Erotični horoskop: Rakica in Rak (22. junij – 22. julij)

8.03.2010 | M.C.

S čim vas bo živcirala in očarala Rakica? Kako vas bo osvojil Rak in kako shajati z njegovimi muhami?


V znamenju Raka.

Rakico boste najlažje osvojili, če bo blizu voda. (jlp)


Kako se vesti, ko želimo osvojiti srce Rakice ali Raka? Naj vam pomaga naš spolno specifični horoskop!

Rakica


Rakica je zelo ženstvena in zlahka osvoji moško srce – obratno pa ne velja, saj je zelo previdna v tem, komu se bo zares predala. Ko pa se preda, je neverjetno lojalna in zaščitniška. Njeno erotično plat prebudi ljubezen, saj le ta prežene njeno plašnost in razvname strast. Potrebuje občutek varnosti in ljubezni. Iz doma zna Rakica ustvariti prostor, ki si ga ne boste nikoli želeli zapustiti. Rakice pogosto skrbi in veliko premišljujejo o svojih odločitvah, tudi za nazaj. Včasih jo boste morali nežno preusmeriti na sedanjost ali v prihodnost.


Rakico boste najlažje osvojili, če bo blizu voda. (jlp)

V znamenju Raka.


Rakica je zelo varčna, in če jo vidite zapravljati, pomeni, da se počuti ranjeno in mora tako pozdraviti svoj krhki ego. Najbrž bo dejansko kupovala nekaj, kar predstavlja metaforični oklep: oblačila ali kaj za dom. Rakica ne zapravlja denarja svojega partnerja oziroma mu ne dovoli, da bi zapravljal zanjo, temveč mu kvečjemu pomaga varčevati.

 

Ko sije luna na obalo...


Rakice se včasih skrijejo v svoj oklep. (jlp)

Rakice se včasih skrijejo v svoj oklep. (jlp)

Če jo želite odvrniti od denarnih in drugih skrbi, jo peljite na sprehod ob obali. Če jo morate prej še osvojiti, planirajte po luninem koledarju – pri polni luni ji boste najlažje segli v srce. Nikoli je ne smete kritizirati; če se čuti na ljubezenskem področju zavrnjena, jo bo to izstrelilo kilometre stran od vašega srca. Druga prepoved je: ne drezajte v njene skrivnosti; najhujša stvar, ki jo lahko naredite, je branje njenega dnevnika, kjer odloži ves svoj oklep.

Rakica je zelo spremenljiva ženska – njeno razpoloženje se spremeni najmanj štirikrat na mesec, v skladu z luninimi menami, seveda. Proti temu ne more kaj veliko, tako da ji pač zagotavljajte, da jo ljubite po nekajkrat dnevno, kadar je to potrebno. Najtežje v življenju z Rakico je shajati z njenimi umiki v svojo lupino. Ko enkrat zleze tja, morate porabiti vse zaloge potrpljenja in nežnosti, da jo spravite ven. Ne bo vam žal, saj vas bo razvajala na vseh področjih, predvsem pa v kuhinji in v spalnici; nikoli vam ne bo dolgčas in vedno boste imeli lojalnega zaščitnika.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!


Rakice so romantične in posesivne. (jlp)

Rakice so romantične in posesivne. (jlp)

Njena čustva niso nikoli plitka; do svojih dragih je ne le zaščitniška, ampak tudi posesivna. Zanimivo je, da pri svoji posesivnosti ni zelo ljubosumna: zaupa vam že, a vsi morajo vedeti, da ste njeni. Njeno zaupanje izhaja iz prepričanja, ali bolje – vednosti, da se boste ne glede na vse vedno vrnili k njej. Čeprav je videti, da brez vas ne more živeti, bi se sama čisto dobro znašla. A njen pogum se veliko bolj izkaže, ko se je treba postavit za tiste, ki jih ima rada, kot takrat, ko se mora postaviti zase. Rakica je zelo potrpežljiva in zna počakati, da se stvari uredijo. Kot vodno znamenje dobro ve, da se počasi daleč pride.

Rak


Rakom družina pomeni največ! (jlp)

Rakom družina pomeni največ! (jlp)

Moški, rojen v znamenju Raka, ljubi dom, otroke in družinsko življenje. Zelo je čustven in ima velike sposobnosti empatije. Rak ima zelo dober spomin, zapomnil si bo vse, kar ste lepega in posebnega naredili zanj. Enako pa velja tudi za vaše napake in grobost. Rak je pozoren in pazljiv pri dvorjenju, ter zelo zvest in predan partner. Stoodstotno zvestobo pa pričakuje tudi od vas. Zelo veliko mu pomeni, da imata s partnerico ali partnerjem iste sanje. Rak je zelo možat, nežen in močan obenem. Od romantike Raka najhitreje odvrne skrb za družino. Če se to zgodi, poskrbite za romantiko vi. Za spoznavanje Raka si boste morali vzeti čas, pa še potem ga ne boste nikoli v celoti poznali. Žalosten Rak bo v vas zbudil zaščitniški odnos, črnogledi Rak pa vas bo potrl. A skrbi so odveč, saj ga oboje mine in iz vsake težave se zna rešiti s pomočjo svojega ostrega uma.

Zdi se vam vzvišen in nadut, a pravzaprav le varuje svoje mehko srce. Zdi se vam muhast in nedosleden, a ga le malce nosi luna, medtem ko njegovo jedro ostaja isto. Iz črnogledosti in jamranja ga najlažje potegnete z zagotovili ljubezni.

Najlepše je doma!


Največ težav boste imeli z njegovo navezanostjo na mater in dom; ko se bo od tega končno odcepil, bo od vas pričakoval prav tako razvajanje, kot ga je bil deležen od mame. Ko vas predstavi svoji mami, lahko začnete razmišljati o poroki. Rak dobro kuha in je ponosen na svoje prebivališče.

Rak ne varčuje z izakozovanjem ljubezni. (jlp)

Rak ne varčuje z izakozovanjem ljubezni. (jlp)


Rak ne varčuje z izjavami ljubezni in humorjem, zato pa toliko bolj z denarjem. Njegove izjave ljubezni so med bolj domiselnimi, pogosto zelo umetniške. Rak se vede viteško in prav nič afektirano se mu ne zdi, da vam odpira vrata, nosi potovalko ali celo poljublja roke. Ko se za nekoga odloči, je ta deležen vse pozornosti in mnogih darilc.

 

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!


Tagi

  

Ocena 4.25 (4 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran