Erotični horoskop: Oven - skladnost z drugimi znaki (2. del)

14.12.2009 | M.C.

Vas zanima, kako se vaše znamenje sklada z njenim/njegovim? Ponujamo pregled Ovnove kompatibilnosti z vsemi znaki zodiaka: od Device do Rib.


V znamenju ovna.

V znamenju ovna.


Oven – Devica


Oven in Devica si čisto vse, s seksom na čelu, povsem drugače predstavljata. Nasprotja se sicer privlačijo, a to je pri Ovnu in Devici kratkotrajno. Devica pri seksu potrebuje čas, Oven pa ne pozna besede predigra. Oven hoče vedno imeti glavno besedo, Devica pa hoče, da je vse po njenem, pa čeprav na tih in zadržan način, rada kritizira in komplicira, Oven pa je zaletav in zanjo preveč ekstravaganten. Devica ni zelo družabna, rada je v ozkem krogu inteligentnih prijateljev, Oven pa ljubi zabave. Skratka, njuni prepiri so bolj strastni od njunega seksa.

 


Ovnice rade dominirajo. (jlp)

Ovnice rade dominirajo. (jlp)

Oven – Tehtnica


Na začetku je privlačnost med nasprotnima znakoma močna, ker se dopolnjujeta in njuno erotično življenje je precej zanimivo. Vendar pa sta si v temperamentih zelo različna, Tehtnica si želi miru in harmonije, Oven pa išče akcijo in dogodivščine. Oven zahteva od partnerja popolno zvestobo in ne verjame Tehtničinemu tehtanju in neodločnosti, zaradi njegove nebrzdane strasti se mu njena čustva zdijo plitka. Oven si bo kmalu iskal nekoga bolj strastnega, Tehtnica pa nekoga bolj obvladljivega.Oven – Škorpijon


Fantastičen seks, saj sta oba čutna in strastna ter polna energije, a pri čustvenem delu zveze se stvar zaplete. Oven želi biti dominanten, Škorpijon pa želi kontrolirati. Zaradi mnogih interesov Ovna se zbudi Škorpijonova ljubosumnost in lahko postane tiranski. Poleg tega pa ekstrovertiranega Ovna spravlja v obup Škorpijonova skrivnostnost. Kljub odličnemu seksualnemu dogajanju je zveza zelo nestabilna zaradi konstantnega boja za prevlado.Ovni se radi zabavajo. (jlp)

Ovni se radi zabavajo. (jlp)

Oven – Strelec


Tako Oven kot Strelec sta aktivna, spontana, družabna in znata uživati življenje. Oba imata rada naravo in zanimive pogovore. Zaradi impulzivnosti in skoraj pretirane iskrenosti se Oven in Strelec pogosto skregata, a to so manjši prepiri, ki se rešijo na zabaven način. Oba imata smisel za humor in se dobro razumeta. Tudi v postelji se dobro ujameta. Pomembno je, da se razumeta v svojih pogledih na individualnost, ki jo potrebuje Oven, in občasno samoto, ki je potrebuje Strelec. Tako rekoč popoln par.Oven – Kozorog


Spet dva dominantna znaka, pri tem pa je Kozorog konzervativen, Oven pa hrepeni po inovacijah in eksperimentih. Tudi denarno se ne skladata, saj je Kozorog previden z denarjem, Oven pa razsipen. V postelji se dobro ujameta, in sčasoma prične Oven spoštovati Kozorogovo moč in vzdržljivost. Ovire temu razmerju so, poleg neskladja pri denarju in prijateljstvih, tudi Kozorogova ljubosumnost in Ovnova potreba po zabavi.

 


Potrebujejo občutek svobode. (jlp)

Potrebujejo občutek svobode. (jlp)

Oven – Vodnar


Oba sta zelo neodvisna, Vodnar je zelo nepredvidljiv, karje po eni strani vir zanimanja za Ovna, po drugi pa se celo Oven lahko začne počutiti zanemarjenega. Oba sta aktivna in imata veliko interesov.  V postelji ima Vodnar veliko domišljije, Oven pa ga še inspirira. Dobro razumeta potrebe drugega po svobodi. Če vložita v zvezo nekaj taktnosti in razumevanja predvsem kar se tiče dominantnosti, lahko zraste v zelo uspešno.

Oven – Ribi


Oven bo očaran nad Ribino zapeljivostjo in privlačnostjo, njun seks bo zaradi Ribine izjemne intuicije in fantazije vedno zanimiv za Ovna. Razlike v njunih osebnostih se dopolnjujejo; Ribo privlači Ovnova strastnost, Ovnu pa laska njena privrženost. Oven se bo z veseljem odločal namesto Ribe, ki potrebuje predvsem nekoga, ki ji bo v oporo. Oven rad kritizira in njegov oster jezik lahko prizadene nežno Ribo. Oven mora vložiti samo malo taktnosti in zveza bo srečna.   Ovni ne potrebujete rož in sveč, da bi bili zvesti sopotniki in vroči ljubimci. Upamo, da boste našli svoj izziv in enako močnega partnerja, nekoga, ki bo podžigal vašo strast, sprejel vašo avanturističnost in užival v vaši energičnosti. Dolgčas mu z vami zagotovo ne bo nikoli!
Tagi

  

Ocena 4.00 (5 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran