Erotični horoskop: Ribi (19. februar - 20. marec)

15.01.2010 | M.C.

Predstavljamo skrivnostno privlačni Ribi, zadnji znak zodiaka.

 

V znamenju Rib.

V znamenju Rib.


Ribe so skrivnostna bitja, ki se zlahka izmuznejo, ko jih želimo “prijeti” in preučiti. Ribe so znane kot izjemno kreativne, občutljive in umetniške, ponavadi jih zanimata duhovnost in okultno.
Intuicijo imajo že po naravi zelo močno, potem pa jo še razvijajo; včasih to meji že na parapsihološke zmožnosti. Tudi njihova domišljija je bujna, veliko sanjajo, in zaradi močne vizualizacije ter intuicije te sanje zmorejo tudi realizirati.
Ribe so občutljive in pogosto idealistične, do ljudi čutijo močno sočutje in na življenje reagirajo bolj čustveno kot drugi. Zaradi vsega tega so zelo prilagodljive in v družbi priljubljene. V vsaki situaciji se znajo znajti in tudi uspeti.


Riba vas ne bo nikoli prizadela; če vas bo kaj prizadelo, bo to posredno zaradi njene šibkosti in nemoči. Ribe je pogosto zelo lahko prepričati v kaj in to je ponavadi slabo zanje. Velikokrat se vam zdi, da se Ribe obesijo na vas, po drugi strani pa se sami tega zelo bojijo. Ponavadi nimajo zelo močne volje; to je točka, na kateri bi morali delati. Zaradi te si Ribe pogosto premislijo, zapadejo v depresijo ali pričnejo zlorabljati tašne ali drugačne droge. Tja jih deloma vodi tudi njihovo nagnjenje k okultnemu, zaradi katerega si občasno mislijo, da so sami krivi, da gredo stvari narobe, da so slabe osebe.
Ribe dobro prenašajo odgovornost, a se nerade izpostavljajo. Edino, kar jih premami v izpostavljanje, je želja po odobravanju, sploh v intelektualnem smislu. Če ugotovijo, kaj je njihov glavni namen v življenju, se mu posvetijo z vso predanostjo.

Kako omrežiti Ribe?

 

Ribe so sanjave in intuitivne. (jlp)

Ribe so sanjave in intuitivne. (jlp)


Ribe obožujejo romantiko; če jih peljete na zmenek, naj bo to nekaj klasično romantičnega, a ne osladnega. Rade se tudi pogovarjajo, tako da bo najboljša kombinacija večerja ob svečah, vožnja z gondolo, večerni sprehod ob obali/v parku, kjer se bosta lahko pogovarjala o umetnosti in drugih čarovnijah. Ne pozabite, da so Ribe običajno umetniške in jih zanima oklutno. Datum prvega zmenka si zabeležite, da boste Ribo presenetili s pozornostjo, da se ga spomnite čez mesec, dva in leto zmenkovanja. Prijaznost, pozornost in komplimenti vam bodo odklenili Ribino srce. Če bi bili povsem napačni zanjo, bi se vam ognila, saj ima dovolj dobro intuicijo.V zvezi z Ribami


Ribam ljubezen ogromno pomeni, in če je vse dobro v zvezi, so zadovoljne tudi z življenjem nasploh. In obratno... Veliko sanjarijo, samske o sanjskih ljubimcih, vezane o sedanjih. Svoje fantazije, in partnerjeve prav tako, pa znajo tudi uresničiti. V seksu izjemno uživajo in so zelo strastni ljubimci, kljub temu pa so tudi precej poduhovljene.

 

Ribe so zelo romantični, pozorni, a tudi zahtevni ljubimci. (jlp)

Ribe so zelo romantični, pozorni, a tudi zahtevni ljubimci. (jlp)


Zveza z Ribo je vedno močno čustvena, saj je Riba zelo romantična in pripravljena za ljubezen žrtvovati vse drugo. Ribe vidijo ljudem globoko v dušo, naša čustva znajo prepoznati če so še tako dobro prikrita. A ob tem so ljudje, rojeni v zaku Rib, izjemno občutljivi in se znajo zapreti pred vsem svetom, vključno s partnerjem, da jih sploh ne spoznate več. Sicer pa so zelo prijazne, pozorne in predane, vedno pripravljene podpreti bližnje in jim pomagati po svojih močeh.
Ker so Ribe pogosto otožne, potrebujejo nekoga, ki jih bo spravljal v dobro volje. Če jih znate nasmejati, ste na dobri poti v srečno zvezo z Ribico.V postelji z Ribami

 

Ribe uživajo v zapeljevanju in igranju vlog. (jlp)

Ribe uživajo v zapeljevanju in igranju vlog. (jlp)


Ribe so dobre v igranju vlog in v tem uživajo. Rade so zalejive in zapeljujejo, čeprav so sicer nagnjene k podrejenosti. Ribe niso konzervativne, z njimi se lahko pogovarjate tako rekoč o čemer koli, in to tudi predlagate. Nekaj nevarnosti (npr. seks na javnem mestu) jih še podžge. Kljub temu, da je seks z njimi čustven in pogosto celo meji na duhovno izkušnjo, je tudi zelo fizičen. Riba se zlepa ne utrudi. Ribe imajo zelo občutljiva stopala; za predigro jim nedolžno ponudite masažo stopal, in kmalu se bo sprevergla v kaj bolj vročega.

 


Tagi


Ocena 5.00 (3 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran