Erotični horoskop: Rak - skladnost z drugimi znaki (1. del)

19.02.2010 | M.C.

Vas zanima, kako se vaše znamenje sklada z znaki od Ovna do Device.

 


V znamenju Raka.

V znamenju Raka.

 

Ponujamo pregled Rakove kompatibilnosti z vsemi znaki zodiaka: v tem delu od Ovna do Device.


Rak si želi mirnega in samozavestnega partnerja, ki mu bo nudil oporo in optimističen pogled na svet. Od partnerja pričakuje predvsem razumevanje in sposobnost globokega čustvovanja.

 

Rak – Oven


Znaka sta navdušena in fascinirana drug nad drugim, a se v temperamentu preveč razlikujeta, da bi ustvarila uspešno zvezo. Ta razlika nazadnje vpliva celo na spolno privlačnost med njima. Oven je koketen in individualist, Rak pa potrebuje občutek varnosti in je do partnerja zaščitniški. Rak je previden, Oven zaletav, njegov oster jezik zlahka prizadene občutljivega Raka; njuni prepiri so utrujajoča borba med Ovnovo agresivnostjo in Rakovo obrambno pozicijo, kar ne vodi nikamor. Oven ni človek družinskega življenja, Rak pa se najbolje počuti v varnosti doma. Začetna strast se zelo hitro ohladi.


Rakice so najraje doma, z družino. (jlp)

Rakice so najraje doma, z družino. (jlp)


Rak – Bik


Bik in Rak sta rada doma, ljubita romantiko in imata veliko potrebo po seksualnem izražanju ljubezni. Rakova domišljija dopolnjuje Bikov konvencionalen pristop k seksu. Stabilnost Bika uravnoveša Rakovo spremenljivo razpoloženje, pri tem pa mora biti Bik vseeno malce pazljiv z besedami, da ne prizadene Raka. Raku godi Bikova posesivnost, saj je sam zelo privržen in predan. V Biku Rak najde oporo, ki jo potrebuje, v zameno pa mu nudi predanost in zadovoljuje njegove potrebe po toplem, mirnem domu, romantiki in seksu; skratka, razvaja ga in skrbi zanj, Biku pa to zelo prija. Bikove ambicije in sposobnost ravnanja z denarjem se skladajo z Rakovo finančno opreznostjo. Imata veliko skupnih interesov in podobne želje, zato je zveza med Rakom in Bikom harmonična.Rak - Dvojčka


Raki so vedno negotovi, zato potrebujejo potrjevanje ljubezni. (jlp)

Raki so vedno negotovi, zato potrebujejo potrjevanje ljubezni. (jlp)

Dvojček zna pogosto nerazpoloženega Raka razveseliti in spraviti v boljšo voljo, Rakova strastnost v postelji pa je zelo zadovoljujoča za Dvojčka. Vendar pa je Dvojček preveč spogledljiv, da bi to občutljivi Rak lahko dolgo prenašal. Rak ima rad varnost in zavetje doma, Dvojčka bi najraje posesivno privezal nase, medtem ko bi Dvojček najraje ves čas pohajal naokrog in se spogledoval z vsem, kar diha. Dvojček nima dolgo potrpljenja z Rakovimi spremembami razpoloženja, njegov nabrušen jezik pa Raka vse prehitro prizadene. Dvojček je intelektualen, Rak pa emocionalen, in tudi zato se težko razumeta kot ljubezenska partnerja.


Rak – Rak


Rak in Rak(ica) imata preveč skupnih lastnosti, da bi lahko funkcionirala. Če ta dva sramežljivca sploh prideta skupaj, se sicer odlično razumeta, a lahko drug drugega tudi zelo hitro užalita in prizadeneta. Oba sta preobčutljiva, preveč zahtevna in odvisna od partnerja. Eden od drugega zahtevata ogromne količine čustvene pozornosti in vedno se jima zdi, da drugi daje premalo. V postelji se sicer odlično uskladita, sta čutna in entuziastična ljubimca, a to je za uspešno zvezo premalo.


Rak – Lev


Raki so zelo predani očetje in dedki. (jlp)

Raki so zelo predani očetje in dedki. (jlp)

Negotovemu Raku je Levova ekstrovertiranost, odprtost in moč zelo všeč, je ravno to, kar njemu manjka, in v komunikaciji s tem ponosnim znamenjem zna uporabiti svojo nezmotljivo intuicijo. Rak ve, da mora Levu laskati in ga hvaliti na vse pretege, zato je Lev z njim zadovoljen in mu z veseljem daje svojo optimistično podporo, ko Raka zgrabi pesimizem. Čeprav sta oba romantična, se njun pogled na zvezo precej razlikuje: Lev si želi razburljivosti in ognjemetov, Rak pa sanja o intimni izpolnjenosti zveze. Rak je rad doma in potrebuje občutek varnosti, ki mu ga potepuški Lev ne more nuditi. Levu laska, da je Rak zelo navezan nanj, prav tako ju je všeč Rakova čustvenost in intenzivnost v seksu. Lev v zvezi vsekakor dominira.


Rak – Devica


Rak je čustven, Devica pa je nepopravljivi analitik, a drugače se dobro razumeta. Čutni Rak bo znal zbuditi speče strasti v Devici. O denarju se nikoli ne kregata. Raku se Devica ne zdi komplicirana, on pa njej ne preveč muhast, saj zna to sama uravnotežiti. Devica je očarana nad pozornostjo, s katero jo Rak redno zasipa, odgovarja ji tudi rakov nežen in nevsiljiv pristop k seksu. Devica je zaščitniška, podobno kot Rak, zato se v zvezi oba počutita varno. Oba sta rada doma. Drug na drugega pozitivno vplivata, saj se vzajemno odpirata.


Raki se najbolj sprostijo ob vodi. (jlp)

Raki se najbolj sprostijo ob vodi. (jlp)


Rak potrebuje močnega partnerja, ki bo vedno tam zanj, a mu bo dovolil tudi imeti svoje skrivnosti in trenutke samote. Če vas je izbral Rak, ste na dobri poti do resne in uspešne zveze, saj Raki izbirajo skrbno in z močno intuitivno žilico.


Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran