Erotični horoskop: Rak (22. junij – 22. julij)

25.01.2010 | M.C.

Predstavljamo erotične značilnosti romantičnega in čutnega Raka!


V znamenju Raka.

V znamenju Raka.
Rak je lunarni znak, vlada mu Mesec, in povezan je z vodo ter umikanjem vase. Njegove najbolj splošne značilnosti so umikanje vase, sramežljivost, občutljivost, a tudi vztrajnost, poduhovljenost. Je materinski tip, ki hrani in greje, a tudi ljubosumno čuva vse, kar mu je pomembno. Tudi partnerja, jasno.

Rak skriva pod pogosto nedostopnim površjem močne sile. Zunanji oklep je tam, da varuje preveč občutljivo sredico, ki si želi predvsem opogumljanja in ljubezni, ki jo je treba tudi pokazati. Ko dobite njegovo zaupanje, dobite tudi tisto najboljše, kar lahko ponudi, predvsem pa večno lojalnost. Sploh mu ni pomembno, kaj drugi govorijo o ljudeh, ki jih ima rad, njihove napake preprosto ignorira. Če Raka povprašate za nasvet ali prosite za uslugo, vam bo sprva neprijazno odrekel, potem pa storil vse, kar je v njegovi moči, da bi vam pomagal. Presojajte ga torej po dejanjih, ne po besedah.


Rakice imajo občutljive prsi. (jlp)

Rakice imajo občutljive prsi. (jlp)


Rak je posesiven in skoraj bolestno lojalen, kar pomeni, da ohranja stike z vsemi prijatelji, bivšimi ljubimci in ostalimi, ki so pustili kak pečat na njegovem življenju. Rak je pogosto sentimentalen in nostalgičen, rad se spominja preteklosti.

Rak je zelo predan domu, družini in zakonskemu partnerju; skoraj nemogoče ga je varati, ker zazna vsako spremembo v razpoloženju. Ima močno intuicijo in domala fotografski spomin.

K cilju se Rak ne poda naravnost, ampak po zaviti poti – kar pa ne pomeni, da ne pride točno tja, kamor je namenjen. Njegova velika občutljivost je pravzaprav njegova moč; ko se nauči obvladati svojo sramežljivost in močna čustva, lahko s svojim intelektom in sposobnostjo imaginacije doseže karkoli si zada.


Kako omrežiti Raka?

Raki so družinski, materinski ljudje. (jlp)

Raki so družinski, materinski ljudje. (jlp)

Rak je občutljiv tako na pohvale kot na kritike: zlahka prepozna iskren kompliment in ga brez dvoma loči od lažnega laskanja. Komplimente seveda obožuje, z njimi ga boste najlažje potegnili iz njegovega oklepa. Zato ga ne hvalite v prazno, ampak ubesedite tisto, kar vam je res všeč. Pokažite mu svojo mehko, nežno stran, to ga bo očaralo in zmehčalo njegov oklep. Pogosto se užalijo in ne pozabijo zlahka, zakaj. Za zmenek izberite romantično mesto, mogoče sprehod po plaži v mesečini ali pa kak vodni šport. Raka boste ob vodi vsekakor lažje pripravili do tega, da se bo počutil varnega. Še bolje pa je, da ga povabite k sebi domov, ker je najraje v udobju doma. Skuhajte mu okusno večerjo, oglejta si film, če boste v vse to vnesli še romantiko, ste na dobri poti, da si pridobite opreznega Raka.

Rak potrebuje veliko pozornosti, občutek varnosti (tako čustvene kot materialne) in pogosto izkazovanje ljubezni. Ne pozabljajte na obletnice in odprite svoje srce. Rak vas bo vedno ščitil pred zunanjim svetom in ustvaril dom, ki ga ne boste želeli zapustiti. Nikoli, ampak res nikoli, se Raku ne posmehujte; tudi, če se samo šalite, bo občutljivi Rak videl za vašimi besedami več, kot je tam v resnici (ali pač?). Ker mu vlada Mesec, je Rak zelo spremenljiv – to sprejmite in se ne obremenjujte z njegovimi muhami in nerazpoloženjem. Kmalu bo spet duhovit in pozoren sopotnik. Ne poskušajte mu ukazovati, saj dobro ve, kaj hoče.

Potek zapeljevanja Raka


Raku je všeč, če ga razvajate, zanj porabljate denar in mu posvečate veliko pozornosti. Rak vas ne bo zasipal z darili in vam plačeval dragih večerij, ker je varčen in skrben, vas bo pa zasipal s pozornostjo, ko se bo počutil dovolj varnega. Takrat se bo razcvetela tudi vsa njegova čutnost, ki ste jo zaslutili za njegovim diskretnim šarmom in privlačnostjo. Ko vas docela sprejme, bo potreboval najprej nekaj samote, kar se vam lahko zdi nenavadno, a s tem se pravzaprav regenerira, da bi se vam res lahko posvetil.


Raki so posesivni. (jlp)

Raki so posesivni. (jlp)

Zna biti zelo introvertiran; takrat ga lahko spravite iz oklepa z romantično in seksi atmosfero, poiščite „vajine“ pesmi, prižgite sveče in začnite obujati spomine.
Svojega Raka poslušajte s srcem, ne z glavo. Raku je pomembna vajina intimnost, to kar je samo vajino. Potrebuje vas, a vam tega ne bo znal vedno pokazati; pogosto se bo v tem primeru raje skril v svojo lupinico. Ko vam začne zares zaupati in se vam preda, se bo v njem pojavil strah pred tem, da ga zapustite. To poskuša prebroditi tako, da vam odreka ljubezen, da ne bi preveč izgubil, „ko ga zapustite“. Poskusite to razumeti ter ostati nežni in dosledni v svoji ljubezni.


Rak v postelji


Raki so radi doma. (jlp)

Raki so radi doma. (jlp)

Rak se stvari rad loteva počasi, tako da nikar ne hitite, ampak se posvetite ustvarjanju varnega posteljnega okolja. Ko se bo počutil varnega, boste nagrajeni s strastnim, čutnim in kreativnim ljubimcem, ki se sicer boji narediti prvi korak, a vam izpolni vsako željo. Seks z Rakom je zelo čustven dogodek. Če znate nejevoljnega Raka prepričati v seks, ste rešili tako rekoč vse probleme. Rak ima rad seks na plaži ali v vodi. Glavna erogena cona so tako pri Rakih kot pri Rakicah prsi; božajte, poljubljajte in grizite jih, lahko pa se lotite tudi erotične masaže prsi.


Tagi

  

Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran