Erotični horoskop: Ribi, ona in on (19. februar - 20.marec)

20.01.2010 | M.C.

Predstavljamo privlačne in iritirajoče lastnosti Ribice in Ribaka.

 

V znamenju Rib.

V znamenju Rib.

 

Riba ima to srečo, da je zaradi svoje izrazite ženstvenosti izjemno privlačna. Ribak je zaradi svoje sanjavosti in intuicije zelo romantičen ljubimec.

Ribi – ona


 Ob Ribici se moški počutijo kot pravi moški, saj jim z veseljem dovoljuje, da so kavalirji, pri tem pa jim verjame (ali je vsaj videti tako), da so poleg tega tudi junaki, ki zmorejo rešiti vsak problem. Včasih bo videti nemočna, nežna in krhka – spet moškim privlačne lastnosti – a se ni treba  bati, Riba se kar dobro znajde sama. Pri tem ji pomaga njen oster razum v kombinaciji z intuicijo, ki je pri Ribah posebej močno izražena. Vendar pa je samska Riba redko res zadovoljna, zna postati sarkastična in prepirljiva – z ostrimi šalami skuša ponavadi prikriti lastno ranljivost.

 

Ribe so zelo čutne. (jlp)

Ribe so zelo čutne. (jlp)Ženska, rojena v zanemnju Rib, se nikoli ne bori za nadvlado v razmerju; z veseljem se pusti voditi, včasih se zdi še preveč odvisna. Partnerja zna sicer tudi spodbosti, če je treba, in postati zelo trmasta, če to ne obrodi takojšnjih sadov. Partnerja pa bo sicer vedno spodbujala in verjela vanj, tudi če bi se ves svet obrnil proti njemu. Riba ne more biti srečna ob partnerju, ki ji ne posveča veliko pozornosti – in veliko seksa. Čeprav se zdi kot sanjska ženska, ima tudi svoje napake, ki so predvsem v spremenljivosti razpoloženja, ki jo lahko privede do zelo dolgotrajnega kujanja. Sama se bo zaprla in potem krivila druge za lastno osamljenost. Vendar pa njena toplina in ženskost odthetata te redke napake.

Riba je čustveno zelo odprta, kar je lahko pozitivno, saj razume druge in jim lahko pomaga, po drugi strani pa jo lahko povsem izčrpa. To je lahko tudi razlog za nagnjenost Rib k različnim zasvojenostim. Kadar pa to obrnejo v pozitivno smer, se Ribe ukvarjajo s stvarmi, ki jim pomagajo pri duhovni rasti.

 

Seks je za Ribe bistvenega pomena. (jlp)

Seks je za Ribe bistvenega pomena. (jlp)


Riba ni najbolj vešča z denarjem, deloma je tudi preveč radodarna, kljub temu pa ima vse, kar potrebuje. In to s stilom, ki ves čas ostaja ženstven. Riba je mojstrica v iskanju alternativnih virov dobrin (ne nujno zaslužka). Življenjski sopotnik in otroci ji pomenijo več kot kariera, čeprav je tudi tam uspešna.


Ribi – on 


Moški, rojen v Ribah, je velik sanjač in sanje ga pogosto zaslepijo, da ne prepozna realnih možnosti za svoj napredek in uspeh. Marsikateremu Ribaku zadostujejo sanje in umetniški poskusi, veliko pa je tudi takih, ki so poslovno zelo uspešni. Menedžerji so bili izumljeni zaradi Ribakov, ki so imeli umetniški dar, finančnega pa sploh ne.

 

Ribaki so romantični in pozorni ljubimci. (jlp)

Ribaki so romantični in pozorni ljubimci. (jlp) Je tudi zelo razumevajoč in ljudi presoja samo po svojih merilih, ki jim doda dobro mero sočutja. Tuje, pa tudi svoje skrivnosti zna dobro ohranjati; zaradi njegove poslušalske žilice ga obdajajo horde ljudi, ki se mu želijo zaupati. Njihovih težav ne jemlje zlahka, kar lahko slabo vpliva na njegovo zdravje, predvsem pa ga zelo utrudi. Zato Ribak pogosto potrebuje odmore z molkom in samotarstvom. Tega se ne bojte, tako si pač polni baterije oziroma prevetri ušesa in srce, da bi lahko bil spet mirna osebnost.

Ribak je zelo ranljiv in občutljiv, svojih pomanjkljivosti se zelo dobro zaveda, zato mu jih ni treba očitati – še bolje od vas ve, katere so. Zato ga raje poskušajte pomiriti, da je navsezadnje čisto v redu človek. Ljubosumen je, a to prikriva. Sam ima ogromno prijateljev obeh spolov, kar je lahko povod za ljubosumje, a pozor, saj posestniški odnos zelo težko prenaša. Sam pa bo precej odvisen od vas, pričakoval bo konstantno spodbudo, pohvale in zagotovila ljubezni.

Občutljivost in intuicija ga vodita do spoznavanja ezoteričnega in okultnega; tako se skuša centrirati in razumeti tudi samega sebe – z razumevanjem drugih tako nima težav. Za pobude je zelo dovzeten, kar lahko s pridom izkoristite, ko ga je treba zvleči iz depresije ali ga prepričati k varčnosti.


Tagi


Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran