba imata rada nove izzive, sta nekoliko nestrpna in polna energije. Zelo rada in veliko se pogovarjata. Dvojček zna spregledati Ovnovo potrebo po dominaciji in mu jo prepusti. Ovnova dominantnost je za občasno tavajočega Dvojčka pravzaprav dobrodošla. V postelji Dvojček navdušeno ponuja Ovnu vedno nove variacije in zato jima ni nikoli dolgčas. Inteligenten Oven in Dvojček z domišljijo sta tako dobra prijatelja kot tudi dober par, ki uživa v seksu in družabnem življenju.

 


Ovnice so strastne.

Ovnice so strastne.

Oven – Rak


Znaka sta navdušena in fascinirana drug nad drugim, a se v temperamentu preveč razlikujeta, da bi ustvarila uspešno zvezo. Ta razlika nazadnej vpliva celo na spolno privlačnost med njima. Oven je koketen in individualist, Rak pa potrebuje občutek varnosti in je do partnerja zaščitniški. Rak je previden, Oven zaletav, njegov oster jezik zlahka prizadene občutljivega Raka; njuni prepiri so utrujajoča borba med Ovnovo agresivnostjo in Rakovo obrambno pozicijo, kar ne vodi nikamor. Oven ni človek družinskega življenja, Rak pa se najbolje počuti v varnosti doma. Začetna strast se zelo hitro ohladi.

Oven – Lev


Seksualno je ta zveza pravi požar, saj sta Oven in Lev oba strastna in romantična obenem.  Oba imata potrebo po nadvladi, vendar si jo znata nekako razdeliti oziroma najti kompromis. Oven mora biti na prvem mestu, a mora pri tem ves čas občudovati Leva; dokler drug drugemu priznavata nekakšen primat, se čisto dobro razumeta. Razen odlične skladnosti v spalnici imata tudi druge skupne interese, tako da je zveza lahko naravnost bleščeča, če si le uspešno (raz)delita prvo mesto.

 


Kdo bo dovolj zanimiv, da bo pogrel strastnega Ovna in mu stal ob strani, ko bo to potrebno, kdo mu bo zaupal in mu dal tudi svobodo? Preverite še Ovnovo kompatibilnost z znamenji od Device do Rib, ki sledi v nadaljevanju članka!

Tagi

  

Ocena 3.00 (3 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Tomaž33 15. maj 2016 Moja pa uporablja sledečo zadevo, skupaj z gelom - do sedaj še ni bilo...
Vrste zaščite
GospodaricaEmma 28. jan 2016 Sem mlada, lepa zapeljiva gospodarica Emma, sem naravno dominantna, sem tvoj pekel in tvoja nebesa, sem razlog zakaj...
Ona isce njega
nylonlover  8. jan 2016 zaniam me mnenje glede odprte zveze...razlogi za..razlogi proti....
odprta zveza

Anketa

ANKETA