Erotični horoskop: Ovnica in Oven (21. marec – 20. april)

22.02.2010 | M.C.

Kaj lahko pričakujete od Ovnice ali Ovna, ki se je usidral/a v vaše srce?

 

Oven in ovnica.

Oven in ovnica.Ogledali smo si splošne značilnosti ovnov, sedaj pa poglejmo še, kaj je značilno ljubezni in erotiki za ovne in ovnice glede na spol.

Ovnica


Ovnica izmed vseh žensk najlažje živi brez partnerja, ker je zapletena v vrsto aktivnosti, ki jo izpolnjujejo. Zna poskrbeti zase, emancipirana  kot je. To pa še ne pomeni, da si partnerja ne želi! Po vsej verjetnosti bo naredila prvi korak k razmerju in njeno pobudo pričakujte tudi v postelji. Ta neodvisnost je vsekakor pomemben del njenega šarma.

 


Nikar ne zdolgočasite ovnice. (jlp)

Nikar ne zdolgočasite ovnice. (jlp)


Najbolj jo odbija – dolgčas


Strasti se ovnica ne ustraši zlepa, zbeži pa pred Opens internal link in current windowdolgočasnimi copatami. Ne mara zalezovanja in oboževanja, a ne more brez občudovanja – med tem boste morali najti zdravo mero. Tudi njo samo muči ta protislovnost v željah: kako obvladati izbranca ob tem, da si želi, da bi on nadvladal njo. Pri ovnici se igrajte igrico »upri se in popusti«, kar pa morda ni tako igrivo lahko, kot se sliši. Vedno mora biti na prvem mestu.


Ko ste si njeno srce priborili, bo na vas ponosna in zaščitniška do vas. Nihče vas ne bo mogel očrniti pri njej – to lahko stori le ovnica sama. Ponosni nanjo in njene mnoge sposobnosti morate biti tudi vi, a brez zaščitništva, ki meji na ljubosumje. Pričakovala bo brezpogojno zaupanje, ki pa ga ne bo izdala.
Tudi v težkih situacijah se dobro znajde, zaradi neupogljivega optimizma verjame v čudeže, ki se ji zato pogosto tudi res zgodijo; a na napakah se ovnica ne uči. Ne boste je slišali godrnjati ali se pritoževati. Če ovnica potoži, potem je res hudo.

Njena ranljiva stran


Pod agresivnostjo se skriva ranljivost. (jlp)

Pod agresivnostjo se skriva ranljivost. (jlp)

Pred ovnico ne smete ničesar skrivati, tega ne prenese. Pričakuje povsem enakovreden odnos: tako pri gospodinjskih delih kot v seksu. Pričakuje občutek skupnosti, inteligentne pogovore in deljenje vsega – to pa pripelje do topline, ki jo najdete le redkokje.
Če se skregate, bo to precej burno, a se bo hitro poleglo. Ni zamerljiva, maščevalna ali samopomilovalna. Je pa ranljiva, saj je njen optimizem prepogosto porušen – kljub  temu se vedno znova obnovi. Ranljivost ovnica  skriva za širokim nasmehom in burnim vedenjem. Pokažite razumevanje za njeno ranljivo plat in hitro se ji bo vrnil optimizem. Z ovnico vam ne bo nikoli dolgčas, vedno bo verjela v vas in vam dajala pogum.

Ne spreglejte erotičnih horoskopov za ostala znamenja!

Oven


Moški, rojen v znamenju ovna, je nestrpen, samozavesten in predrzen, skratka mačo tip. Vedno pred vsemi drugimi, včasih tudi sam pred seboj; tako je impulziven, da ves čas izgleda, kot da se mu mudi. Z njim se vedno kaj dogaja, mirnega družinskega življenja tako rekoč ni sposoben. Tudi moški oven je poln entuziazma pri začenjanju novih razmerij, v katerih ne trpi Opens internal link in current windowdolgčasa in polovičarstva. Ko ljubi, je to scela in zares, in v tem je zelo iskren. Pri tem je nepoboljšljiv romantik, kar ni vedno lepo: rože, podoknice, večerje in tako naprej že, a ko vas vidi brez ličil in s PMS-jem, se njegove predstave o romantičnosti razblinijo, kar ga razjezi. Če ga znate spraviti nazaj do mnenja, da ste vendarle njegova princeska, bo spet vse v redu. Če se bo oven ohladil, boste to takoj opazile, ker se ne zna pretvarjati. Seks potrebuje redno in intenzivno, zaradi svoje možatosti pa je zelo privlačen.


Oven ima dvojna merila v ljubosumju. (jlp)

Oven ima dvojna merila v ljubosumju. (jlp)

Uporniški in ljubosumen


V ljubosumju ima dvojna merila: njegovo druženje s prijateljicami je povsem nedolžno in je njegova pravica, ve pa se nimate kaj ozirati za kom drugim.
Oven je zelo uporniške narave in se avtoritetam upira prav po najstniško; kadar je kljub svojemu izjemnemu intelektu (ki se ga jasno in še predobro zaveda) poražen, se bo želel potolažiti pri vas. Najbolje bo, da njegovim tožbam pritegnete in ga crkljate, ne poskušajte ga prepričati, da ni tako hudo. Ne izdajte mu, da poznate njegov občutek manjvrednosti.

Oven je zaletav idealist


Ovni so pogosto preveč zaletavi. (jlp)

Ovni so pogosto preveč zaletavi. (jlp)

Ovnov jezik je oster in pogosto reče kaj, česar ne misli. Od partnerice pričakuje, da mu bo znala in hotela slediti, obenem pa biti samosvoj človek. Ko ga hočete v kaj prepričati, mu morate svoje ideje servirati kot njegove lastne.
Z denarjem je oven zelo radodaren, pravzaprav kar preveč. Težko prenese, če je ženska uspešnejša od njega. Pazite se njegove nepremišljenosti, a ne poskušajte zatreti njegovega zanosa. Zares, kar preveč protislovnih nians ... Če vam uspe vse to uravnotežiti, ste na dobri poti k večni ljubezni.
Razplamtite ga z rdečim perilom in svečami, ter predvsem z izmikanjem, saj je rad »lovec« – to pa bo najbrž tudi vaša edina predigra...

 

NOVO: Izčrpna spletna enciklopedija o spolnosti, zdravju, nosečnosti,, srečnem zakonu, zmenkovanju in čustvenih težavah! partnerskem odnosu

 

 

 

 


Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran